Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΗ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ..ΞΥΡΑΦΙΟΥ

Στενευουν τα χρονικα περιθωρια για την εξευρευση λυσης στο γηπεδικο θεμα.  Ο Δημος Πατρεων το εχει παρει μαλλον αποφαση να μην συνεχισθει η ...ανεπισημη αυτη ατυπη συνεργασια της ΠΑΕ και του ΔΗΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ οτι σε λιγο... ο κ.Αλεξης θα αναγκασθει να βρεθει στη δυσαρεστο θεση να παρει την δυσκολη αποφαση για το "ιματζ "του να ..γλυψει εκει που..εφτυσε.

H Eρασιτεχνικη τον περιμενει ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕς ΑΓΚΑΛΕΣ (??) να ακουσει τις προτασεις του.  Σιγουρα θα γινουν ομηρικες ανταλλαγες εκφρασεων και αποψεων.

Η επιτροπη των 1085 φιλαθλων πηρε μια πολυ ....καλη γευση (εξυβριση μελους της επιτροπης απο εκπροσωπο του ΔΣ της  ΠΓΕ ) μεσα απο τις 2 συναντησεις που προηγηθηκαν,  καιτοι οι εκπροσωποι των φιλαθλων ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ οτι δεν εκπροσωπουν τον ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ, παρα μονο και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την επιθυμια των φιλαθλων να ξαναγυρισει η ομαδα στο σπιτι της.

Τωρα , που εχουν κατασταλαξει τα νευρα ολων, αναμενεται να υπαρξη ...επιφωτηση  και η Ερασιτεχνικη να βρει την λυση με τον ...ακατανομαστο για την εστω και προσωρινη μεχρι το καλοκαιρι επιστροφη της ομαδας στη Αγυια.

Υ.Γ (για την Ερασιτεχνικη). 
Το να βριζεις καποιον (επιτροπη φιλαθλων)  και μετα ..να ανακαλεις,  δεν ειναι μαγκια.
Απλως ειναι ματαιοδοξια, και μου θυμιζει την ρηση  "ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ"

SPORT BILL

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς μπορεί η Ερασιτεχνική να είναι θεσμός και εκλεγμένη, αλλά με 30 ψήφους δεν εκπροσωπείς το μεγάλο μέρος του κόσμου. Έτσι Διοίκηση κάνει ένα πρόσωπο έχοντας έναν Παπούλια πιόνι και ένα μπράβο. Δυστυχώς για όλους μας!!!

Ανώνυμος είπε...

παιδια οι αχαιοι θα ειναι στο ματς με την επισκοπη?

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλα εκαναν, κανονικα επρεπε να σας πλακωσουν και στις κλωτσιες.Να πας να γραφτεις μελος αν δεν σ αρεσει η ερασσιτεχνικη για να βοηθησεις ν αλλαξουν τα πραγματα.Η ερασσιτεχνικη αν δεν πληρωσει το χρεος δεν το δινει το γηπεδο παρτε το χαμπαρι.Αν κανουν κινηση θα πεσει πολυ μπατινι και το γνωριζουν, οποτε μην το παιδευετε το θεμα οι ρουφγια νοι του κουγια.

Ανώνυμος είπε...

red black γνωριζεις τι γινεται με τον συνδεσμο των αχαιων θα επιστρεψουν με επισκοπη την κυριακη?????

RED BLACK BULL είπε...

απο οτι εμαθα, καποιοι θα ερθουν, ισως και να κανουν σιωπηλη παρουσια.

Ανώνυμος είπε...

Κριμα....κριμα για την καταντια του πρωην εκπροσωπου τυπου(ΑΥΤΙΑΣ) της Παε Κουγιας.Προσφατα τον πετυχα να αρθογραφει σε μια παγκοσμιως αγνωστη εφημεριδα της Πατρας.Μεσα από την καρδια μου ευχομαι ακομα πιο χαμηλα ΡΟΥΦΙΑΝΕ