Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ3 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πριν ξεκινήσει η συζήτηση προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο του θέματος Παναχαϊκή-Παμπελοποννησιακό, αντιπροσωπεία των Αχαιών 3 παρέδωσε ένα ανεπίσημο ψήφισμα στο Σώμα. 

 «Γνωστή και πάγια η τακτική του μεγαλομετόχου. Αυτοπροβάλλεται ως ηθικός και αμόλυντος εκκαθαριστής του σάπιου συστήματος του χώρου, αλλά κάθε τόσο κάνει εκπτώσεις ηθικής και επιπρόσθετα βάζει σαν ασπίδα την ομάδα και την πόλη, αφού το σύστημα χτυπά εμάς για να χτυπήσει αυτόν.
 Έχει απαξιώσει το όνομα και τη λαμπρή ιστορία της ομάδας ανά το πανελλήνιο. Με την εκλογή της νέας σας Δημοτικής αρχής, μάς δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι οι μέρες του στο τιμόνι της ΠΑΕ ήταν πλέον μετρημένες και πως θα αναγκαζόταν πλέον να βρει μόνος του τη διάδοχη κατάσταση, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Μόνο που εκεί οι αρχές αντιμετώπισαν τα προβλήματα με σθένος και αξιοπρέπεια. Προστάτευσαν τα κεκτημένα και δεν άφησαν έναν αιθεροβάμονα ετεροδημότη να ασελγεί πάνω στις αξίες και στους πρεσβευτές της πόλης τους.

 Περιμέναμε από εσάς, που ο πολιτικός χώρος που σας αντιπροσωπεύει έχει σημαία τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, να του δείξετε την πόρτα της εξόδου και αντίθετα τού προσφέρετε άσυλο, δίνοντάς του καθολική χρήση του Παμπελοποννησιακού (μόνο κρεβατοκάμαρα δεν έχει βάλει μέσα, για να γλυτώσει τα ξενοδοχεία) έναντι εξευτελιστικού ποσού.  Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει γήπεδο, στην Αγυιά, δεν χρειάζεται γήπεδα, χρειάζεται έναν σοβαρό επενδυτή που θα σέβεται και την ομάδα και το λαό της πόλης μας.

 Αυτός ο κύριος έχει ασελγήσει κατ' εξακολούθηση και συνεχίζει, όσο εμείς, σαν λαός, δεν του αποδείξουμε πως δεν είμαστε ούτε αδερφές, ούτε δουλοπάροικοι. Και καλείστε εσείς, πρώτα από όλους, να του το διαμηνύσετε, δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου... Σε διαφορετική περίπτωση είστε οι ηθικοί αυτουργοί για όσα θα ακολουθήσουν».


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε ευχαριστημενοι,που ο Πελετιδης τον εστειλε αδιαβαστο, και στον αγυριστο τον ακατανομαστο.μπραβο δημαρχε
Νωντας/παναχα

RED BLACK BULL είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ.
ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ... ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Λυση ειναι μονο μια.Να πουλησει και να φυγει.Αλλιως ας πληρωσει τα 90000 και να δωσει εγγυητικη για να παιξει Αγυια.Οσο για το αν αγαπα ο κοντος την Παναχαικη φαινεται απο αυτα ποιυ δηλωνει κατα καιρους για την ομαδα.Οχι οτι οι της ερασσιτεχνικης ειναι καλυτεροι.Προεχει η ελευθερωση της ομαδας απο αυτο το μιασμα

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ.............(αν ο κοντός χρωστάει λεφτά πρέπει οπωσδήποτε να τα πληρώσει......). Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΨΗΦΙΣΜΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ) ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ 3 ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΠΑΙΔΙΑ ;;;;) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΙΑΝ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΠΟΡΕΙΑ.... ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ......)

Ανώνυμος είπε...

Σωπα ρε μεγαλε, που ησουν κρυμμενος εσυ; Να φυγουν οι οργανωμενοι ε; Και να μεινετε εσεις οι 500 παππουδες να στηριζετε αυτον τον κοντο ανθρωπακο.Γιατι εχω την εντυπωση οτι αν φυγει θα εξαφανιστειτε κι εσεις μαζι του, που τον γλυφετε ακομη;