Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΑΡΓΕΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ

Φθασαμε αισιως στον Οκτωβρη,  και ακομα να υπογραφει η συμφωνια για το ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ.

Διαβασα χθες το αιτημα της ΠΑΕ προς τον ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ,  και... ανακουφιστηκα.

Μπραβο κ.Αλεξη θα τους πιασεις κοροιδο εσυ ο εξυπνος και παντογνωστης , για να σου προσφερουν το γηπεδο τσαμπα και... επιδοτουμενο απο τον Δημο.

Πρεπει να το καταλαβεις καλα, οτι ο Πελετιδης δεν θελει να σε βλεπει, και χατηρακια δεν προκειται να σου κανει εαν δεν εξοφλησεις τα περσινα (περιπου 16.000).

Πιστευεις αληθεια οτι ειναι βλακες εκει στο Δημο να σου δωσουν το γηπεδο με ποσοστο ?
Επί ποιων εισιτηριων θα τους δινεις το 15%.  Εαν κοβεις 300 εισιτηρια Χ 10 ευρω τα ακαθαριστα θα ειναι 3.000 . Δηλαδη ο Δημος θα εισπρατει το μεγαλο ποσο των 400-450 ευρω σε καθε αγωνα.
Εαν καταφερεις και το επιτυχεις, θα σου δωσω ειλικρινα συγχαρητηρια.

Γιατι δεν πιστευω οτι επειδη εκοψες 3.000 εισιτηρια(βασει της επισημης εκκαθαρισης που εδωσες προχθες) με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, θα γυρισει ο κοσμος στο γηπεδο.

Στο εχω γραψει επανειλημενα, οτι η ΠΑΤΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
Αληθεια ποιος ξερει τι γινεται με το προπονητικο στη Εγλυκαδα, και γιατι ζητας να φτιαξεις το Βοηθητικο γηπεδο στο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ?

Περιμενα, οτι εστω μεχρι τελος Σεπτεμβριου θα ειχε  τελειωσει το θεμα του γηπεδου.
.
ΑΡΓΕΙΣ κυριε ΑΛΕΞΗ,  ΑΡΓΕΙΣ  ΠΟΛΥ,  ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

SPORT BILL

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ... ή ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ..... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αλλά από επιβεβαιωμένη πηγή ο SIR ALEX δεν υπάρχει περίπτωση να μην διασφαλίσει τη χρήση του ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ, είτε έτσι είτε αλλιώς...... Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει..... ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ;

RED BLACK BULL είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.
ΤΩΡΑ , ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ,
ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΠΑΩ ΠΑΣΟ.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

Δήμος Πατρέων προς Κούγια: «Πρώτα εξόφληση, μετά συζήτηση»

Αμεση ήταν η απάντηση του Δήμου Πατρέων στην πρόταση του Αλέξη Κούγια για την υπογραφή νέας σύμβασης της Παναχαϊκής για τη χρήση του Παμπελοποννησιακού. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η Αντιδημαρχία Οικονομικών, Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων αναφέρει ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την υπογραφή νέας σύμβασης είναι η «η άμεση εξόφληση όλων των οικονομικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ προς τον Δήμο, όπως αναλυτικά περιγράφονται στα δύο εξώδικα που εστάλησαν στην ΠΑΕ, το πρώτο από τις 4 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο στις 19 του ίδιου μήνα». Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στα δύο εξώδικα, ο Δήμος Πατρέων υποστηρίζει ότι πρέπει να λάβει το ποσό των 16.840 ευρώ από τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια.
Πηγη pelop.gr

Ανώνυμος είπε...

Διαβαστε στο the best.gr, τα 2 εξωδικα που εχει στειλει ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ στη ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Πνιγμενος ειναι ο κοντος και κατι γλυφτες σαν και σας που τον στηριζουν ακομη.Για μας δεν εψει αλλαξει τιποτα, και ειναι περσονα νον γκρατα στην πολη.