Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Μετα και την χθεσινη ηττα της ομαδας απο τον Αχαρναικο με 2-0,  θελω να πιστευω οτι επιτελους ο Αλεξης, θα μας κανει την χαρη να μας ανακοινωσει τα ...μελλοντικα σχεδια του για την αλλαγη της ιδιοκτησιας της ΠΑΕ , και φυσικα να παει στο καλο και στη ευχη της Παναγιας , ωστε να βρουμε και εμεις την ησυχια μας.

Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο γι αυτον,  πλην ομως θελω κατηγορηματικα να τον ενημερωσω,  οτι πρεπει να ριξει ο ιδιος τους τιτλους του ..τελους.
Δεν υπαρχει καμμια πιθανοτητα οι πατρινοι φιλοι της ομαδας να ανεχθουν τα καμωματα του για αλλη  μια χρονια.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟ Ο ΑΕΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ κ. ΑΛΕΞΗ. -

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.
- ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ  ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ  ΜΕ ΑΞΙΑ 1 ΕΥΡΩ,   ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ  ΜΙΑ ΛΥΣΗ.

Δεν σου κρατω κακια, για οσα εχεις κανει σε αυτη τη πολη και στην ομαδα μας.  Ομως η λυση που σου προτεινω ειναι μια δικαια λυση, αφου ναι μεν δωριζης την ομαδα,  αλλα  ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΣΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ  ΠΑΕ,  που υπερβαινουν σε ΔΗΜΟΣΙΟ,  ΙΚΑ,  ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ,  Ε.Π.Ο,  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΠΑΙΚΤΩΝ/ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ),   ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ.

ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ,  ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ.   ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ,  ΚΑΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΔΩ.
ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΤΟ ΑΡΝΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.

Γεια χαρα,

SPORT BILL

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς κατάντησε έτσι η ομάδα μας; Να ζητά 15€ από τους παίκτες της ομάδας νέων γιατι δεν έχει λεφτά ούτε να τους πληρώσει το φαγητό. Έλεος
Πάντως δε το βλέπω να φεύγει τόσο εύκολα ο δικηγόρος. Σήμερα διάβασα ότι θα συναντηθεί με το φυντανη ώστε να σχεδιάσουν τη νέα σεζόν. Αυτό δε μου αρέσει. Αν είναι να φύγει, τότε γιατι σχεδιάζει την επόμενη μέρα;
Σάκης

Ανώνυμος είπε...

πρεπει επιτελους να αναλαβουμε δρασεις για να τον σουταρουμε απο την ομαδα.Ας ξυπνησουμε επιτελους, αρκετα 5 χρονια μιζεριας