Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ..ΟΤΙ Ο κ.ΑΛΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Θα εχετε ενημερωθει βεβαια ολοι, οτι ο Προεδρος, εκανε μια μεγαλη μεταγραφη προπονητη. Προκειται για τον πρωην αρχηγο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ '.'. ΓΙΩΡΓΟ ΣΙΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.
Οχι βεβαια της Παναχαικης, αλλα της θυγατρικης ομαδος ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ.(CITY)
ΠΟΙΟΣ αληθεια θα περιμενε οτι καποια στιγμη ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ θα ηγειτο της ομαδος του μεγαλου του εχθρου του κ.Θωμα Μητροπουλου?

Λετε ρε παιδια, να κανει καμμια μεγαλη μεταγραφη και για την ομαδα μας ?   Και βεβαια θα με ρωτησετε .Για ποια απο ολες που εχει αναφερει τελευταια ο κ.Αλεξης?  Τον τεως ΠΑΤΡΑΙΚΟ?
Μηπως, για τους Πετεινους(λογω προπονητικου κεντρου), η για την ομαδα Χ που μπορει να ονομασει οποια θελει εντος της περιφερειας μας(και εχει το δικαιωμα να το κανει).

Ας ελπισουμε να σκεφθει επιτελους σοβαρα, και να αφηση κατα μερος τις αλαζονειες, και να αποφασιση, ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΗ, και εμεις θα την βρουμε την ακρη.

Και προς ενημερωσιν σας, τωρα ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ Γ'ΕΘΝΙΚΗ, γιατι οι ημερομηνιες περασαν, και ολες οι ομαδες της ΓΈθνικης πρεπει να δηλωσουν συμμετοχη μεχρι την 11 Αυγουστου. Οποτε χαιρετε, δεν προλαβαινει(ουμε) να την παει σε εκκαθαριση, και κατα 95% θα τον ...απολαυσουμε και του χρονου στις εβδομαδιαιες του ανακοινωσεις , περι κυνηγων,  μαγγισων, και αορατων εχθρων που... τον κυνηγουν να του κανουν κακο.

SPORT BILL 








3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλη μας ελπιδα να τον ξεσκισουν στο στησιμο, ωστε να τον ριξουν στην Γ.Ο μονος σιγουρος τροπος να τον ξεφορτωθουμε ειναι ο υποβιβασμος στην Γ.Ετσι και μεις γλυτωνουμε, και αυτος μεσω της εκκαθαρισης θ αναγκαστει να πληρωσει τα χρεη.Εκτος κι αν λογικευτει και δει οτι παει για φουντο και την αφησει εκει γυρω στα Χριστουγεννα.

Ανώνυμος είπε...

Ο κοντος ακομη ειναι εδω? Δεν πηγε στο δ....λο να αλλαξει το μελλον της Παναχαικης μας. Δεν π...νει ο π....της

RED BLACK BULL είπε...

αγαπητε αναγνωστη, σου εσβησα τις υβριστικες λεξεις, Το εχουμε ξαναπει, δεν επιτρεπεται για πολλους λογους, να υβριζομεν. Μπορεις να το γραφεις οπως το διορθωσαμε.
RBB