Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗ
Η απάντηση της ΕΠΟ στον Κούγια : «Δεν πληρώνεις, δεν παίρνεις δελτία»
*** ΤΑ νέα αφορούν τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Παναχαϊκής, διαπρεπή δικηγόρο Αλέξη Κούγια * Ο ΟΠΟΙΟΣ, προχθές έστειλε εξώδικο στον ταμία της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Δημητρίου, με κοινοποίηση σε τέσσερις εισαγγελείς του Αρείου Πάγου και της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών * ΜΕ την εξώδικο αυτή, ζητά από την ΕΠΟ να «παγώσει» τις οφειλές της ομάδας του και του ιδίου, επειδή, όπως διατείνεται, η ελληνική Δικαιοσύνη διεξάγει έρευνα πού αποδεικνύει ότι δεν δυσφήμησε το ποδόσφαιρο, παράπτωμα για το οποίο έχει πολύ-τιμωρηθεί
*** ΑΥΤΑ μεταξύ άλλων λέει και ισχυρίζεται ο κ. Κούγιας * ΑΠΟ την ΕΠΟ, όμως, λένε άλλα, περισσότερο -νομίζω- ενδιαφέροντα * ΛΕΝΕ, για παράδειγμα, ότι ο Κούγιας (Παναχαϊκή) όλα αυτά τα καμώματα τα κάνει για να ΓΛΙΤΩΣΕΙ τα διάφορα πρόστιμα, πού συνολικά έχουν ξεπεράσει τις ΕΚΑΤΟ χιλιάδες ευρώ * ΚΑΙ λένε ακόμη, ότι αν δεν πληρωθούν τα χρήματα μέχρι τη λήξη της σχετικής προθεσμίας, ΔΕΛΤΙΑ ποδοσφαιριστών για την Παναχαϊκή, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ! * ΔΕΝ είναι κορόιδα, λένε, όλοι οι άλλοι παράγοντες, όλων των άλλων ομάδων να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ κανονικότατα και ο Κούγιας να αυτοανακηρύσσεται ως ο «ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»!
*** ΝΟΜΙΖΩ λοιπόν ότι το θέμα θα έχει έντονη και ίσως, δραματική συνέχεια τις προσεχείς ημέρες * ΟΜΩΣ, συνέχεια -ίσως απρόσμενη για τον ίδιο- θα υπάρξει ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΚΟΥΓΙΑ προσωπικά! * ΚΑΙ, αν αληθεύουν αυτά πού πήραν τ’ αυτιά μου, οι εξελίξεις αυτές πιθανότατα θα είναι αναπάντεχες για τον ίδιο * ΚΑΠΟΙΟΙ, λέει, στην ΕΠΟ συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία, μέχρι και προσωπικές επιστολές του, πού τις είχε στείλει στην Ομοσπονδία την εποχή πού… «ήταν φίλος της» * ΣΤΟΙΧΕΙΑ πού αφορούν ακόμα και πρόσωπα του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ με τα οποία σήμερα έχει πολύ στενές σχέσεις άψογης συνεργασίας, τα οποία είχε δώσει ο ίδιος ο κ. Κούγιας!
*** ΤΑ στοιχεία αυτά, πού όπως είπαμε έχουν συγκεντρωθεί στην ΕΠΟ, θα παραδοθούν την επόμενη εβδομάδα ΟΠΟΥ ΔΕΙ, με πρώτο τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ο οποίος έχει ήδη ενημερωθεί! * ΟΛΑ αυτά, όμως, θα τα δούμε στη διαδρομή * Η ΠΙΟ «καυτή» εξέλιξη, είναι τα δελτία της Παναχαϊκής * ΤΑ οποία… δεν βλέπω, ακόμα και αν ο… Σπύρος, παρακαλέσει γονατιστός!

ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ
SPORT BILL

Δεν υπάρχουν σχόλια: