Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΟ RBB EYXETAI ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,    Κ Α Λ Η   Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ SITE, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ , ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ.

SPORT BILL

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι ψηφο σε παναχαικιωτες, μακρια απο χριστοπουλο.κοντε κοπανα τη

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα ότι δύο υποψήφιοι ενός συνδυασμού, που είναι φίλα προσκείμενοι στον Κούγια, σε καφέ της Πλατείας Γεωργίου, γωνία αριστερά, έφεραν τον υποψήφιο δήμαρχο σε επαφή με τον απερχόμενο ποινικολόγο.
1. Τον πεθάνατε τον υποψήφιο του συνδυασμού σας
2. Τι μυαλό κουβαλάτε; Υποστηρίζετε αυτόν που καταστρέφει την Παναχαϊκή, κάθε μέρα και περισσότερο και τον ίδιο άνθρωπο που σας είπε - ειδικά εσάς - λαμόγια, αδερφές και δουλοπάροικους. Και καλά το παιδί διαμάντι, που ήταν λιάδα, ας πούμε ότι δεν κατάλαβε τι έκανε, εσείς οι δύο?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑς ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ , ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δεδομένα κανένας ψήφος από Παναχαικιώτη στον Χριστόπουλο,αλλά και από την άλλη δεν ξέρουμε και την στάση Πελετίδη,μην ξεχνάμε οτι στην πρόσφατη συνάντηση στα γραφεία της ερασιτέχνικής δεν έστειλε καν αντιπρόσωπο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το δινει ο πελετιδης το γηπεδο στον κοντο.Το γηπεδο θα ειναι ανοιχτο για να γυμναζευτε ο κοσμος της πολης.Εκτος αν δωσει κανα 3000 το μηνα και εγγυητικη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι οι δυο ειναι απο τους πλεον σοβαρους οπαδους της ομαδας.Ο ενας γραφικοτατος, κι ο αλλος τρουπας, που γουσταρει να τον αποκαλει αδελφη, αυτος που τον εβριζε.Μιλαμε για αντρακλα σοβαρο.Το ονομα του ειναι στην διαθεση σας. Και για να σας βοηθησω σε αγωνα βολλει τις τελευταιες αγωνιστικες, μπηκαν στο κλειστο, και πηγαν προς το μερος των οργανωμενων.Εκει τους εκραξαν και αποχωρησαν οι τρουπες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιος θα εκλεγεί δήμαρχος αλλά ο Χριστόπουλος αποτελεί την τελευταία ελπίδα του Κοντού, και τα περί λαϊκής βάσης είναι κόλπο για ψήφους. Όλοι να απομονώσουμε τον δικηγόρο.
ΥΓ: ο πελετιδης είχε στείλει εκπρόσωπο τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη με τη "λαϊκή συσπείρωση" που είναι και εκπρόσωπος τύπου του πελετιδη.
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

Τελειωσε Σακη ποιος θα ειναι δημαρχος.ο χριστοπουλος δεν βγαινει και θα χει κλαμμα ο κοντος, και ο μυρτσος με τον δ.κ.Ο κοσμος της ομαδας γνωριζει τι παιζει και θα τους δωσει την απαντηση την Κυριακη.Μαυρο στον Χριστοπουλο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΝΑΧΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως δεν βγηκε ο χριστοπουλος.Να δωσουμε λιγη σοδα για να το χωνεψουν ο διαμαντης, ο μυρτσος, ο μιλτος, ο ταρατιτας καο ο παπαθωμας με τον τσαρτολια το αποτελεσμα.Ετοιμαστειτε καποιοι γιατι αν φυγει ο κοντος, με τις υπογραφες που χετε βαλει σας βλεπω για αγιο στεφανο μερια.Καλη λευτερια στην παναχαικη μας απο πασης φυσεως κοπριτες, σαν καισας