Σάββατο 25 Απριλίου 2015

     ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ..ΠΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ..ΨΥΧΗ


Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στην ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ» στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Ο Πρόεδρος της Παναχαϊκής μιλώντας στον συνάδελφο Δημήτρη Μαλισιώβα σχετικά με την επιστολή της FIFA και της UEFA και τον κίνδυνο απαγόρευσης των εθνικών ομάδων και των ελληνικών συλλόγων από τις διεθνείς διοργανώσεις, εκτίμησε πως έρχεται το τέλος του Σταύρου Κοντονή από την θέση που κατέχει στο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο θέμα της «εγκληματικής οργάνωσης» το ποδόσφαιρο και την απόφαση του ανακριτή για τον κ. Ζυγογιάννη, χαρακτηρίζοντας την προπομπό, ενώ εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του Προέδρου του Παναθηναϊκού και ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζου.
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ,ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Αλέξης Κούγιας.”Μεγάλα πολευργαλεία οι δικαστές των Πειθαρχικών οργάνων Χ.Ζυγογιάννης. Ε.Παντελοπούλου. Η απόφαση δε ανακριτή -εισαγγελέως για επιβολή περιοριστικού όρου προς τον κ. Ζυγογιάννη ,για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο είναι προπομπός. Οι ανακριτές προχωρούν με γοργό ρυθμό την υπόθεση. Έχουν άριστη γνώση και περιμένω να ολοκληρωθεί η υπόθεση μέσα στο επόμενο τετράμηνο. Η δικαστική εξουσία δείχνει πως δεν “μασάει”.
Ο γνωστός ποινικολόγος παράλληλα αποκάλυψε, πως η Παναχαική είναι πολιτικός ενάγων στην πολύκροτη υπόθεση υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα, πως η Αχαϊκή ΠΑΕ απώλεσε 7 εκ. έσοδα εξαιτίας διαιτητικών αποφάσεων στα μπαράζ ανόδου το 2012 της Σούπερ Λίγκα, αναφέροντας μάλιστα ως υπεύθυνους, τους διαιτητές Αμπάρκιολη ,Κάμπαξη σημερινούς κατηγορούμενους για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση”.
Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ
Όσον αφορά τη στάση του Υφυπουργού Γιώργου Κοντονή ο κ. Κούγιας έριξε τη βόμβα.
“Είναι εξαίρετος συνάδελφος, όμως πιστεύω πως μετά την κοινή επιστολή της ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο. Ίσως δεν είναι ευχαριστημένος από το Υφυπουργείο που του δώσε η Κυβέρνηση…”
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ
Τέλος ο κ Κούγιας εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στους Αλαφούζο, Θωμαίδη λέγοντας χαρακτηριστικά.
“Κύριε Μαλισιώβα να ξέρετε, πως αν η δικαστική εξουσία δεν μασά μια φορά ,εγώ δεν μασώ δέκα. Στην υπόθεση αυτή ήμουν ,είμαι και θα είμαι μόνος. Δεν πρόκειται λοιπόν να γίνω υποχείριο κανενός. Ούτε του κ Μαρινάκη ,ούτε του κ. Πατέρα ,ούτε του κ. Αλαφούζου. Όσα θέματα και αν βγάλουν στα δελτία του ΣΚΑΙ με συνομιλίες μου που είναι στο πόρισμα, είτε παλιές φιλίες μου τους προειδοποιώ πως δεν θα γίνω
υποχειριο κανενος.

Πηγη. Facebook

Κυρ αλεκο, μην ξεχνας, οτι και οι κρινοντες....κρινονται

sport Bill
=




Δεν υπάρχουν σχόλια: