Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014


  ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ

 Η Διοικηση της ερασιτεχνικης Παναχαικης ερριξε το γαντι στον Αλεξη Κουγια, και αυτος ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, αλλιως θα αποδειχθει για μια ακομη φορα οτι λεει μπουρδες.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ: «Θέλουμε αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία»

H διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στη χτεσινή πρόταση του Αλέξη Κούγια για την πώληση των μέτοχων της ΠΑΕ για ένα εκατομμύριο ευρώ.Η Ερασιτεχνική ζητά αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία των χρεών της ΠΑΕ ώστε να μπορέσει να βρει πιθανό αγοραστή.
Η ανακοίνωση της ΠΓΕ:
"Ο κ. Κουγιας την 20-3-2014 κάλεσε μεταξύ άλλων και την ΠΓΕ για να του βρει αγοραστές των μέτοχων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, δήλωσε δε ότι ζητα για την πώληση πόσο 1.000.000 €, πλέον 480.000 οφειλών του σε ΙΚΑ, Εφορία και παίκτες.
Κατόπιν τούτου η ΠΓΕ με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα ότι είναι επιβεβλημένη η αποχώρηση του κ. Κουγια από την ΠΑΕ, αποδέχεται την πρόταση του να αναζητήσει αγοραστές και δηλώνει οτι:
Φυσικά και μας ενδιαφέρει ο απεγκλωβισμός της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ από την αθλία κατάσταση που εχει περιέλθει.
Φυσικά και θα ψάξουμε να βρούμε κάποιον η κάποιους για να αναλάβουν την τύχη αυτης της δύσμοιρης ομαδος, όμως η μεσολάβηση μας πρέπει να γίνει με σοβαρότητα και μεθοδικότητα.
Προκειμένου όμως να απευθυνθούμε σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, θα πρέπει να έχουμε κάποια οικονομικά στοιχειά που η ΠΑΕ οφείλει να μας παρουσιάσει, αυτά δε είναι τα ακόλουθα:
α) αποδεικτικά στοιχειά για τον αριθμό των υπολειπομένων δόσεων σε ΙΚΑ και Εφορια και για το συνολικά οφειλόμενο ποσό (περιλαμβανόμενης της εγγυητικής 50.000 € που κατέπεσε πρόσφατα).
β) κατάσταση των ποδοσφαιριστων για τους οποίους αναφέρει η ΠΑΕ ότι τους οφείλει συνολικά 100.000€, με ανάλυση ποσού ανά ποδοσφαιριστή και υποσημείωση αν σε αυτούς περιλαμβάνονται οι απαιτήσεις που φέρονται να έχουν οι Κυβελιδης, Κωνσταντινιδης, Λουμπαρδεας, Βλασοπουλος, Κυργιος.
γ) εξοφλητικές αποδείξεις κάθε απαίτησης από όλους τους ποδοσφαιριστές, φροντιστές, υπαλλήλους και εν γένει προσωπικό που συνεργάστηκαν με την ΠΑΕ κατά την διάρκεια της τελευταίας πενταετίας.
δ) κατάσταση των διαταγών πληρωμής και αποφάσεων που έχουν εκδοθεί σε βάρος της ΠΑΕ από το 2010 εως σήμερα και εξοφλητικές αποδείξεις αυτών.
ε) θεωρούμε επίσης επιβεβλημένο να καταχωρηθεί σε 2 τουλάχιστον τοπικές εφημερίδες και σε όλες τίς τοπικές ιστοσελίδες πρόσκληση της ΠΑΕ προς τρίτους, ούτως ώστε να αναγγείλουν στα γραφεία της ΠΑΕ και στα γραφεία μας μεσα σε 15 ήμερες τις απαιτήσεις που θεωρούν ότι έχουν κατά της ΠΑΕ, δεδομένου ότι -περαν της βέβαιης οφειλής των 80.000 € και πλέον που οφείλει η ΠΑΕ στην ΠΓΕ – υπάρχουν φήμες ότι οφείλει η ΠΑΕ σημαντικά ποσά σε διαφόρους τρίτους όπως π.χ. Καβακας, διάφορα τοπικά ξενοδοχεία, Κωταντούλας, ενοικίασης αυτοκινητων Avis, Τάνταρος κλπ.
Τέλος θα πρέπει η ΠΑΕ να δημοσιεύσει τον ισολογισμό της περιόδου 7/2012-6/2013 για να δούμε αν τα ιδια κεφάλαια της εταιρείας είναι αρνητικά όπως ήταν την 30-6-2012 (-2.196.816€) και να μας γνωστοποιήσει, τι θα κάνει με αυτό το σοβαρό θέμα, που αποτελεί κατά τον Νομο λόγο διάλυσης της ΠΑΕ.
Πιστεύουμε ότι η ΠΑΕ μπορεί αυτά τα στοιχειά να τα συγκεντρώσει και να μας παραδώσει μέσα σε 15 ήμερες, ούτος ώστε και εμεις να μπορέσουμε να δώσουμε σε οποίον πραγματικά ενδιαφέρεται μια πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ, για να εκτιμήσουν και αυτοί την κατάσταση και να προχωρήσουν ή μη στην ανάληψη της ΠΑΕ".

- ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ  ΣΩΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ, ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ,  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ  ΜΕΧΡΙ 31-12-2013 .

SPORT BILL


Δεν υπάρχουν σχόλια: