Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014


ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ?????????

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  η Παναχαϊκή, με έδρα την Αρχ. Μακαρίου& Κιτιου 1,  στην περιοχή της Αγυιάς, εμφανίζεται να χρωστά σχεδόν 11 εκατομμύρια ευρώ.
 Το ποσό είναι τεράστιο και προκάλεσε αίσθηση στους πατρινούς που σήμερα αναζήτησαν με βάση τη λέξη κλειδί "Πάτρα" τις επιχειρήσεις που οφείλουν στο δημόσιο, μέσα από τη σχετική λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο οικονομικών.
-ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΕ ΑΦΜ 094087137  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005(ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ) ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 2005 ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΑΡΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΦΜ ΣΗΜΕΡΑ,  ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ (Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 ΕΧΕΙ ΜΑΕ 465/006/Β/2000/0069)
KAI A.Φ.Μ 99517087

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ/ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞΗ  ΚΟΥΓΙΑ  ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝ  ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ'ΑΡΙΘ .Κ2-1308/24-3-2014 ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΤΜΗΜΑ Α' ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ,  ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2190/20 ΚΑΙ ΤΟΥ  ΑΡΘΡΟΥ 57 ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1/7/2006- 30/6/2013 (7 ΕΤΗΣΙΕΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ).

ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ  ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ,  ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ κ.ΑΛΕΞΗ.

-  ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ,  ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΓΙΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο κ.ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕΙ.... ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ .

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.  ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ,  ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΒΙΟΣΙΜΗ  ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΑΛΕΞΗ,  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ,  ΣΤΑ Μ.Μ.Ε, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ.

SPORT BILL




12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπορτ μπιλ, το εχει αναρτησει και το best.gr
ποιος εχει δικιο? εσυ, η το sportfmpatras, kai to thebest της Πατρας?
επειδη σε παρακολουθω πολυ σε οτι γραφεις και στις οικονομικες σου αναλυσεις εισαι σωστος, ξεκαθαρισε μας ποιος εχει δικιο.
και τι συνεπειες μπορει να εχει η ΠΑΕ του Κουγια, με αυτη που αναφερεις εσυ.
Εαν ειναι απο την εποχη του ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ?
ΝΙΚ/ΝΙΚ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ πατραγκολ σημερα το πρωι στις 11,και το αναφερει ως χρεος 11 εκατομμυριων. Ποιος θα μας πει την αληθεια ρε παιδια.ο κοντος μας εχει σακατεψει.

Ανώνυμος είπε...

Και αν τα βρει με την ερασσιτεχνικη, τι προσχηματα θα σωσει;Η λυση ειναι μονο μια, να χαρισει τις μετοχες του αναλαμβανοντας ο νεος μονο τα χρεη

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη σπορμπιλ τασεσσαι υπερ της παραμονης του κουγια στην ομαδα, λεγοντας οτι πρεπει να τα βρει με την ερασσιτεχνικη;Και γινε ποιο συγκεκριμενος τι να βρει;Μηπως αυτος δεν χρωσταει, και υβριζει τους Πατρινους;

RED BLACK BULL είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005(ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ) ΕΧΕΙ ΑΦΜ 99517087 ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ 2013 ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ EYΡΩ 1.280.384,81 ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ
ΒΑΣΙΚΗ ΟΦΕΙΛΗ 476.944 ΕΥΡ + ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ 803.440,81 = ΕΥΡΩ 1.280.384,81 .

ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΔΥΣΧΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΕ Α ΚΑΙ Β ΕΘΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΠΑΕ, ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ 1 ΕΥΡΩ.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

ΕΑΝ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΚΤΗ IQ.
EKTΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΥΧΝΑ.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

ΦΙΛΕ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ. ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΕ 1 ΕΥΡΩ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΥΧΝΑ
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

ΦΙΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

SPORT BILL ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ SPORFMPATRAS ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙΤΟΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.
ΝΙΚ/ΝΙΚ ΠΑΝΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Εχετε ακουσει οτι ο κουγιας εχει πουλησει την ομαδα , σε αλλον, γι αυτο κανει αυτη την πορεια, και τα κορακια τον σφηριζουν πριμα;

RED BLACK BULL είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑ.
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Την εχει δωσει αλλα δεν το ανακοινωνουν για προφανη λογο.Ο κοκκαλης θα την ανεβασει, αλλα θα φαινεται οτι την ανεβασε ο κουγιας για την υστεροφημια του.Θα πει βλεπετε ολοι με εβριζαν στην πατρα , κι εγω τους πηγα στην Α.Και θα παει καβαλα στ αλογο και σαν σωτηρας στον επομενο σταθμο (θυμα ομαδα).