Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1.085 ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Γ.Ε

ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΙΛΩΝ, ΜΕΛΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Γ.Ε ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ.

ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ η  ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ η  ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ/ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ  ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ,  ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΝΑΧΑΙΔΑ(εδω γελανε ολος ο κοσμος)  ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΙEΣ  ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ  ΤΗΝ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ.

ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ  ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ  ΣΤΟ Δ.Σ ,  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ,  ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ  ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ... ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ... Π.Γ.Ε, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ  ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ.

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ, ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΧΙΛΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΙΞΟΥΝ,  ΤΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,  ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ
"ΚΑΛΙΩ ΝΑΧΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΑΣΘΗΜΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ"

SPORT BILL


40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sport bill με μπερδεύει το άρθρο σου. Δε λέω ότι δεν έχει ευθύνη η ερασιτεχνική για την ομάδα αλλά με όσα γράφεις είναι σαν να στηρίζεις την άποψη ότι καλώς ο δικηγόρος φεσωσε την ΠΓΕ. Πράγματι το Δ.Σ της ΠΓΕ δεν εκφράζει τους φίλους της παναχαικης αυτό είναι σωστό. Αλλά καλό θα ήταν να διευκρινισεις κάποια πράγματα. Εγώ που σε διαβάζω από την πρώτη μέρα ξέρω ότι είσαι ενάντια στον ιδιοκτήτη αλλά με αυτό σου το άρθρο είναι σαν να του κάνεις πλάτες που ξέρω πολύ καλά ότι ούτε του έκανες πότε ούτε και πρόκειται. Φιλικά
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

ΦΙΛΕ ΣΑΚΗ,
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΑΓΥΙΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ.
ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ 1.085 ΑΤΟΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ.
ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ...ΣΑΠΙΟΥΣ.
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε ρε μαγκες; τα λεφτα που χρωσταει τα ξεχνατε; Και ποιοι ειναι οι 1085 που υπεγραψαν; εδω ουτε 1000 δεν πανε γηπεδο.Και στο φιναλε και 1000 να ειναι μπροστα στους χιλιαδες που δεν πατανε λιγοι ειναι.Ξεχνατε οτι υπαρχει αποφαση να πληρωσει το χρεος και μετα να συζητησει για να γυρισει πισω; Χορταδαμε κωλοτουμπες, και τους εχουμε σιχαθει ολους αυτους.να ερθουν στην συνελευση της ερασσιτεχνικης, η να γραφτουν μελη για να μας πουν την αποψη τους.ελεος πια με τον καθε ασχετο

RED BLACK BULL είπε...

Αν διαβασεις σημερα την ΓΝΩΜΗ θα δεις καμμια πενηνταρια πολυ γνωστα ονοματα. Κανε λιγες ωρες υπομονη, και θα δεις δημοσιευμενα ολα τα ονοματα. Και μετα μπορεις να λες οτι θες.
Καλες γιορτες
sport bill

Ανώνυμος είπε...

Καλες γιορτες,Και τι λενε 50 ονοματα; Αν κανουμε κατι αντιστοιχο εμεις ξερεις ποσες υπογραφες θα μαζευτουνε, για να μην το δωσει; Δεν απαντας ομως για την ταμπακιερα.Να του τα χαρισει τα χρεωστουμενα η ερασσιτεχνικη, ενω υπαρχει αποφαση γενικης συνελευσης; Τα περι αδελφων, δουλοπαροικων, αιγαλεων, πατραικων να τα διαγραψει;

Ανώνυμος είπε...

Παει η κωλοτουμπα συννεφο σε αυτη την πολη.Λεει οτι τον ενδιαφερει να παιζει σπιτι της η ομαδα.Σωπα ρε μεγαλε σπορμπιλ, και ποιος φταιει που δεν παιζει;Καλα το πας και σε λιγο ουτε ενας δεν θα μπαινει πλεον στο σαιτ σας.Κριμα γιατι ειχατε ξεκινησει καλα, αλλα τωρα μας το παιζετε σε 2 βαρκες.Κριμα και καλα Χριστουγεννα, και ας πουλησει ο κουγιας να δοθει οριστικο τελος στο μαρτυριο μιας πολης και οχι 50 η 100 ρουφιανων του

sin1891pge είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Κοροϊδέψατε 1085 Παναχαϊκιώτες ότι φταίει η ερασιτεχνική που δεν πληρώνει ούτε το ρεύμα ο Κούγιας? Αν είστε τόσο άσχετοι και θέλετε να κάνετε οικονομία στον φτωχούλη με τα 15 αυτοκίνητα, το κότερο και τα σπίτια σε Αράχωβα και Μύκονο ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, λυπάμαι.
Πραγματικά λυπάμαι.

