Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΡΑΣΕ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ

Καλε ρε Αλεξη, μυαλο δεν προκειται να βαλεις ποτε.  Τι ηθελες παλι να εμφανιστεις στον μεγα..παπαρολογο Θωμαιδη χθες βραδυ.   Μην μου πεις οτι οταν εφυγες απο την εκπομπη δεν καταλαβες οτι στη ειχε(αν) στημενη?

"Βαλανε"  ενα σαχλοκουδουνο και σου ειπε αυτα που σου ειπε περι "εθνικου κωλοτουμπα" και δεν ειδα καμμια ...εκρηξη σου απο τις γνωστες που κανεις οταν σε ξεφτυλιζουν,  και μαλιστα απο μια γυναικα....πληγωμενη οπως την αποκαλεσες.   Προφανως θα εχεις τους λογους σου για να την αποκαλεσεις ετσι.

Ομως" κατακαμενε" Αλεξη,  δεν καταλαβες,  οτι αυτο που προσπαθησες να επιτυχεις σε ολη την εκπομπη (και καλα εκανες κατα εμενα) σου το τιναξε στον αερα μια ...γυναικα πληγωμενη.  Και οι Ηρακλειδεις κατα Μακεδονια μερια, να σαι σιγουρος οτι το..καταλαβαν καλα.

Σου εχω γραψει κατ'επαναληψη, μην βγαινεις στον ..παπαρολογο Θωμαιδη.   Εσυ ομως εκει φιλε μου (τροπος του λεγειν βεβαια)  .ΔΕΝ ΘΕΣ ΛΥΠΗΣΗ ΡΕ ΑΛΕΞΗ.  Και το ασχημο ομως για την Παναχαικη θα ειναι οτι στο τελος της περιοδου  ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ....ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ,  ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ 2Ο12   ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ.

SPORT BILL

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχεις απολυτα δικιο για τον Θωμαιδη.Μολις τωρα διαβασα οτι τον διαφημιζει στο σαιτ της ΔΙΚΗΣ γελοιοποιωντας τον.
Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

"Αλέξη είσαι ο εθνικός κωλοτούμπας"! (video)
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=257259

Δείτε στο 55' της σημερινής "Πρώτης Γραμμής" του Σκάι (α' μέρος) την απροσδόκητη παρέμβαση στη μεταμεσονύκτια τηλεοπτική "Δίκη" για τον Αλέξη Κούγια.

Εδώ ολόκληρη η εκπομπή με τη σχετική παρέμβαση στο 1.26.00 http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=257267

Ανώνυμος είπε...

Μπάμπης Σινόπουλος Να καθαρίσει και η Παναχαϊκή από τους Γενικούς αρχηγούς «ειδικού» σκοπού. Έξω οι μαφιόζοι από την Πάτρα.
10 ώρες · Μου αρέσει! · 2