Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΡΟΚΑΣ

Ο έμπειρος μέσος την Τετάρτη (24/2) παρέδωσε τα ρούχα της ομάδας, χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ και ενημέρωσε πως φεύγει.
Πρόκειται για μία σημαντική απώλεια για τους Πατρινούς που δεν έχουν την πολυτέλεια να χάνουν παίκτες. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος έπαιζε στον Ολυμπιακό Βόλου πριν, δεν εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά αντιλαμβάνεται κανείς πως έφτασε σε αυτό το σημείο λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στην Παναχαϊκή.
Τέλος, το έργο του Στάθη Σταθόπουλου γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, αφού μένει με 13 παίκτες και δύο τερματοφύλακες, ενώ δεν είναι όλοι τους υγιείς. Κάρτες έχει φορτωθεί ο Ασίγκμπα, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του με τα Τρίκαλα.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Που είναι εκείνη η συνέντευξη τύπου του μεγάλου προέδρου Παναχαϊκιώτη που θα τα εξηγούσε όλα, και θα έλυνε τις απορίες του κόσμου που αγωνιά?

Ανώνυμος είπε...

Οσο πιο γρηγορα απαλλαγεί η ομάδα απο αυτό το λαμογιο,τόσο το καλυτερο.Φτάσαμε να παρακαλά.ε να πέσουμε για να ξεβρωμισουμε απο την μποχατων τελευταιων 8 χρονων