RED BLACK BULL είπε...

φαινεται οτι δεν μας παρακολουθεις πολυ συχνα. Εαν εσυ θελεις να φυγει ο ΚΟΥΓΙΑΣ μια φορα, εγω το θελω ΕΚΑΤΟ.
Καλες γιορτες ανωνυμε φιλε του σαιτ
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΑΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΙΠΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΗ ΕΑΝ Η ΔΕΗ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΠΑΕ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ.

ΦΙΛΕ SIN ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΥΘΕΙΣ, ΓΙΑΤI ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ RBB ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΓΙΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΑΟΥΛΕΣ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

SPORT BILL





SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Περασαν οι λιγες ωρες, τα ονοματα θελουμε.

Ανώνυμος είπε...

Kαι το παμπε εχει δικο του ρολοι και στην δεη χρωσταει 16000.Να εξαφανιστει απο την Πατρα μαζι με οποιον τον στηριζει ακομη

Ανώνυμος είπε...

κυριε sport-bill αν πραγματι θες να φυγει ο τρισκαταρατος απο την ομαδα γιατι δεν οργανωνεις και εσυ οπως αυτοι οι πανιβλακες (αν οντως υπαρχουν) μια κατασταση με συγκεντρωση υπογραφων αυτων που δεν θελουν την επιστροφη του καρκινιαρη στο σπιτι μας......ετσι για να μετρηθουμε και να κρινουμε αποψεις και συμπεριφορες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε, με την επιστολή ρίχνουν ευθύνες στην ερασιτεχνική, επειδή ο Κούγιας δεν θέλει να πληρώσει ούτε τα νόμιμα.
Πρόπερσι δεν κόπηκε 2 φορές το ρεύμα στη μεριά της ΠΑΕ? Δεν είχε βγει ο Κούγιας και είπε ότι είχε τα λεφτά να πληρώσει (7000) αλλά σταμάτησε δτον Ισθμό και του τα έκλεψαν από το πάτωμα της Πόρσε. Στο κλειστό ήμουν, που είχε ρεύμα, και έφερνε η ΠΑΕ να πλύνει τα ρούχα, νερά στους παίκτες έστελνε ο Ρουμελιώτης, μπάνιο. Θα πρέπει η ερασιτεχνική Παναχαϊκή (που δεν είναι ενός ατόμου αλλά ΣΥΛΛΟΓΟΣ) να πληρώνει τον Πινόκιο για να καταστρέφει την ομάδα? Έλεος. Sin1891pge

Ανώνυμος είπε...

Πες τα φιλε με τον καθε τυχαρπαστο που φτιαχνει κλιμα υπερ του.

Ανώνυμος είπε...

Όπως πολύ σωστά είπε ο sin1891 pge η απόφαση της ερασιτεχνική ς είναι απόφαση συλλόγου άρα πρέπει να γίνει σεβαστή. Το σωστό είναι το γήπεδο της αγυιας να περιμένει μια υγιή παναχαικη απαλλαγμενη από το δικηγόρο. Από κει και πέρα την άποψη μου για τον sport bill δεν θα την αλλάξω μόνο και μόνο για αυτό το άρθρο.
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

Εγώ επιμένω ότι ο εμπνευστής της επιστολής δεν έκανε ένα αθώο λάθος.
Ζητούν να περιορισθεί στο φυσικό αντίτιμο του ποσοστού των εισιτηρίων κάθε αγώνα. -----> Το ποσοστό πρέπει να το δίνει και τώρα, σύμφωνα με το νόμο, και δεν το δίνει με τίποτα. Η ΠΑΕ δεν θέλει να παίζει στην Παναχαϊκή, θέλει να της πληρώνει τα έξοδά της η ερασιτεχνική, να έχει εκεί γραφεία, πλυντήρια, αποδυτήρια, να δίνει βραδινούς αγώνες για την τηλεόραση που κοστίζουν 3 χιλιάρικα μόνο σε ρεύμα και να δίνει 50 ευρώ, το ποσοστό της από τα εισιτήρια SIN1891PGE

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζω: Η ερασιρτεχνική δεν εκφράζει πλέον τη μεγάλη οικογένεια της Παναχαϊκής? Το λέει αυτό Παναχαϊκιώτης? Ποιός την εκφράζει? Ο Κούγιας? Ο Κούγιας του Άρη, του Αιγάλεω, της Κορίνθου, της Καλαμάτας?
Είπαμε, υπάρχουν πολλοί που θέλουν να βάλουν χέρι στην περιουσία της Παναχαϊκής, σιγά μην το επιτρέψουμε. SIN1891PGE

RED BLACK BULL είπε...

Καλημερα και χρονια πολλα.
το ποσοστο του γηπεδου 15% το παιρνει η ομαδα που παραχωρει το γηπεδο. το νομιμο ποσοστο 10% επι των ακαθαριστων το παιρνει η ερασιτεχνικη οπου και αν παιζει η ΠΑΕ. το ρευμα των βραδυνων αγωνων επιβαρυνει την εκκαθαριση του αγωνα.
οπως βλεπεις φιλε μου δεν σε εχουν πληροφορησει καλα.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

ΟΤΑΝ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας εωδιαφερει ρε φιλε η αποψη τους, δεν το καταλαβαινεις;Η πληρωνει οτι χρωσταει η παει οπου θελει να παιξει.Υπαρχει αποφαση γενικης συνελευσης.Αν δεν πληρωσει δεν μπαινει και μηυν νομιζετε καποιοι οτι κι εμεις (που δεν το θελουμε) θα κατσουμε με σταυρωμενα χερια.Αρκετα εχουμε κανει τους μαλακες με αυτους που τον υποστηριζουν

Ανώνυμος είπε...

Ο ανοητος ποιος ειναι στην προκειμενη, μηπως αυτος που κανει την κομανεντσι, πατωντας σε 2 βαρκες, κι οπου του βγει;

RED BLACK BULL είπε...

Δηλαδη αν καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις, σε ενδιαφερει να συγκεντρωθουν υπογραφες για να μην γυρισει ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ στο σπιτι της.

οι 1085 που υπεγραψαν δεν ενδιαφερονται αν αυτη τη στιγμη μεγαλομετοχος ειναι ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ.

οι 1085- που τα ονοματα τους τα δημοσιευει στο χθεσινο φυλλο της η ΓΝΩΜΗ- το ξεκαθαριζουν οτι η ομαδα ειναι πανω απο τους οιαδηποτε ιδιοκτητες και μεγαλομετοχους.
η ομαδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. Δεν θα το ξαναγραψουμε αλλη φορα.
ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Αλέξη μας «Εγώ έφτιαξα την Αγυιά, είναι καλύτερη έδρα, αλλά...» είναι φανερό ότι οι 1085 υπογραφές δεν του φτάνουν. Θέλει να πέσουν στα πόδια του και να τον παρακαλέσουν...

Sin1891pge

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να φόρτωσα και να είπα καμια κουβέντα που φαίνεται ανοήτη αστειότητα αλλά το έχουμε πιάσει λάθος το θέμα.
Ο Κούγιας δεν κάνει για καμια εργασία
Οδηγεί την ομάδα νομοτελειακά στη διάλυση.
Αντι να τον πιέσετε να δώσει λύση, είτε πληρώνοντας, είτε πουλώντας, περιπλέκετε ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Περιμένω να δω πότε θα ξυπνήσετε
Sin1891pge

Ανώνυμος είπε...

Ti ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΠΑΤΣΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ;ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΓΙΗ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ.

RED BLACK BULL είπε...

προφανως δεν διαβαζεις ολα τα σχολια. γιατι εαν τα διαβαζες θα εβλεπες οτι στο σχολιο της 26/12 - 1.18 μ.μ. εχουμε αναρτησει οτι ολα τα ονοματα εχουν δημοσιευτει στο φυλλο της ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ 25/12.

SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

παιδια τα διαβασα και εγω τα ονοματα στη εφημεριδα γνωμη που δημοσιευθηκαν ανημερα τα Χριστογεννα

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας ρεντμπλακ μπουλ ποιος εμπνευστηκε αυτην την κινηση για να γνωριζει και ο λαος της ομαδας;Μηπως καποιος πολυ γνωστος;

RED BLACK BULL είπε...

Αγαπητε φιλε, εκεινο που πρεπει να σε προβληματιζει ειναι οχι ποιος την εμπνευστηκε, αλλα ποιος την υπεγραψε.
Και απο οτι διαβασα πανω απο 250 ατομα ειναι τα ΓΝΩΣΤΑ ονοματα. Πιστευω οτι τα εχεις διαβασει και εσυ.


