Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014




Αλ. Κούγιας; «Αν δεν βρεθεί αγοραστής, ή πρόσωπο να του εκχωρήσω τις μετοχές μου, θα εκκαθαρίσω την Παναχαϊκή. Δεν ξαναπληρώνω ούτε ευρώ»
«Το κορόιδο σταματάει να πληρώνει από σήμερα. Ούτε ένα ευρώ πλέον για την Παναχαϊκή, εκτός από κάποια λεφτά που θα δίνω σε όσους παίκτες μείνουν απλώς για να συντηρούνται. Θέλω να φύγω, δεν θέλω να έχω τις μετοχές της Παναχαϊκής πλέον». Αυτό ήταν το ρεζουμέ της συνέντευξης Τύπου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος αποκάλυψε ότι πουλάει την ΠΑΕ για 1 εκατομμύριο ευρώ και δεν τη χαρίζει.
Τόνισε, όμως, ότι αν βρεθεί κάποιο αξιόπιστο πρόσωπο, που θα του εκχωρήσει τις μετοχές του, δεν θα τις πουλήσει, αρκεί αυτό το πρόσωπο ν' αναλάβει να πληρώνει όλες τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ (40.000 ευρώ μηνιαίως για ΙΚΑ-Εφορία, συν το μπάτζετ για τη νέα σεζόν) και με την προϋπόθεση πως προπονητής θα είναι ο Ηλίας Φυντάνης!

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας έριξε το γάντι στους παίκτες (να δεχθούν δραστικές μειώσεις στα λεφτά τους), στο Δήμο, στην ΠΓΕ, στους Παλαίμαχους και στους οργανωμένους, καλώντας τους να του φέρουν αγοραστή για την Παναχαϊκή αφού δεν τον θέλουν.

Αν δεν βρεθεί ούτε αγοραστής, ούτε πρόσωπο να του εκχωρήσει τις μετοχές του, θα προχωρήσει σε εκκαθάριση της ΠΑΕ!
Πηγη¨ pelop.gr

KAI EΓΩ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ η ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.   ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.  ΤΗΝ ΠΟΥΛΑ ΛΕΕΙ  1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ  ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ 300-400 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.   ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ (ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011) ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ" ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΑGEMENT."

- ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΛΕΞΗ, ΤΙ ΜΟΥΡΛΙΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,  ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ  Σ Ο Β Α Ρ Ο Σ '.'. ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ,  ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ??   ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ..ΜΑΛΑΚΕΣ.   ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΕΞΗ,  ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ,  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΕΔΙΑ.
ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ  ΤΗΣ ΠΑΕ,  ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ,  ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,  ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ(ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ) ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.'

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ" ΜΗΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ,  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ  ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ"

SPORT BILL



3 σχόλια:

RED BLACK BULL είπε...

Ο ψυχακιας δηλωσε οτι ειναι αρρωστος παθολογικα με το ποδοσφαιρο.
ενω επρεπε να απαλειψει τις λεξεις ,..με το ποδοσφαιρο.
ειναι για λυπηση. εαν τολμα να την ριξει την παναχαικη. στη πατρα μετα θα περνα μονο απο την περιμετρικη.
ν.σ

Ανώνυμος είπε...

Να προσεξει ο νεος αγοραστης οτι θα εχη οπωσδηποτε προπονητη τον Ηλια Φυντανη, ειναι αποκλειστικος ορος του Αλεξη Κουγια . Καλα παιδια, αυτος ΑΠΟΜΟΥΡΛΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.
ΝΙΚΟΣ/Αγυια

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΦΤΑΝΕΙ.