Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

KAΛΙΩ ΝΑΧΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΑΣΘΗΜΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ

 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΛΕΓΑ ΣΤΟΝ.... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,  ΓΙΑΤΙ  ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΑΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ,,,ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ.

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΣΗΣΩ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει τη μεταγραφή του διεθνούς ποδοσφαιριστού της με την Εθνική Ομάδα Νέων Κωνσταντίνου Πλέγα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.Ο Κωνσταντίνος Πλέγας με συμφωνία των δύο διοικήσεων των δύο ΠΑΕ θα παραμείνει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ μέχρι 30/6/2015. Τον Κωνσταντίνο Πλέγα ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν η ΠΑΕ Αταλάντα Ιταλίας, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προ 10 ημερών και η ΠΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή, 22/8/2014. Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 αποφάσισε να παραχωρήσει τον Κωνσταντίνο Πλέγα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός διότι η ιδιοκτησία της και η διοίκησή της ήσαν οι μόνες, οι οποίες σεβάστηκαν το κύρος και την ιστορία στο ποδόσφαιρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και του ιδιοκτήτη της και δεν προσπάθησαν να αποκτήσουν τον παίκτη παρακάμπτοντας την επίσημη ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Ειδικά, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με απαράδεκτες ηθικά ενέργειες του τεχνικού διευθυντή της Νίκου Νταμπίζα προσπάθησε ν' αποκτήσει τον παίκτη, παρακάμπτοντας την ιδιοκτησία και την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και διερωτώμεθα αν αυτό είναι το νέο ήθος, το οποίο θέλει να εισάγει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο κ. Γιάννης Αλαφούζος ή επανερχόμαστε και πάλι σε παλαιότερες συνήθειες. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και η ιδιοκτησία της έχουν αποδείξει τα τελευταία 6 χρόνια την ανεξαρτησία τους και τις ίσες αποστάσεις που κρατούν απέναντι σ' όλες τις ισχυρές ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν επιτρέπει σε κανέναν ν' αμφισβητεί το κύρος και την αξιοπρέπειά της».


ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITE. OI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΚΗΣ,  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ (ΚΑΤΑ ΠΕΡΑΙΑ ΜΕΡΙΑ) ΓΕΛΑΝΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ,  ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΠΑΟ.
SPORT BILL


panachaikifc

13:09 | 26-08-2014
Δεν παίζεσαι ρε Αλέκο.Μέχρι πρότινος σε κυνήγαγε ο Μαρινάκης και τώρα σε σεβάστηκε και ο Αλαφούζος που όλο αυτό το καιρό ήσασταν τα φιλαράκια τα καλά, πήγε να σου φάει τον παίκτη με ύπουλο τρόπο; Τι έγινε,δεν σε κάλεσε στη Δίκη ο Θωμαϊδης και θύμωσες;Ή παίζει κάτι άλλο;Πάντως σωστά τον έδωσες τον Πλέγα. Με τα μυαλά που κουβαλάς θα το κατέστρεφες το παιδί, όπως πήγες να κάνεις και με το Σάμαρη.


Διάβασε περισσότερα στο: Κούγιας κατά Παναθηναϊκού και μεταγραφή Πλέγα σε Ολυμπιακό | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook


24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Friden
13:55 | 26-08-2014
Δεν ξέρω αν είναι μεγαλύτερος κωλοτούμπας ο κούγιας ή οι γαύροι που τώρα τον αποθεώνουν. Βέβαια η κωλοτούμπα του κούγια είναι κωλοτούμπα ολκής, όχι μόνο είπε πως του έκανε "ηθική προσέγγιση" εκείνος που κάποτε τον είχε πει σίχαμα, αλλά έβγαλε αθώα και σωματεία-παραρτήματα τα οποία στο παρελθόν έκραζε καθημερινά.



Διάβασε περισσότερα στο: Κούγιας κατά Παναθηναϊκού και μεταγραφή Πλέγα σε Ολυμπιακό | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Ανώνυμος είπε...

Thomas Siozas
14:00 | 26-08-2014
Πάντα τίμιος και προς τη διασπάθιση του νόμιμου ο κυρ. Κούγιας.
Προσκύνησε κι αυτός στον Βαγγέλα.
Σε λίγο καιρό να δείτε που θα έχει και θέση στη ΠΑΕ γαύρου.
Και εις κατώτερα...



Διάβασε περισσότερα στο: Κούγιας κατά Παναθηναϊκού και μεταγραφή Πλέγα σε Ολυμπιακό | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Ανώνυμος είπε...

apsos
13:22 | 26-08-2014
Κούγια πραγματικα είσαι απίστευτος....



Διάβασε περισσότερα στο: Κούγιας κατά Παναθηναϊκού και μεταγραφή Πλέγα σε Ολυμπιακό | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Ανώνυμος είπε...

Επίθεση Παναχαϊκής σε Αλαφούζο και Παναθηναϊκό
Επιμέλεια: Sport24.grΔημοσίευση: 26 Αυγ. 2014 13:24

RED BLACK BULL είπε...

ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ GAZETTA,
ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ..ΜΑΤ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
OI EΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ..ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
SPORT BILL

παναχα3 είπε...

Πρέπει να τελειώνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα με αυτό το ον που θα προκαλούσε κόμπλεξ κατωτερότητας μέχρι και στη Νάντια Κομανέτσι.Ήδη σε ορισμένα σάιτ πάνε να μας κολλήσουν την ρετσινιά του παραρτήματος με το νέο κατόρθωμα και τις δηλώσεις του 1,78 για τον χοντρό.

RED BLACK BULL είπε...

ΤΟΗ μεταγραφή του Κώστα Πλέγα από την Παναχαϊκή στον Ολυμπιακό ξάφνιασε ολόκληρη την ελληνική ποδοσφαιρική πιάτσα. Και ο σκύλος εξήγησε τους λόγους σε προηγούμενη ανάρτησή του!

Με τον Αλέξη Κούγια να παραδέχεται σε δηλώσεις του ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τον πρόεδρό του! "Σε τι σας τάραξε; Πρώτα πρώτα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό και δεν είχα ποτέ στη ζωή μου. Υπήρξα δικηγόρος όλων των προέδρων του στο παρελθόν, σε δύσκολες στιγμές. Είναι γεγονός ότι υπήρξαν επιθέσεις εναντίον μου και συμπεριφορές εναντίον μου.

Ειδικά από τη στιγμή που κατήγγειλα το κύκλωμα εκείνης της εποχής που συνελήφθη το 2011. Ειδικά με τον κύριο Μαρινάκη δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι εκείνη την εποχή και μάλιστα εκείνη την εποχή είχα κάνει και δηλώσεις ότι πρέπει να τον απεμπλέξουμε από την διαδικασία ερευνήσεως των εγκλημάτων που είχε διαπράξει εκείνο το κύκλωμα.

Παρ' όλα αυτά η ομάδα μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Και στην ρεβάνς στην Πάτρα. Ουσιαστικά έχω υποστεί έναν διωγμό. Δεν υπήρξε ποτέ στο μυαλό μου να κάνω κακό στον Ολυμπιακό", σχολίασε αρχικά μέσω του SentraFM και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Μπορεί εγώ να έχω υποστεί κακό. Ο χαρακτήρας μου και η προσωπικότητα μου γενικότερα δεν είναι του ανθρώπου που θέλει να κάνει κακό. Εγω είμαι συνεχώς αμυνόμενος.

Απλώς αν θέλετε, λόγω της ξεχωριστής επαγγελματικής μου θέση, έχω τη δυνατότητα αμυνόμενος να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις με τον σωστό τρόπο. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βάλει ούτε μπράβους για να δείρει κανέναν, ούτε θα χειριστώ με τον ίδιο τρόπο τέτοιες επιθέσεις. Θα τις χειριστώ με το νόμιμο τρόπο.

Αυτή μου η άμυνα, παρεξηγήθηκε ορισμένες φορές και αυτοί οι οποίοι δεν θα ήθελα ποτέ είτε εγώ είτε η ομάδα της οποίας είμαι ιδιοκτήτες καλλιέργησαν μια τρομερή αντιπάθεια.

Θεωρώ ότι και οι επιθέσεις τις οποίες δέχθηκα τότε, προέρχονται από τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι μπήκαν φυλακή και οι οποίοι με έξυπνο τρόπο κατάφεραν να δημιουργήσουν αντιπαλότητα μεταξύ εμού και της ομάδας μου με τον Ολυμπιακού και τον κύριο Μαρινάκη. Αυτό όμως δεν θα μπορούσε ποτέ να αναιρέσει την πραγματικότητα που συνέβη εδώ και τρεις μέρες". SPORTDOG ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

RED BLACK BULL είπε...

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΑΙΤ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΛΕΓΑΣ(ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ)
SPORT BILL

RED BLACK BULL είπε...

giannis77 • μία ώρα πριν
Κάτι μου λέει ότι θα ανέβει η Παναχαΐκή φέτος...

RED BLACK BULL είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟ.
ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

ANAΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΤΟΝ SPORFM PATRAS
John Antony Coltrane • 44 minutes ago
alexia-nandia κουγια-νέτσι!!!

Ανώνυμος είπε...

Str • μία ώρα πριν
Γεια σου Κούγια επαναστάτη.. γλείψε κι άλλο, μπορείς!
ANAΡΤΗΣΗ ΣΤΟ 24 SPORT

RED BLACK BULL είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΚΥΡΑΙΚΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ. ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΣΑΙΤ (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ )
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

TO AKOYSA ME TA AFTIA MOY( STON SENTRA FM) EINAI ETSI PRAGMATI OPOS TA EGRACES.
NIKOLAS

RED BLACK BULL είπε...

Ο ΝΤΑΠΙΖΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ


Ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον Παναθηναϊκό και τον Νίκο Νταμπίζα για την υπόθεση Πλέγα που κατέληξε στον Ολυμπιακό, ωστόσο, από το περιβάλλον του «πράσινου» τεχνικού διευθυντή ήταν ξεκάθαροι και υπογράμμιζαν τα εξής:

Από την στιγμή που η πλευρά του ποδοσφαιριστή διέκρινε την επιθυμία να συνεχίσει στο «τριφύλλι», ο Νίκος Νταμπίζας πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο της Παναχαϊκής για να ζητήσει την μεταγραφή του παίκτη. Ο Κούγιας ζήτησε 250.000 και όπως ήταν λογικό το θέμα έκλεισε, με τον Νταμπίζα να τονίζει πως δεν αποκλείεται να επανέλθει ξανά στο μέλλον. Παράλληλα ανέφεραν πως «από που προκύπτει λγια «ηθικά απαράδεκτες ενέργειες του τεχνικού διευθυντή» πραγματικά είναι να απορεί κανείς και είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο Κούγιας, όπως και το πώς μπορεί κάποιος να «κλέψει» έναν ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο»!



Διάβασε περισσότερα στο: Απορούσε ο Νταμπίζας με Κούγια! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚ....
15:56 | 26-08-2014
παναχαικη α εθνικη στοιχιματιστε να τα κονομησετε λεμεεεε



Διάβασε περισσότερα στο: Κούγιας κατά Παναθηναϊκού και μεταγραφή Πλέγα σε Ολυμπιακό | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Ανώνυμος είπε...

