Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015


ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΜΕ ΤΗΝ Π.Γ.Ε

Ζήτησαν από την ΠΓΕ να ρίξει νερό στο κρασί της!

15/01/2015

Έξι… εκπρόσωποι φίλαθλοι, παλιοί παράγοντες, της Παναχαϊκής ζήτησαν από το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής με σκοπό να επιστρέψει η ΠΑΕ στην Αγυια.









Ο… όμιλος παλιών παραγόντων, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων της Παναχαϊκής, μετά την κίνηση να συλλέξουν πάνω από 1.000 υπογραφές Πατρινών, με σκοπό να επιστρέψει το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ να στην φυσική της έδρα, προχώρησε σε μια ακόμα δραστική κίνηση.

Την Τετάρτη το βράδυ… μια 6μελής επιτροπή βρέθηκε στο Κλειστό γήπεδο της Αγυιάς και ζήτησε από το Δ.Σ. της ΠΓΕ ακρόαση.
Τα μέλη της Ερασιτεχνικής το δέχθηκαν και στην διάρκεια της συζήτησης η 6μελής αυτή επιτροπή, που αποτελείτο από τους: Γ. Σπυρούλια, Σ. Δεμαρτίνο, Π. Λεβεντάκο, Β. Μεσσαλά, Β. Θεοδωρόπουλο, Τ. Γεωργιτσόπουλο και Χ. Βικάτο, ζήτησαν από το Δ.Σ. να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να δώσουν το γήπεδο της Αγυιάς στην ΠΑΕ.

Ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει ουδεμία σχέση η καθοδήγηση από την ΠΑΕ,  αλλά δρουν αυτόνομα και με γνώμονα το καλό της ομάδας, όπου είναι συμφέρον για όλους να επιστρέψει και να αγωνίζεται στο γήπεδό της.
Μάλιστα, από την πλευρά της Ερασιτεχνικής υπήρξε καλό κλίμα και τόνισαν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα γυρίσει η ομάδα, ωστόσο, θα πρέπει να δοθούν οι εγγυήσεις για το παλιό όφελος.
Επιπλέον, ακούστηκε πως η ΠΓΕ προτίθεται να κατεβάσει την μίσθωση στα 1.000 ευρώ  ακόμα και στους αγώνες πλει οφ!

Από εκεί και πέρα, σημειώθηκε πως θα πρέπει να υπάρξει εκ νέου συνάντηση με τον Αλέξη Κούγια, ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες,  ενώ ήδη έχουν γίνει κάποιες προσεγγίσεις.

Πάντως το αφεντικό της ΠΑΕ ενημερώθηκε για τα ανωτέρω και μένει να δούμε ποια θα είναι η δική τους κίνηση. 

Πηγη "sporfmp"

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ, ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.ΤΙΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ Κ.ΡΑΠΤΗ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΤΕ, ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

POY KRYBESTE OLI REEEE;KANENA SXOLIO GIA TO TITIKA AUTOU POY SAS XARTZILIKONI;

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ... ΜΗΝ ΤΕΝΤΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ... Η ΠΑΝΑΧΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ...

RED BLACK BULL είπε...

ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙ ΜΥΘΟΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ

RED BLACK BULL είπε...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΗΔΗ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Π.Γ.Ε ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ.

ΚΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ.

ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ.
ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ.

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Κατα τ αλλα κυρ-βασιλη μας το πασιζεις εναντια στον κοντο.Αν δεν πληρωσει γηπεδο δεν θα παρει ο φιλος σου ο κοντος.Και ποιους εννοεις οταν λες ομοιους μου, που ξερεις εσυ τους ομοιους μου;Οι ομοιοι μου ειναι ολος ο κοσμος της ομαδας, που εχει γυρισει την πλατη σε αυτον που εξυβριζει την πατρα.Δυστυχως ειστε πολυ οσφυοκαμπτες και δεν αξιζει ουτε να χαλαει το σαλιο του κανεις για σας,

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
RED BLACK BULL είπε...

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΥΧΝΟΣ ΤΟΥ RBB, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΤΟ SITE MAS EINAI O MEΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΥΚΟΦΑΝΤΗ κ.ΑΛΕΚΟΥ.

ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ SITE MAS EXEI KANEI
ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΩΣ ΦΙΛΟ ΜΑΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.

- ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε η ΚΑΠΟΙΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ.

ΠΕΣ ΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ.

ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ 1 (ΕΝΑ).΄.΄.΄. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ RBB EINAI ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ.

ΑΛΛΩΣΤΕ , ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ , ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ SITE ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.
" den mas endiagerei ta esoda ths p...... g... .
na poulhsei kai na fygei mazi me ta lamogia pou einai dipla tou

RED BLACK BULL είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΦΟΡΕΣ.

RBB

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που γράφεται από κάποιους ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα έσοδα της ΠΑΕ για να φύγει τάχατες ο Κούγιας, το παιγνίδι είναι χαμένο γιατί οι μόνοι ζημιωμένοι είναι Οι Παίχτες και Η Ερασιτεχνική (γιατί από τα έσοδα των εισιτηρίων θα πληρώνονταν και αυτοί κατά ένα μεγάλο μέρος). Έχω την αίσθηση ότι και καλά οι "Οργανωμένοι" έχουν προξενήσει μεγάλη ζημιά στην Ομάδα.... Καλό θα ήταν να ηρεμήσουν λίγο γιατί το timing είναι λάθος...Φέτος φαίνεται ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει και γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια....

Ανώνυμος είπε...

Το μονο που αλλαξε ειναι η κωλοτουμπα για τον μαρινακη, κατα τ αλλα τιποτα.ο κοντος ειναι ανεπιθυμητος για μας.Δεν ξεχναμε οσα εχει κανει και πει για την ομαδα.Οσο για τα εσοδα αν ηταν ωραιος και 5000 κοσμο θα χε και χορηγειες, και αποδοχη απο τον κοσμο.Τωρα επειδη ειναι παλ@@@@@ας παιζει με 500 ατομα, και κανενας δεν τον στηριζει, εκτος απο λιγους μετρημενους στα δαχτυλα για προσωπικο τους οφελος.Και υποδειξεις σε μας τι θα κανουμε, δεν θελουμε φιλε

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας ρε φίλε που ξαφνικά σε έπιασε ο πόνος για τα έσοδα της ερασιτεχνικής. Το γεγονός ότι αυτό το μερίδιο των εισιτηρίων η παε δεν το έχει δώσει από την αρχή της χρονιάς στην ΠΓΕ δεν παίζει ρόλο για εσένα(σύμφωνα με τη δήλωση του Κούγια στη συνέντευξη τύπου)? Δεν είμαι οργανωμένος πότε δεν ήμουν αλλά όχι άλλη υποκρισία. Ο δικηγόρος χρωστάει 90000 στην ΠΓΕ πράγμα που βλάπτει όλα τα τμήματα της και ξαφνικά αν πάει ο κόσμος στο γήπεδο θα τον πιάσει το φιλότιμο? Πείτε ξεκάθαρα ορισμένοι ότι είστε υπέρ του δικηγόρου και αφήστε τα κόλπα.
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

παιδια ξερετε τι εγινε στην συνελευση των αχαιων θα επιστρεψουν τελικα ?

Ανώνυμος είπε...

EPISTREFOUME KATA TO 50%

Ανώνυμος είπε...

Θ α γινη ανακοινωση σε λιγες μερες.αυτο αποφασιστηκε,και θα υπαρξη ανακηνωση.
ΝΙΚ/ΠΑΝΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

μπραβο παιδια καντετο για την ομαδα μας