Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015


ΚΟΥΓΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ

Προσπαθησα να βγαλω συμπερασμα απο την 2ωρη συνεντευξη/παρουσια του Αλεξη Κουγια στη χθεσινοβραδυνη ΔΙΚΗ του μεγα παπαρολογου ...δημοσιογραφου/δικαστη Θωμαιδη.

Σιγουρα την ειδατε και εσεις ,αλλα εγω μπερδευτηκα τοσο πολυ  που μονο η ΛΕΠΙΔΑ ΤΟΥ ΟΚΑΜ  μπορει να δωσει την λυση και την απαντηση σε σας αλλα και σε μενα.

 Μια φυσική θεωρία κομψά διατυπωμένη στη γλώσσα των μαθηματικών δεν είναι απαραίτητα σωστή, αλλά στην περίπτωση ισοδύναμων θεωριών, οι πιο απλά διατυπωμένες είναι αυτές που προτιμούνται σύμφωνα με τον κανόνα με το όνομα λεπίδα του Όκαμ
Αυτό σημαίνει ότι μια θεωρία είναι ισχυρή όταν μπορεί να συμπυκνώσει την περιγραφή ενός φαινομένου σε μερικές κομψά διατυπωμένες μαθηματικές εξισώσεις. Συνήθως, αυτή η κομψότητα κρύβει πίσω της προχωρημένα μαθηματικά εργαλεία.
Επιπλέον, όταν μια φυσική θεωρία μπορεί να περιγράψει περισσότερα - αρχικά ασύνδετα - φαινόμενα, αυτή αποκτά ακόμη περισσότερη ισχύ και έχουμε την ονομαζόμενη "ενοποίηση θεωριών"

Αν δεν καταλαβατε τιποτε απο αυτο, τοτε μονο συμπικνωνω την εμφανιση του Αλεξη Κουγια σε 2 μονο φρασεις.

1. Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΒΓΗΚΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ (αυτο που ολοι θελουμε)

2. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΝΕΘΛΙΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.

Ευχομαι σημερα (ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ) ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ  ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ..ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

SPORT BILL 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε σπορτ μπιλ καλα τα λες, αλλα εξηγησε μου ακριβως την θεωρια του ΟΚΑΜ

RED BLACK BULL είπε...


Το ξυράφι του Όκαμ (Occam’s Rasor, εναλλακτική γραφή: Ockham) είναι μια αρχή που αποδίδεται στον Φραγκισκανό μοναχό του 14ου αιώνα και φιλόσοφο της λογικής William του Ockham. (Το Ockham είναι ένα χωριό στην αγγλική κομητεία του Surrey, όπου και γεννήθηκε).
Η αρχή στα Λατινικά: "Pluralitas non est ponenda sine neccesitate"
και σε Ελληνική απόδοση: «Οι πολυπλοκότητες δεν πρέπει να αυξάνονται χωρίς λόγο»
Και η πολυπλοκοτητα του Κουγια αρχισε, οταν αποφασισε να ασχολειται και με τον Μελισσανιδη. Αντε τωρα να εξηγησεις στον Αλεξη, οτι οι πολυσυμμαχιες και oi πολυαντιπαλοτητες μαλλον κακο θα κανουν στον ιδιο.

Εμας ομως μας νοιαζει μονο η αποδοση της ομαδας, και να μην δεχεται κτυπηματα κατω απο την μεση (διαιτησια Αμπαρκιολη/Καμπαξη), και οχι αν θα αναβεκατεβουν οι μετοχες του Κουγια.
SPORT BILL

Ο William χρησιμοποίησε την αρχή για να δικαιολογήσει πολλά συμπεράσματα, καθώς και τη δήλωσή του ότι «η ύπαρξη του Θεού δεν μπορεί να συναχθεί μόνο από την λογική» πράγμα που δεν τον έκανε και πολύ δημοφιλή στον Πάπα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ, ΠΟΥΛΑΕΙ, ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΝΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Κερδισμενη η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, θα βγει μονο οταν φυγει ο κουγιας.Ας τον φωτισει ο Κυριος να φυγει να παει σε αλλες πολιτειες.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ!!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ!!! ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ!!! ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟ....Η

RED BLACK BULL είπε...

ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ

Ανώνυμος είπε...

Στην επιτροπη που ζητησε να δουν την ερασσιτεχνικη για το θεμα του γηπεδου, τι δουλεια εχεις αφου εισαι εναντια στον κουγια;