Από όταν ανέλαβε την Παναχαική ο Κούγιας έχουν πει πολλά για την ομάδα μας και με το δίκιο τους καθώς μας έχει ρεζιλέψει πολλές φορές στο πανελλήνιο. Αλλά παράρτημα του οσφπ δε μας είπαν γιατί ο δικηγόρος για τα δικά του συμφέροντα ήταν κατά του Μαρινάκη. Τώρα φαίνεται πως ο οσφπ μπορεί να βολεύει καλύτερα τον Κούγια. Όπως και να έχει καλή τύχη στον Πλέγα. Όσο για την άνοδο στην οποία στοιχηματίζουν ορισμένοι δε μου λέει τίποτα αν δε συνοδευτεί με την αποχώρηση του κοντού από την ομάδα μας. Μόνο τότε θα ξαναπάμε στο γήπεδο.
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΑΝΟΔΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ.ολοι αποχη με χρι να φυγει αυτος ο σιχαμενοσ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL.
"Μικρη κοντουλα λεμονια με τα πολλα λεμονια,ποτε μικρη μεγαλωσες και εγινες για στεφανι?

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλης Περβολαρακης • 10 ώρες πριν
Προχθές στο γήπεδο δίπλα - δίπλα και σήμερα χαμός; Τι θέλετε με αυτόν τον άνιθρωπο που έχει γυρίσει σχεδόν ολες τις ομάδες; Αυτός και ο τσάκας έχουν γίνει τα πιοδοσφαιρικά νούμερα. Από όσα μπορώ νασ συμπεράνω υπάρχει ανικανότητα στη διαχείριση των μεταγραφών ή κάποιος ή κάποιοι βάζουν τρικλοποδιές. Όλα τα άλλα είναι για να είστε στη δημοσιότητα.
ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ LEOFOROS.GR

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη παραδέξου το, ετοιμάζεις Κούγια για μεταγραφή στο νομικό τμήμα της ΟΥΕΦΑ με κανά 10άρι χαρτιά. Πέρα από την πλάκα σιχάθηκα με τόσο γλύψιμο. Ευτυχώς που είναι και μικροκαμωμένος και θα κάνει εύκολα την κωλοτούμπα. Θα μείνει και άνεργος ο καημένος ο Θωμαίδης.
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "Takis Any" στο RED PLANET

Ανώνυμος είπε...

αμπεμπαμπλομ • 2 ώρες πριν
Μολις διαβασα τον τιτλο στο φεισ μπηκα να σε κραξω,μολις ομως διαβασα το αρθρο ηρεμησα.Ο Αλεκος ειδε οτι με το να ειναι κοντρα στον φαταουλ δεν προκειται να ανεβει ποτε,οποτε πηγε με το μερος του.Ο φαταουλ και οι υπολοιποι απο το δ.σ του γαυρου ειναι τοσο κολλημενοι στα σχοινια(λογω υποκλοπων,κ.τ.λ) που τα βρηκαν με τον αλεκο...
το σχολιο αναφερεται στον Κωστα Καισαρη, για το σημερινο του αρθρο στο sport24

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλέκος που δεν είναι κωλοτούμπας, δεν είχε λεφτά να πλήρώσει τα πρόστιμα που του έχει ρίξει η ΕΠΟ. Πούλησε τον Πλέγα, στο μόνο που έδινε λεφτά, το χοντροΒαγγέλη. Τίποτα άλλο. Ούτε άνοδοι, ούτε παραρτήματα. Οι καταθέσεις του Κούγια, πάντοτε, σε οποιαδήποτε υπόθεση, για όποιον γνωρίζει τα γεγονότα, είναι σαν τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ. Ότι και να καταθέσει κατά του Μαρινάκη θα ληφθεί υπόψη μόνο αν το θέλει ο δικαστής άρα δεν θα ληφθεί υπόψη. Όλοι στην Ελλάδα πιάνονται για απάτες και δωροδοκίες, ο γαύρος, ο βάζελος και τα χανούμια δεν τιμωρούνται ποτέ. SIN1891PGE

Ανώνυμος είπε...

Τα προστιμα δεν τα πληρωνει .Θα παρακρατηθουν απο τις επιχορηγησεις, και απο τα τηλεοπτικα