Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

KAΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ

Στην ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων της Παναχαϊκής Αχαιοι-3 τονίζεται: «Μια γλυκόπικρη γεύση αφήνουν τα τελευταία δημοσιεύματα που είδαν το φως της επικαιρότητας όσον αφορά την απάντηση του Δήμου προς την ΠΑΕ ΑΚΑΔHΜΙΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ.
Μια γλυκόπικρη γεύση αλλά και πολλά ερωτηματικά???
Γλυκόπικρη γεύση γιατί ο Δήμος είναι έτοιμος όπως αναφέρει να παραδώσει το στάδιο στο «ανωνύμου εταιρείας κεφάλαιο» όταν αυτό εξοφλήσει της οφειλές του προς τον Δήμο, άλλα για της οφειλές που έχει η ανώνυμη εταιρία προς το ερασιτεχνικό σωματείο δεν αναφέρεστε πουθενά.....Σιωπή;;;
Δηλαδή θα μπορεί ο εκάστοτε ετεροδημότης αυτοαποκαλούμενος επενδυτής να έρχεται και να φεσώνει τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης και μετά να παίρνει συγχωροχάρτι από τον πρώτο πολίτη της δίνοντας του άσυλο στο Παμπελοποννησιακό;;;
Δεν θα έπρεπε ο Δήμος να προστατεύσει το ερασιτεχνικό σωματείο από την εκμετάλλευση του κεφαλαίου ;;;
Και πόσο μάλλον η δημοτική σας αρχή η οποία έρχεται από μια πολιτική παράταξη η οποία είναι κατά του κεφαλαίου... Σας ζητάμε να πάρετε ξεκάθαρη και δημόσια θέση.
Θα παραχωρήσετε άσυλο στο κεφάλαιο που εκμεταλλεύτηκε τον Δήμο και το ερασιτεχνικό σωματείο;;;
Θα παραχωρήσετε άσυλο σε έναν αιθεροβάμωνα  που διασύρει το όνομα του ιστορικότερου σωματείου ανά το πανελλήνιο ;;;
Θα παραχωρήσετε άσυλο στους μπράβους που σπάνε μαγαζιά και χτυπούν ανυπεράσπιστους πολίτες ;;;
Που εξυβρίζουν πρόσωπα και θεσμούς;;;
΄Η θα σταθείτε στο ύψος σας και πλάι στην λαϊκή εντολή για λευτεριά;;;
Πάρτε ξεκάθαρη θέση και αφήστε τις ντρίπλες για τούς ποδοσφαιριστές…
Μας προκαλεί μεγάλη απορία και η στάση που κρατάτε που όπως αναφέρετε και στα εξώδικα που αποστείλατε στην ΠΑΕ ενώ παρανομεί κατά συρροή εσείς δεν έχετε προβεί στης δέουσες ενέργειες για να διαφυλάξετε το συμφέρον του Δήμου και κατ επέκταση το κοινό συμφέρον…
Αν ο εν λόγω αυτοαποκαλούμενος επενδυτής δεν έχει όραμα αλλά ούτε και οικονομική δύναμη ώστε να ηγηθεί καλά θα κάνει να αλλάξει όχι μόνο το όνομα αλλά και την έδρα του Α.Φ.Μ του, γιατί έτσι μπορούμε και εμείς - και σίγουρα καλύτερα - να λειτουργήσουμε μια ΠΑΕ με στυλοβάτη τον δήμο και το λαό που έχει αποστασιοποιηθεί, μια ΠΑΕ που θα αναγεννηθεί από της στάχτες του ολοκαυτώματος του κεφαλαίου και που ήδη έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά εκεί που γεννήθηκαν η θρύλοι ....στην ΑΓΥΙΑ!!!
Σταθείτε στο πλάι της λαϊκής ετυμηγορίας
Σταθείτε στο πλάι του ερασιτέχνη.
Βοηθήστε μας να αναστηλώσουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια, αλλιώς είσαστε και εσείς φρού φρού και αρώματα όπως και οι προκάτοχοι σας»

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΑΧΑΙΟΙ 3, ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

κοντε τον πουλο απο την παναχαικαρα μας.στο δηαολο εχουν δικηο οι αχαιοι.κε παρε μαζη και τον π@@η τον ποτι και τους ρουφιανους σου

Ανώνυμος είπε...

