Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ '.'. ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Πραγματοποιηθηκε η " συναντηση"  των  υποψηφιων Δημαρχων και Περιφερειαρχων στα γραφεια της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Γ.Ε οπου μεσα σε 2,30 ωρες συζητηθηκαν , κυριως  το θεμα της αναπλασης του γηπεδου, και μερικα καυτα θεματα που αφορουσαν τον Αλεξη Κουγια και την ΠΑΕ.

Με αναμικτα αισθηματα, παρακολουθησα την ενδιαφερουσα συζητηση, που ομως κατα την ταπεινη μου αποψη  ΕΛΑΜΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ  ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.... ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Δεν ξερω τι δουλιες ειχαν Κυριακη πρωι, αλλα κ.κ  ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ, ΣΙΩΚΟ, ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗ, ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ,  ΔΗΜΑΡΑ,  ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ  , ΣΠΑΡΤΙΝΕ , ΠΕΛΕΤΙΔΗ , ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 30' ΛΕΠΤΑ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ...ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ (ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ κ.ΚΟΥΓΙΑΣ) ΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ  ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ,  ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ,  ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ... ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ,  ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ,  ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ " ΗΛΘΑΝ, ΕΙΔΑΝ, ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΑΝ" , ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ... ΜΟΝΟ ΤΟΥ κ.ΤΖΑΝΑΚΟΥ, και του Αντιπεριφερειαρχη  κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ.

Για το θεμα της αναπλασης , ο αρχιτεκτων και μελετητης της αναπλασης του γηπεδου κ.ΘΥΜΙΟΣ ΜΟΥΓΓΟΛΙΑΣ,  παρουσιασε αναλυτικα τα μεχρι σημερα δεδομενα, και η συζητηση  εκλεισε, οτι θα πρεπει να ευαισθοποιηθουν αλλα και να πιεσθουν απο την νεα δημοτικη αρχη οι βουλευτες του Νομου για να πιεσουν μεσω της Βουλης την αλλαγη του Γ.Π.Σ της περιοχης,  και μαζι με την προσφατη νομοθετικη ρυθμηση που κατατεθηκε στη Βουλη και για το γηπεδο της Α.Ε.Κ να μπορεση και το γηπεδο της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ να εχη την αδεια,  ωστε εαν και οταν βρεθει ο υποψηφιος παραγοντας/επενδυτης να ειναι τα παντα ετοιμα και να μην υπαρξη η παραμικρη καθυστερηση (απο την αποκεντρωμενη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ)

Εν πασει περιπτωσει, επειδη στην σημερινη συζητηση ΔΕΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ, ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ,  ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΤΕΘΕΙ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ,  ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

SPORT BILL




22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλα με 2 κουβεντες.Ημαστε αξιοι της μοιρας μας.Αυτους τους πολιτες εχουμε , αυτη η ομαδα μας αξιζει.Με κοντους , δηθεν παναχαικιωτες, φορεις που την εχουν γραμμενη, μπραβο μας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε sport bill
Επειδή το πρωί δούλευα στο φροντιστήριο που εργάζομαι και επειδή τα αλλά πατρινα μέσα δεν ανέφεραν τίποτα θα σε παρακαλούσα να μου πεις δύο πράγματα για τη συνάντηση.
1)υπήρξε κάποια συγκεκριμένη πρόταση για το μέλλον της ΠΑΕ ή μόνο θεωρίες;
2)οι εκπρόσωποι των μεγάλων δημοτικών παρατάξεων αλλά και όλοι οι υποψήφιοι ποια στάση κράτησαν απέναντι στον Κούγια;
3)οι υποψήφιοι περιφερειάρχες έδειξαν να ενδιαφέρονται για το σχέδιο ανάπλασης;
Κατανοώ πως είναι δύσκολο να θυμάσαι συγκεκριμένα αλλά αν μπορείς δώσε μου μια γενική εικόνα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

φιλε Σακη,
αυτα που εγραψα ηταν η περιληψη.

1. Καμμια συγκεκριμενη προταση δεν εγινε απο ΚΑΝΕΝΑΝ. περισσοτερο πολιτικες μπουρδολογιες, και να πουμε κατι ..και να φευγουμε(οποιοw μιλαγε χαιρετουσε το προεδρειο-Ραπτη και Τσαουσογλου- και την εκανε με ελaφρια πηδηματακια.
2) οταν αρχισε η συζητηση για τον Κουγια, οπως το εγραψα στο σχολιο μου, ειχαν ολοι ..παει για μπανια. Μονο οι Αλεξοπουλος και Τζανακος ειχαν μεινει.
3) Για το σχεδιο αναπλασης πραγματι εδειξαν ΟΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΗΤΑΝ, ΝΑ ΞΑΝΑΣΜΙΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
Γεια χαρα,
sport bill

RED BLACK BULL είπε...

Φιλε, και λιγα λες. Επειδη σεβομαι τον εαυτον μου, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΜΕ ....ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ,
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ
sport bill

Ανώνυμος είπε...

Ο χριστοπουλος δεν ηρθε να αναλυσει περι λαικης βασης την προταση του; Οι αλλοι δεν ειπαν τιποτα για τον κοντο; Μαυρο θελουν ολοι τους.Ο τσουκαλας τι ειπε;

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ φίλε sport bill για την άμεση και αντικειμενική ενημέρωση. Τελικά φαίνεται πως ουδείς από τους "ισχυρούς" της πόλης νοιάζεται. Το θέμα της Παναχαϊκής είναι ένα θέμα που καίει κάθε Πατρινό και είναι ανεύθυνο εκ μέρους των υποψηφίων που δεν πήραν σαφή θέση και δεν έδωσαν το στίγμα για την επόμενη μέρα.
Σάκης

RED BLACK BULL είπε...

Μπορω να πω πως ο Τσουκαλας, υπερασπισθηκε με δυναμισμο και εντονη φωνη, οτι απουσιαζε η δημοτικη αρχη,που τους ξεφτιλυσε ο Κουγιας, χωρις να υπαρξη η παραμικρη αντιδραση της, και τονισε οτι και η Ερασιτεχνικη εχει κανει τα δικα της λαθη με τον Κουγια, και εν πασει περιπτωσει, οτι σημερα δεν ακουσθηκαν αυτα που επρεπε να ακουσθουν για οτι αφορα τα θεματα της ΠΑΕ.

Εμενα προσωπικα, μου αφησε καλες εντυπωσεις, και νοειται οτι δεν εχω καποια προσωπικη γνωριμια με τον Τσουκαλα.

sport bill

Ανώνυμος είπε...

Παιδια το θεμα ειναι μετα τις εκλογες ποιοι θα ερθουν, τωρα ολοι ναι λενε κ ολοι οκ...Ειπωθηκαν κ αλλα τα οποια δεν βλεπω να μεταφερονται...γιατι κυριοι??? Τζανακος κ Αλεξοπουλος δεν τους ακουσατε??

τσουκ είπε...

να σου απαντησω εγω για τζανακο που εμαθα μετα την μεγαλη μας νικη στο μπασκετ επι του φιλικου σωματιου του γλαυκου......ο τζανακος ηταν λαληστατος και ειπε παρα πολλα αλλα πολιτικολογοντας αυτο που δεν ειπε ηταν οτι αυτος και η παραταξη του (κατσικοπουλου)δεν ψηφησαν στο δημοτικο συμβουλειο την προταση για αναπλαση οπως εκανε ο δημαρας και η παραταξη του .....μας ελεγε τι πρεπει να κανουμε αλλα δεν ειπε παμε μαζι αυριο το πρωι................ο αλεξοπουλος ειπε λιγα και ουσιοδη κατεμαι αλλα λιγοι τον ακουσαν....αλλα και αυτος απεφυγε να μπει μπροστα
την λυση για την παε τους την ειπα εγω αλλα κωφευσαν οπως κωφευσαν σε οποια αληθεια ακουστηκε
η λυση ειναι μια με αρογο τον δημο την περιφερια και τους βουλευτες του νομου λαικη βαση οχι με τον πολιτη αλλα με τους επιχειρηματιες που καρπονοντε των πλουτο της πολης ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΙΓΜΑ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ
φιλε sport bill ευχαριστω για τα θετικα σου σχολια και ευχομε να με βοηθησουν στην μηνυση που σιγουρα κονομισα σημερα

Ανώνυμος είπε...

Αντωνη ετσι ειναι τα πραγματα.Γιατι να σου κανει μηνυση ο αλητης; Επειδη ειπες την αληθεια; Δυστυχως γι αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι σε αυτην την πολη, αυτοι που τιμουν τα παντελονια και τον λογο τους ειναι λιγοι.Σημερα αποφασισα τι θα στηριξω στις εκλογες για δημαρχο.Και θα προσπαθησω να πεισω οσους περισσοτερους μπορω.Μαυρο στους δηθεν παναχαικιωτες, που δεν τολμουν να πουν αυτα που πιστευουν φοβουμενοι ενα ανθρωπακι που μας εχει κυριολεκτικα εξευτελισει.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κυριοι υποψηφιοι για την απουσια σας.

RED BLACK BULL είπε...

