Τρίτη 10 Μαρτίου 2015




Για το θερμό επεισόδιο που είχε στην ΕΠΟ με τον Αλέξη Κούγια και το οποίο αποκάλυψε νωρίτερα το SDNA, μίλησε ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ζελελίδης, που θεωρεί το συμβάν λήξαν.

Οι δύο δικηγόροι είναι αντίδικοι στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για μια υπόθεση οφειλής ενός ποσού στον πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Κώστα Φούφουλα.

Όπως αποκαλύψαμε, πριν την εκδίκαση της υπόθεσης, Κούγιας και Ζελελίδης πιάστηκαν στα χέρια και ακούστηκαν απίστευτες ύβρεις εκατέρωθεν. Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι το επεισόδιο ήταν κυρίως μεταξύ του Τσιριμπή (γεμικός αρχηγός Παναχαϊκής) και Ζελελίδη. Το SDNA μίλησε με τον Γιώργο Ζελελίδη, ο οποίος από τη δική του πλευρά αναφέρει ότι του επιτέθηκε ο Αλέξης Κούγιας:

"Με τράβηξε από τη γραβάτα κι εγώ τον έσπρωξα. Αμέσως έπεσαν πάνω μου δύο μπράβοι, ο ένας είναι ο Τσιριμπής, ο άλλος δεν με ακούμπησε. Το θέμα για μένα είναι λήξαν". -

1 σχόλιο:

RED BLACK BULL είπε...

Ένταση δημιουργήθηκε την Τρίτη (10/3) κατά την εκδίκαση της προσφυγής, που έχει καταθέσει ο Κώστας Φούφουλας σε βάρος της Παναχαϊκής ζητώντας τα δεδουλευμένα του.
Τον πρώην παίκτη της πατρινής ομάδας εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Γιώργος Ζελελίδης, ο οποίος είχε έντονη λογομαχία με τον γενικό αρχηγός της ΠΑΕ, Ποτή Τσιριμπή.
Η λογομαχία μάλιστα ξέφυγε από τα όρια και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Παρόντας στο επεισόδιο, που έλαβε χώρα έξω από το κτίριο, που συζητήθηκε η προσφυγή, ήταν και ο Αλέξης Κούγιας.
Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής απευθύνθηκε με βαριές εκφράσεις προς τον εκπρόσωπο του Φούφουλα, χαρακτηρίζοντάς τον ως τοκογλύφο μεταξύ άλλων.
Η πλευρά της Παναχαϊκής υποστηρίζει πως ο Φούφουλας είχε εισπράξει 7.000 ευρώ ώστε να μην καταθέσει την προσφυγή, ενώ αυτή του παίκτη πως είχε πλαστογραφηθεί η ημερομηνία εξόφλησής του.