Ερασιτεχνική που έχει μετατραπεί σε "Μασονική Στοά", ερασιτεχνική που αρνείται να ανοιχθεί στην κοινωνία της Πάτρας για μην θιγούν οι καρέκλες κάποιων δεν είναι ερασιτεχνική......... Όσο για την ανακοίνωση των Αχαιών Θύρα 3, είναι εκτός τόπου και χρόνου και αυτό είναι βέβαια φυσικό διότι εδώ και 10 χρόνια τα ίδια και το ίδιο συγκεκριμένο άτομο έχουν προσωποποιήσει το φίλαθλο κίνημα με αποτέλεσμα να το καταστρέψουν......

Ανώνυμος είπε...

Για κατι ανωνυμους υποστηρικτες του μιασματος σαν και σενα, ειναι εκτος τοπου και χρονου η ανακοινωση των αχαιων.Οσο για το προσωπο που λες εχει τ αντερα να βγαινει με τ ονομα του να τα λεει, και δεν κρυβεται πισω απο ανωνυμιες σαν κατι κοταρες που κανουν πλατη στο κοντο μιασμα.

Ανώνυμος είπε...

Η ανακοίνωση των Αχαιών 3 πάει να δημιουργήσει πρόβλημα από εκεί που δεν υπάρχει... Φαίνεται ότι φέτος πολλά αλλάζουν και κάποιοι για λόγους επιβίωσης αρνούνται να το συνειδητοποιήσουν.... πρόεδρε η σιωπή σου τους τρελαίνει KEEP WALKING !!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει προβλημα που χρωσταει κανα 70000 ευρα.Οσο τον γλυφουν κατι τυποι σαν και σενα τοσο αυτος δεν φευγει, αλλα ειστε τοσο κακομοιρηδες που φοβαστε και τον ισκιο σας κρυμμενοι πισω απο την ανωνυμια σας.προεδρε μην φοβασαι τιποτα, εμεις θα σε τσιμπουκωνουμε συνεχεια.

Ανώνυμος είπε...

μάθανε ότι τα βρίσκει ο δήμος με τον κοντό και δεν μπορούν να συνέλθουν, φέτος εάν όλα πάνε καλά και κόσμο θα έχει το γήπεδο και ωραία μπάλα θα δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι θα το γεμισετε σαλια και σπερμα οι 50-100 γλυφτες του

Ανώνυμος είπε...

17 Οκτωβρίου παίζουμε με τα Ψαχνά στο Παμπελοποννησιακό. Καλή αρχή για την ομαδάρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να φαει 3 το αιγαλεω, και μαλιστα απο στημενη διαιτησια οπως περυσι με το πεναλτυ.Να το παρει χαμπαρι οτι φετος θα ελευθερωθουμε απ αυτον, κι αν δεν το καταλαβει θα τον διωξουμε με πραξεις οταν δεν θα το περιμενει...Και μαζι με αυτον και σας που τον στηριζετε ακομη, εχει εκπληξεις το μενου φετος.

Ανώνυμος είπε...

Ένα είναι το σύνθημα που φέτος θα πρέπει να μας οδηγεί : ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ, που ουδόλως ενδιαφέρονται για την ομάδα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ...ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Μακριά από εμάς η βία, η ουσία είναι πλέον να κατορθώσουμε να απομονώσουμε τους ολιγάριθμους γενίτσαρους οργανωμένους, που έχουν γίνει χειρότεροι και από τους συνδικαλισταράδες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειπε κανεις για βια.Αν ομως μας προκαλεσουν αλλαξαν τα κοζια , θα γινει χαμος.