πραγματι ο Τζανακος μιλησε συνολικα περισσοτερο απο 40'λεπτα, αλλα επι διαδικαστικων θεματων ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗς ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, ΟΧΙ ΟΜΩς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ
. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΕ ΚΑΙ ΚΟΥΓΙΑ.
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

ΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι, ημουνα και εγω στη σησκεψη. το σχολιο του σπορτ βιλλ ειναι πολυ σωστο.μετεφερε οτι εγινε. υπηρχαν 2 θεματα στο φυλλαδιο που μιρασε η Ερασιτεχνηκη. το 1 ητανε συζητηση για τηνΠΑΕ, και το 2 ητανε για την αναπλαση του γηπεδου. ξεκινησε η συζητηση με το 2 θεμα και οχι με το 1 ,και φαγαμε ολη την ωρα με το δευτερο θεμα.δικαια ο Τσουκαλας τσαντηστηκε. για το θεμα νο 1 ,η συζητιση διηρκεσε 7 λεπτα.και φυσικα περι κουγια τιποτε το ουσιαστικο δεν ακουσαμε, και σωστα τα λεει ο Σπορτβιλλ -δεν υπηρχαν οι αντιπροσωποι γιατι εφυγαν,παρα μονο Τζανακος και Αλεξοπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι περιμένατε να ακούσετε χθές απο άτομα που δεν πατάνε ποτέ στο γήπεδο και πολύ περισσότερο νομίζουν οτι η ΠΓΕ είναι μόνο το ποδόσφαιρο.... Αντώνη μην αγχώνεσαι για τη μήνυση γιατί θα έχεις κ εμένα παρέα που είπα δημόσια οτι η εταιρεία δεν λειτουργεί γιατί δεν έχει βασικές οικονομικές καταστάσεις και η λύση είναι να γίνει καταγγελία στους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Προεκλογικά θα ήταν το πιο εύκολο παιδιά να έλεγαν όλοι πολλά κατά του Κούγια, το θέμα είναι κατά πόσο όλοι αυτοί θα συνεχίσουν να ασχολούνται και μετά την Κυριακή...Ξεφτίλα επίσης το γεγονός πως με το θέμα γηπέδου ασχολήθηκε μόνο 1 καθε φορά βουλευτής του νομού και οχι όλοι. Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω οτι η λύση είναι αυτή που λέει ο Τσούκ και που ακούστηκε και απο την δική μου παράταξη (μάλλον δεν έγινε κατανοητή) υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας ΠΓΕ, Δήμου, Περιφέρειας άμεσα με θέμα ανάπλαση γηπέδου και ποδόσφαιρο (που θα φέρει όλη την πόλη ενωμένη στον 178 επίσημα) και στη συνέχεια άνοιγμα της συνεργασίας αυτής στο επιμελητήριο Αχαϊας, Εμπορικό σύλλογο και ΤΕΕ για να προχωρήσουν οι επιμέρους τομείς. ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο εκπρόσωπος του Χριστόπουλου Πολίτης ήρθε τελευταίος και έφυγε πρώτος,με την παρουσία του να θυμίζει μια βόλτα στην Αγίου Νικολάου,μίλησε 2 λεπτά για το γήπεδο,χωρίς να πει κάτι ουσιωδες και στο τέλος τόνισε οτι κακώς τίθεται στην συζήτηση το θέμα της ΠΑΕ εφόσον αυτή είναι ανώνυμη εταιρία.Επι της ουσίας δεν μας ενδιαφέρει το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ στον χριστοπουλο ολοι οι Παναχαικιωτες, γιατι θα στηριξει τον κοντο σιγουρα.Το ελεγα απο την αρχη, μην τον πιστευει κανενας.

RED BLACK BULL είπε...

σωστο το σχολιο σου Φανη
sport bill

Ανώνυμος είπε...

Τι αλλο ειπωθηκε ρε φιλε που το αποκρυπτουν;

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΕΣ -ΣΩΤΗΡΕΣ-ΚΛΠ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο SPORT BILL ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΤΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

RED BLACK BULL είπε...

αφου καταλαβες οτι ο sportbill σιγονταρει τον Χριστοπουλο εισαι πολυ..... εξυπνος. ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.ΧΑ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΞΥΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Αντι να επικεντρωθουμε πως θα πεισουμε ακομη και τον χριστοπουλο να ταχθει μαζι μας εναντια στον κοντο, τσακωνομαστε μεταξυ μας;Ολοι μαζι στον αγωνα εναντιον του ιδιοκτησιακου και σε οσους τον αβανταρουν.Οσοι προσπαθουν να τον στηριξουν θα μαυριστουν.Ελεος πια με αυτη την αδιαφορια για την ομαδα της καρδιας μας.

Ανώνυμος είπε...

Βραδυνες πληροφοριες....αρκετοι απο τους παρευρισκομενους σημερα ξαναβρεθηκαν και ξαναμιλησαν...Οχι απο ερασιτεχνικη...κοινος τοπος ολων ηταν να ενωθουμε περισσοτερο κ να παρακολουθουμε απο κοντα τα θεματα, μιλαω για αναπλαση κ κοντο.