Τρίτη 3 Ιουνίου 2014



Απόλυτο άδειασμα του Αλέξη Κούγια από τον Δήμαρχο Καλαμάτας χθες το βράδυ στο «Όλα στη φόρα»!
Ο Παναγιώτης Νίκας σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εν λόγω πάντα εκπομπή της τηλεόρασης Best, απάντησε ως εξής στην ερώτηση του Σωτήρη Γεωργούντζου να σχολιάσει την δήλωση του ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής, ότι δηλαδή ο Δήμαρχος Καλαμάτας του έστειλε μήνυμα (!) στο κινητό να συναρτηθούνε για να πάρει την Μαύρη Θύελλα είπε τα εξής:

«Δεν γνωρίζω προσωπικά κανένα κύριο Κούγια και φυσικά δεν του έστειλα κανένα μήνυμα στο κινητό του να έρθει στην Καλαμάτα να πάρει τη Μαύρη Θύελλα  . Εγώ κύριε Γεωργούντζο δεν στέλνω sms σε περιφερόμενους (!) ανά την Ελλάδα ποδοσφαιρικούς παράγοντες.
Δεν έχω άποψη για αυτόν πέρα της δουλειάς του.  Ο κύριος Μπιστικέας μου ζήτησε να συναντηθώ μαζί του. Δεν έχω πρόβλημα να τον συναντήσω αν μου το ζητήσει. Ο Δήμαρχος είναι ανοικτός να βλέπει όλον τον κόσμο. Μέχρι εκεί όμως. Η Μαύρη Θύελλα έχει διοίκηση και ο Δήμαρχος της πόλης στηρίζει την κάθε διοίκησή της όπως βέβαια και την ομάδα μας και την βοηθάει όπως μπορεί συνεχώς και κυρίως προσπαθεί να τις εξασφαλίζει γηπεδικές εγκαταστάσεις, τόσο στο Στάδιο της Παραλίας, όσο και την περάτωση των έργων που έχουν  όντως καθυστερήσει, καθώς αργοπορεί ο εργολάβος που έχει αναλάβει αυτό το έργο για το προπονητήριο της ομάδας στα Περιβολάκια…».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ?ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ.Ε ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ.ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ.
ΤΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Η αποψη ολου του λαου της πατρας ειναι να ξεκουμπιστει αυτος που λερωνει τ ονομα της ομαδας πανελληνιως.

Ανώνυμος είπε...

Tακη εσυ δηλαδη τι θες;Να μεινει ο κοντορουπακας, και να συνεχιζει να μας ξευτυλιζει σε ολη την χωρα;
;Για να ακουσουμε και την δικη σου αποψη, κι ασε τις επικρισεις