Ανώνυμος είπε...

Κανείς χαμός δεν θα γίνει και κανείς δεν θα σας προκαλέσει, κάτι τέτοιο θα αποτελούσε "φιλί ζωής" για τη διαιώνιση της μακακίας που σας δέρνει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα να τα πεις στον κοντο και στους γυρω του , για τις μεθοδους του.Και αν μας προκαλεσουν περιμενε να δεις, δεν θα σας ρωτησουμε τι θα κανουμε.Οσο για τον μεγαλυτερο μαλακα ολη η πολη γνωριζει ποιος ειναι.Τελος η ανεκτικοτητα προς ολους.

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχείς όλοι σε αυτήν την πόλη γνωριζόμαστε καλά, και μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου γιατί δεν υπάρχει περίπτωση πρόκλησης, κάτι που φυσικά και το εύχεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχεις , αλλοι πρεπει να μαζευτουν, καποιοι που γραφουν συνθηματα υπερ του αν και απο αλλες πολιτειες, και καποιοι που τον αβανταρουν συνεχεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος που υποστηρίζει τον Κούγια, ή είναι από το διάστημα (και δεν ξέρει τι γίνεται στον κόσμο) ή είναι υπάλληλος του Κούγια.
Επειδή ειλικρινά τον λυπάμαι, αν θέλει, να του εξηγήσω είτε δημόσια είτε ιδιωτικά, ποιά είναι η μοίρα όλων των υπαλλήλων του Κούγια, μέχρι τώρα.
Με ονόματα, διευθύνσεις, έγγραφα και επαλήθευση είτε κατά πρόσωπο με τα θύματά του, είτε με τα εξωδικά, μυνητήριες αναφορές, φωτογραφίες κλπ.
Δεν χρειάζεται να δείρουμε κανένα, ως οργανωμένοι. Παρακαλούμε μόνο να μην ξαναπεί βλακείες γιατί δεν θα τον βοηθήσουμε όταν φτάσει εκείνη η ώρα.
SIN1891ΠΓΕ

Ανώνυμος είπε...

"Δεν χρειάζεται να δείρουμε κανένα, ως οργανωμένοι. Παρακαλούμε μόνο να μην ξαναπεί βλακείες γιατί δεν θα τον βοηθήσουμε όταν φτάσει εκείνη η ώρα."

Γιατί ρε φίλε ενώ το πας ωραία στο τέλος αυτοαναιρείσαι μόνος σου;

Ανώνυμος είπε...

και εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά υπάλληλος του κοντού ήσουνα ή η παρηγορήτρια τους ; ρε δεν μας παρατάτε όλοι σας ήσυχους, μας έχετε κουράσει όλοι σας, κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε την ομάδα μας να παίζει μπαλάρα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι με την Παναχαϊκή και τα ξέρω όπως όλος ο κόσμος που ασχολείται με την ομάδα, αδερφέ. Επιπλέον τα κ α τ α γ ρ ά φ ω. Δεν τα ξέρεις ή εθελοτυφλείς; Όταν ο λατρεμένος Κούγιας έβριζε μανάδες των πατρινών, την Παναχαϊκή, την Πάτρα και έφερνε μπράβους και όλα τα καλά που έχει πει και κάνει, ήσουν Παναχαϊκή; Το καλοκαίρι με τους Άρηδες, τις Καλαμάτες, τα Αιγάλεα, ήσουν Παναχαϊκή;

Ανώνυμος είπε...

Ρε μην μας τα πρηζετε γαμω τον κοντο σας.Αντε με την μπαλλαρα που θα δειτε ολοι οι κωλογεροι που πατε ακομη, εχοντας χασει ολη την αξιοπρεπεια σας.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ρε φίλε όλα όσα έχει κάνει ο κοντός είναι όλα αρνητικά και όλα όσα λένε οι οργανωμένοι είναι σωστά ; λες και δεν ξέρουμε ή νομίζεις ότι μόνο εσύ καταγράφεις συμπεριφορές, λόγια και πράξεις ; (άντε να μην μιλήσουμε για συμπεριφορές, λόγια και πράξεις οργανωμένων, γιατί δεν θα έχουμε τελειωμό.)

