Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Αλ. Κούγιας: Παραιτήθηκε μια ακόμα φορά

Την παραίτηση του για μια ακόμα φορά από την προεδρεία της Παναχαϊκής ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας.
 
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει την ημερομηνία διεξαγωγής γενικής συνέλευσης στην ΠΑΕ προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις .
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:
«1.Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας δηλώνει ότι παραιτείται από την θέση του Προέδρου της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.
 
2.Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης όπου θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου Προέδρου της Π.Α.Ε.».

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποσες φορες εχει παραιτησει τον εαυτο του;Τον βλεπω για το βιβλιο γκινες τον μαλακα.Πουλα και φυγε κοντε.

Ανώνυμος είπε...

Θα βάλει κάποιον μπροστινό για να μπορέσει να αναλάβει το Αιγάλεω. Αυτό το λέω γιατι το blog του θωμαιδη γράφει πως η έδρα της Παναχαϊκής θα μεταφερθεί στην Αθήνα και στο γήπεδο του Αιγάλεω. Δε μου λέει κάτι ότι παραιτήθηκε γιατι θα συνεχίζει να μας διαλύει.
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

Στην χειροτερη θα τον ξεφορτωθουμε τον πουστη του χρονου, που θα πεσουμε στην Γ.Ο θωμαιδης ολο μαλακειες λεει.Το πιο πιθανο ειναι να παρει το αφμ και να παει αιγαλεω στην Β.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ρε φίλε ότι ο θωμαιδης λέει όλο μαλακιες αλλά για.πες μου:
1)το θεωρείς απίθανο ο πελετιδης να μην του δώσει(και μάλιστα τζάμπα) το στάδιο και έτσι να αναγκαστεί να πάει στο Αιγάλεω;
2)ο θωμαιδης συμφωνούμε ότι λέει μαλακιες. Ο δικηγόρος όμως μήπως κάνει κάτι διαφορετικό;
3)αν ο Κούγιας αγοράσει ΑΦΜ Β εθνικής ποιας ομάδας θα είναι; Γίνεται από νομικής άποψης να είναι της Παναχαϊκής;
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

ο πελετιδης δεν βλεπω να το δινει με τους ορους του κοντου.Ο κοντος θα παρει το αφμ και θα παει αιγαλεω.Ετσι θα κατεβει Β το αιγαλεω και εμας εκδικωντας μας θα μας ριξει Οτι εκανε η κασσανδρα(χαλκιδικη) με τον ολυμπιακο βολου.

RED BLACK BULL είπε...

το εχουμε ξαναπει. <εαν μεταφερει την εδρα, μπορει να το κανει.
Να κατεβει ομως σαν Αιγαλεω, δεν μπορει, και απαγορευεται να μεταφερει το ΑΦΜ ΕΚΤΟς της περΙφερειας μας(ΑΧΑΙΑ/ΗΛΕΙΑ/ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ)

Ανώνυμος είπε...

δεν απαγορευεται φιλε.Ο ολυμπιακος βολου που ειναι στην θεσσαλια, πηρε το αφμ της κασσανδρας απο χαλκιδικη.Το ιδιο και ο ηρακλης με τους ποντιους βεροιας.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι για τη μεταφορά του ΑΦΜ απαιτείται η συναίνεση της ερασιτεχνικής. Αν ισχύει αυτό τότε μάλλον ναυαγουν ενδεχόμενες τέτοιες σκέψεις του δικηγόρου.
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

Μην εισαι σιγουρος, ειναι το πιο πιθανο σεναριο, αν φαει πορτα για το γηπεδο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΑΝΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΤΟΥ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

λιγο κουραγιο ακομα αδερφια...........καμια πορεια εναντιον του για να τον αποτελειωσουμε τον κουγια παιζει;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΨΕΥΤΗ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ.ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΑΒΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ...

Ανώνυμος είπε...

SAS XAIRETO APO TO BELLO HORIZONTE. DYSTYXOS XASAME3-0 ,ALLA DEN PEIRAZEI. SYNEXIZOYME, KAI ELPIZOYME SE KATI KALYTERO.
GEIA XARA, KAI MHN FOBASTE TON KONTO. TELEIONEI MIA KAI KALH
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή 22 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο Κλειστό της Παναχαϊκής
Συνέλευση ανοικτή σε όλους για το θέμα της ΠΑΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.00 ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.ΚΟΝΤΕ ΔΡΟΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΥΠΟΥ,
ΤΗΝ ΓΚΕΛΥ,ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ,
ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΚΟΝΤΟ,
ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ-ΑΓΝΩΣΤΟ ALGGR
ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑ DENNISMEGAMEIOKONTOS,
ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΤΟΝ ΑΜΕΑ....

Ανώνυμος είπε...

BRE PAIDIA AYTOS EINAI DIKHGOROS? DEN KSEREI OTI KAI NA METAFEREI TO A.F.M TOY PATRAIKOY, H NEA OMADA OPOY KAI NA PAEI THA LEGETAI =PATRAIKOS-NEA ........... EAN AYTO TO DEXTEI TO NEO SOMATEIO POY THA AGORASEI, TOTE DEN MAS PEIRAZEI. GIATI TO ONOMA PANAXAIKI TO GNORIZEI KAI O IDIOS DEN PROKEITAI NA TO PAREI, P O T E.
EPISTREFOYME APO BRAZILIA THN 24/6 KAI DEN THA EIMAI STH SYNELEYSH.
GEIA XARA SE OLOYS TOYS FILOYS,
SPORT BILL

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΤΑΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΠΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΙΝ ΜΑΡΤΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΟΥΛΑΙΟΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΟΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΠΠΑ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΤΣΙΒΓΙΝΙΔΗ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΙΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ.ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.ΡΟΥΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΠΠΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ.
ΤΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΙΘΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΜΗΤΡΩΩΝ.ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΑΦΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.
ΜΙΜΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΜΠΑΟΥΛΑΙΟΙ-ΠΕΛΟΠΙΔΕΣ-ΡΑΠΤΗΔΕΣ-ΜΙΧΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΜ. ΓΙΑΤ ΑΛΛΩΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΤΟΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδα προτεινετε να φαμε τον κοντο παλι στην μαπα;Προταση δεν κανει κανεις σας.Εγω προτεινω Γ τοπικο και ξεχρεωτοι και υπερηφανοι ν αρχισουμε ν ανεβαινουμε, ψαχνοντας για τον προτιμοτερο επενδυτη.

Ανώνυμος είπε...

Το κοντο θα τον σουταρουμε, ειτε αρεσει ειτε οχι σε καποιους.Και οσοι ειστε υπερ ελατε να τα πειτε απο κοντα τα επιχειρηματα σας.Αξιοπρεπεια πανω απ ολα, και αφηστε τις απειλες, ουτε 10 δεν ειστε οσοι τον θελετε

Ανώνυμος είπε...

Πάνω από όλα η περηφάνια μας αδέρφια. Αρκετά ρεζίλι προσπάθησε να κάνει την Παναχαϊκή ο δικηγόρος. Σίγουρα ιδανική λύση θα ήταν πώληση ή εκκαθάριση αλλά δυστυχώς δεν... Φυσικά δε συμφωνώ με την "νέα Παναχαϊκή" του τσιβγινιδη. Αλλά δεν.αντέχω άλλο τον Κούγια. Οπότε ας τον αφήσει η ερασιτεχνική να πάρει το ΑΦΜ. Το τίμημα του υποβιβασμού στα τοπικά είναι βαρύ αλλά αν είναι η Παναχαϊκή να ελευθερωθεί οριστικά από όσους έκαναν κουμάντο τα τελευταία χρόνια και κατάφεραν να την υποβαθμίσουν(πρώτος και καλύτερος ο Κούγιας) τότε ας το πληρώσουμε. Έχουμε αποδείξει εξάλλου ότι η αγάπη μας για την Παναχαϊκή είναι υπεράνω κατηγοριών και αθλήματος. Την επόμενη μέρα οπαδοί-ερασιτεχνική και δήμος ενωμένοι για το καλό της ομάδας. Με σεβασμό στην άποψη του καθενός όσα έγραψα.
Σάκης