Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΚΙΑΣΣΟΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕ..ΜΑΝΤΗΛΙ

Δεν αντεξε τις νεες..φιλοσοφιες του κ.Αλεκου, και ο Κιασσος σε χρονο ..ρεκορ των 13 ημερων, εφυγε απο την Πατρα,,και μας κουνησε το μαντηλι.

Φυσικα , και ο κ.Αλεκος δεν  εχει καμμια ευθυνη για την ατακτη φυγη του τεως Διευθυντη του.
 Διοτι , σου λεει εγω σαν Κουγιας ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑ.  ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ,
 ΧΩΡΙΣ ..ΒΕΒΑΙΑ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ αγαπητε ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ SITE μας, αφου εσυ τον προσελαβες, εσυ εχεις και την ευθυνη.

. Πληρωσε λοιπον για να μαθεις να μην προσλαβανεις χωρις την εγκριση του κ.Αλεκου, που σημερα προφανως θα κανει καποια αγωγη εναντιον  του sky tv και του Κυριακου Θωμαιδη, που ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ (ως μαρτυς κατηγοριας εναντιον της εγκληματικης συμμοριας που λυμαινει το ποδοσφαιρο), και εβγαλε μακροσκελη διαμαρτυρια και απειλει με μυνησεις.

Και τελειωνει στην ανακοινωση του ,  οτι σε πεισμα αυτων που ανεφερε χθες η εκπομπη Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ, αυτος θα βραβευσει τον προπονητη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ,ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙς 19.00 ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

επαναλαμβανω, οτι για ολα φταις εσυ φιλε αναγνωστη, που προσελαβες τον Κιασσο.

SPORT BILL

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κουγιας θελει να τον ξαναφερει πισω. ρε γελια που εχουν να γινουν.

Ανώνυμος είπε...

παιδια θα πανε οι nortenos στο ματς με ολυμπιακο?

Ανώνυμος είπε...

Κανενας συνδεσμος δεν θα παει στο τσιρκο κουγια.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν γίνει τόσα και τόσα μετά τον Κιάσο . Μήπως μας κουνήσατε μαντήλι

Ανώνυμος είπε...

Τι εχουν γινει ρε φιλε;Για πες μας εσυ που τα ξερεις;Μηπως εγινε το προπονητικο, η κατι αλλο καλο;Κανε μας την χαρη, εκτος αν θες τα παιδια να σου γραφουν κουτσομπολια, η την κωλοτουμπα του κουγια; με τον ολυμπιακο.

Ανώνυμος είπε...

ο τίτλος του blog περιέχει και την απάντηση "το blog που απροκάλυπτα ξεγυμνώνει τα κακώς κείμενα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ" και μόνο τα κακώς κείμενα................. επομένως λόγω έλλειψης "κακών κειμένων" μπορεί και να μας κουνήσανε μαντήλι..............................

Ανώνυμος είπε...

Αγορίνες, η σιωπή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι χρυσός...... Προσοχή μη σας ξεφύγει και τίποτα θετικό και εκτεθούμε ..... !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη εσυ τα βλεπεις ολα θετικα;Ρε μπας κι εισαι ο νεος γενικος και τα λες αυτα;Και μονο η παρουσια του ανεπιθυμητου ειναι (κακως κειμενα) γλυφτακια του .