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας τα θετικα με στοιχεια ομως.

Ανώνυμος είπε...

θα σου πω κάτι και ελπίζω να το καταλάβεις, ότι αρνητικό έχει κάνει ο κοντός σε σχέση με τους οργανωμένους, πάντοτε οι τελευταίοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τού δίνανε την αφορμή (και αν θέλεις την συνεχίζουμε τη συζήτηση, παρόλο που θα θιγούν κάποιοι). Όσον αφορά στις πληρωμές δεν μπορώ να λάβω θέση, εφόσον οι ίδιοι που έφαγαν το πιστόλιασμα δεν διεκδίκησαν τα λεφτά τους.
(Παρακαλώ να μην σβηστεί)

Ανώνυμος είπε...

Ποια ηταν η αφορμη για τα γεγονοτα της Τεταρτης;Και δεν ειναι μονο οι οργανωμενοι, ολη την Πατρα βριζει.Εκτος αν θεωρεις αφορμη τα μπινελικια που του εριχναν, και ακομη του ριχνουν.Μηπως για να λες οτι φταινε οι οργανωμενοι, εισαι κι εσυ πρωην οργανωμενος;

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ότι είσαι καλοπροαίρετος και απλά έλειπες από την Πάτρα τα τελευταία έξι χρόνια. Ο άνθρωπος πήρε την ομάδα για να εμφανίζεται στα κανάλια κάθε 2 ώρες και συχνότερα. Και αυτό το έκανε γιατί έχει εθισμό με τη δημοσιότητα. Κακό αυτό αλλά όχι προς θανάτου. Δυστυχώς όμως έχει άλλα κουσούρια, πιο επικίνδυνα. Δεν έχει ηθικούς φραγμούς. Όταν κάνει κάτι ποινικά κολάσιμο, την ίδια στιγμή θα κάνει μήνυση σε κάποιον άσχετο, θα τον εξευτελήσει δημόσια στα ΜΜΕ, θα τον απειλήσει, ότι μπορεί να σκεφτεί κάποιος μαφιόζος για να επιζήσει. Και την έχουν πληρώσει οι περισσότεροι συνεργάτες του. Ρώτα και θα μάθεις. Πάμε στους οργανωμένους. Σίγουρα είσαι οπαδός Αθηναϊκής ομάδας αλλιώς θα ήξερες ότι οργανωμένος οπαδός της Παναχαϊκής σημαίνει ότι έχει αγάπη προς την ομάδα και την πόλη και δεν είναι σκοπός του να κάνει το μάγκα στους άλλους γύρω του. Και το λάθος που έκαναν είναι ότι δεν του φέρθηκαν όπως του άξιζε, δηλαδή να τον στέλνουν στο Νοσοκομείο όποτε εμφανιζόταν στην Πάτρα. Αντί γι αυτό προτίμησαν την αποχή, εις βάρος της ομάδας μας, κάνοντας χάρη στον Κούγια. Δεν την εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία που του δόθηκε. Κακό του κεφαλιού του. Αν θες έγγραφα και αποδείξεις ξεκίνα πρώτα από τις ίδιες τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ στο σάϊτ της Παναχαϊκής και αν δεν πειστείς από τις εκατοντάδες σελίδες ανακοινώσεων που υπαγόρευσε ο ίδιος, ξαναπόσταρε να σου στείλω τίποτα άλλο.
ΣΙΝ ΠΓΕ 1891

Ανώνυμος είπε...

Αποκλείεται να είναι πρώην οργανωμένος. Δεν θα πέταγε τέτοιες πατάτες δημόσια. Θα με ήξερε.
SIN ΠΓΕ 1891

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε μπαμπη με τον καθε τυχαρπαστο που λεει οτι του καπνισει.