και απο οτι καταλαβαινω βλεπω με χαρα οτι τοσο ο ακατανομαστος, οσο και ο Νικος Ραπτης εχουν αρχισει να κανουν συμβιβασμους, και ευχομαι να γυρισει η ομαδα στο σπιτι της.
Αυτο και μονο ενδιαφερει τον απλο φιλαθλο και οχι οτιδηποτε αλλο.
Καλη χρονια
RBB





Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΑΓΥΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΝΓΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΣΙΤΕΧΝΙΚΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 250 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΤΕ.

RED BLACK BULL είπε...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΛΑΘΗ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
RBB

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ;ΤΑ 3ΟΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Η ΕΡΑΣΣΙΤΕΧΝΙΚΗ;ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑ 90000;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΝΩ ΔΕΝ (ΘΕΣ) ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ, ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΗΡΥΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ;ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ;ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ, ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ.

RED BLACK BULL είπε...

ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΡΗΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ THS OMAΔΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,
RBB






Ανώνυμος είπε...

Καλη χρονια.Ολοι θελουν να επιστρεωβει η ομαδα σπιτι της, αλλα η διαφορα μας ειναι οτι εμεις θελουμε χωρις αυτην την μισοριξια που βρωμιζει την ιστορια της.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Για ποιον το λες αυτο ρε φιλε;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΟΥΛΑ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΟΥΛΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.ΕΛΕΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΛΛΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ 10 ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ (ΣΑΚΗΣ ΚΛΠ)ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ .ΟΧΙ ΕΔΩ.ΕΤΣΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΩΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΕ.ΚΟΨΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τραβα βρες τον τον ασπρομαλλη και πες του αυτα που θες.Ο κουγιας παρτε το χαμπαρι, αν δεν πληρωσει δεν μπαινει αγυια που να χοροπηδατε καποιοι.Θα εχουμε γελια με καποιους εξηνταρηδες που τον βοηθουν.Η πατρα ειναι μικρη και ολα μαθαινοντε, δυστυχως γι αυτους

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά σε όλους
λοιπόν ''φιλαράκο'' που ανακάλυψες ότι αντί για Σάκη με λένε Γιώργο και μάλιστα είμαι και ασπρομάλλης σε ενημερώνω ότι τα μαλλιά μου παραμένουν(ευτυχώς ακόμα) μαύρα ούτε καν γκρίζα. Κοινώς είσαι ένας ακόμα προπαγανδιστής που αντιλαμβανόμενος οτι η πλειοψηφία των οπαδών της Παναχαικής δε θέλει τον δικηγόρο στην αγυια ξεκίνησες παλίες ταλτικές. Φυσικά αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις τα σχόλια μου θα καταλάβαινες ότι και ενάντια στην ερασιτεχνικη είμαι και δεν κατηγόρησα κανένα που θέλει την ομάδα στην αγυιά ότι είναι δεκανίκι του δικηγόρου. Και αφού με κατηορείς ότι με ψευδώνυμα κάνω δουλεία για την ερασιτεχνική σου λέω οτι:
1)κατηγορώ το Δ.Σ. της ΠΓΕ για την εκφυλιστική κατάσταση στις γενικές συνελεύσεις
2)κατηγορώ το Δ.Σ. της ΠΓΕ για την περσινή αισχρή προσπάθεια με τη ''νέα παναχαική' του Τσιβγινίδη
3)κατηγορώ το Δ.Σ. της ΠΓΕ γιατι δεν έχει προσπαθήσει όσο θα έπρεπε και θα μπορούσε για να φύγει ο Κούγιας
4) κατηγορώ το Δ.Σ. της ΠΓΕ για την κατάσταση που επικρατεί άλλα τμήματα (π.χ μπασκετ)
και για πολλά άλλα. Δε θέλω την παναχαική στην αγυια όσο υπάρχει ο δικηγόρος(είναι και απόφαση συλλόγου και όχι Δ.Σ) αλλά θα ήταν λάθος να πω ότι όσοι υπέγραψαν την επιστολή είναι υπερ του Κούγια.
Αφιερωμένο εξαιρετικά:
« Μπορείς να κοροϊδέψεις όλους τους ανθρώπους για κάποιο διάστημα, κάποιους ανθρώπους για πάντα, αλλά όχι τους πάντες για πάντα». –Αβραάμ Λίνκολν
Και τώρα είμαι σίγουρος πως από αύριο θα ανεβαίνουν στο blog(για το οποίο είχα και έχω πολυ καλή άποψη) σχόλια που ουδέποτε έγραψα αλλά από κάτω θα ''υπογράφονται'' ως ''Σάκης''.
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΓΙΟΠΟΥΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ.Η ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ Η ΚΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΟΣ ΔΡΟΜΟΣ