Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΦΕΥΓΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Τελικα παει και ο βραζιλιανος Μπαλου.  Οι πληροφοριες λενε οτι φευγει για την πατριδα του. ομως δεν πρεπει να ειμαστε αχαριστοι.  Θα μεινει ο Βαγγελοπουλος, ο Ντα κοστα, ο Πετρος Λενβετακος, ο Ανδρεας Μιχαλοπουλος, ο Βασιλης Στραβοποδης,  και ολη η περιφημη ομαδα των Κ-17. Ετσι τρεμε ΑΕΚ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΟ  ΕΓΓΥΑΤΑΙ Ο κ.ΑΛΕΞΗΣ .

 ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΟΥΤ-ΜΠΟΛ ΛΙΓΚ.
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ με παικτες ανω των 24 ετων(πλην μονο 2) ουτε επισης να κανουν ανανεωσεις συμβολαιων σε παικτες (πλην μονο 2) που εχουν συμβολαια.
Θα κλαψουν μανουλες παιδια. Λιγο υπομονη μεχρι αυριο.

SPORT BILL

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες χθες το βραδυ στο debate αναμεσα σε πελετιδη-χριστοπουλου οταν ρωτηθηκαν για την παναχαικη ο χριστοπουλος ειπε οτι θα βοηθησουμε τον κ.κουγια ενω ο πελετιδης ειπε οτι το μελλον του κουγια στην πατρα δεν θα ειναι καλο και θα ειναι λιγο.... . . Γι αυτο ολοι πελετιδη.....μαυρο στο χριστοπουλο!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΕΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ.

RED BLACK BULL είπε...

ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ......
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Εχει φιλε τον μυρτσο, και τον πρωην προεδρο των αχαιων , και νυν ρουφιαναρα του κοντου τον διαμαντη.Χεσε μεσα λεμε.Ολοι πελετιδη.