Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ  ( ΠΡΑΞΗ 1η)


Σε αυτες τις πρωτες αγωνιστικες αρχισα  να βλεπω με το δικο μου ματι καποια αισιοδοξα πραγματα.
Παρατηρω κατ’αρχας μια ομαδα νεανικη, ζωντανη, με υποσχομενο ταλεντο, που ισως να αρχισει να μας θυμιζει ..κατι απο τις παλιες εποχες της χρυσης εποχης της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.


Σιγουρα η χρυση εποχη των παικταραδων ,Δαβουρλη , Στραβοποδη, Μιχαλοπουλου, Σιδερη, Ρηγα,και των αλλων παιδιων,  μας εχει μεινει σαν η καλυτερη αναμνηση απο την ομαδα μας.


Τα χρονια περασαν ομως, και εγω με το εμπειρο ματι μου, αρχιζω να διακρινω στα προσωπα των Καργα ,Πατινιωτη ,Στεργιδη ,Μαρουκακη, ,Πλεγα (αναφερομαι προσωρινα στα Ελληνοπουλα) οτι κατι..ξαναζωντανευει.
Ερχομαι στη θεση αυτων των παιδιων, και μπαινοντας στη ψυχοσυνθεση τους, αναρωτιεμαι
“Που ειναι ρε παιδια η ΑΝΑΣΑ , Η ΒΟΗΘΕΙΑ, Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ?”
Γιατι ειναι μακρυα μας? Τι φταιει?


Μηπως ειναι η ελλειψη της ενοτητας μεταξυ των “εμπλεκομενων φορεων” της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ?


Γιατι κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας? ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ, με αποτελεσμα η ομαδα να εχει ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑ, απο το σπιτι της, και να βολοδερνει σαν τους τσιγγανους που παρακαλανε για στεγη και την σπιτικη θαλπωρη.

Ειναι ΕΔΡΑ ΤΟ παμπελοποννησιακο με 300-400 θεατες?  ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
Ποιοι ειναι αυτοι που στερουν απο τους παικτες την θαλπωρη της οικογενειας ,την αγαπη και την στηριξη των φιλαθλων, καθως και την αγωνιστικη τους ηρεμια?


Και βεβαια υπαρχουν θυματα σε αυτη την ιστορια. Ειναι οι παικτες, αλλα και ο κυριος ογκος των φιλαθλων που τους στερουν την ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ για κατι καλο, να απολαυσουν το ποδοσφαιρο  της Κυριακης(ισως την μοναδικη διεξοδο..για ελαφρυνση του καθημερινου αγχους απο τα  ασηκωτα οικονομικα  προβληματα της καθημερινοτητας) μεσα απο την αγαπημενη τους ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.


Πρεπει ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ..ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ να καταλαβουν ενα πραγμα.
οτι το μηνυμα σημερα ειναι ενα.


ΕΝΟΤΗΤΑ,-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ-ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑ(Σ)ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, και μεσω αυτης του ποδοσφαιρου γενικοτερα της περιοχης μας.


Με αυτο το πρωτο μου  ηπιο μηνυμα απλα σημερα  αγγιζω το θεμα, και  χτυπω  το κουδουνι ...του κινδυνου.
ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΝ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ.


 ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ , ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.,(ισως δριμυτερος)


ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ


8 σχόλια:

sin1891pge είπε...

ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?
Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ?

Ανώνυμος είπε...

ε, βεβαια, αφου τους δινει 10.000 εισιτηρια στην ΑΕΚ, το κανει αποκλειστικα και μονο να κονομησει ο ακατανομαστος. Η μαγκια του θα ηταν να τους δωσει μονο 1.000 εισιτηρια, ωστε οι πατρινοι να ειναι περισσοτεροι απο τους Αεκτζηδες.
Τωρα δινεις κοντε την ευκαιρια να ελθουν στην Πατρα και να κανουν το γηπεδο δικο τους.
Νικ/Παναχα

Ανώνυμος είπε...

Κυρ πετρο απο βλαχοτραβολτας εγινε κ κουγιας.Κριμα που στα 60 φευγα σου και γινεσαι κωλοτουμπας.Ξεχασες ολα τα γεγονοτα, και με 3 νικες αλλαξε κατι;

Ανώνυμος είπε...

που ειδες ρε φιλε οτι ο Πετραν τον αποκαλεσε κυριο? εγω δεν το διαβασα πουθενα.

Ανώνυμος είπε...

παιδια γνωριζετε αν θα υπαρχουν οργανωμενοι στο ματς με την αεκ?γιατι και προπερσι με την αεκ ειχαν ερθει οι nortenos

Ανώνυμος είπε...

OXI

Ανώνυμος είπε...

Και κατι ακομη, υποδειξεις τι θα κανουμε , δεν θελουμε απο κανεναν, και δεν το λεω σε σενα φιλε, αλλα σε αυτον που βαζει τα παντα στο ιδιο τσουβαλι.Οι δουλοπαροικοι, αδερφες, εγιναν φταιχτες.Το ιδιο και οι της ερασσιτεχνικης που υβριστηκαν, και τους χρωστα.Οσο για μας την γνωριζεις κυρ-πετρο την θεση μας, γλυψε τωρα αυτον που αποκαλουσες βλαχοτραβολτα, και οτι του χες παρει το λαπτοπ.Εμεις το καλο της ομαδας που αγαπαμε το ονειρευομαστε χωρις κοντους, γλυφτες, και δουλοπαροικους.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όσο καλά ταλέντα κι αν είναι αυτοί που ανέφερε ο κύριος Πέτρος όπως και άλλα παιδιά (χοτζαλι, αλμπι, μπαλασακης, χουσα, αναστασοπουλος, παπαδοπουλος τουλάχιστον εγώαυτούς έχω διακρίνει από τα ματς που είδα στην tv) δεν έχουν τύχη με Κούγια πρόεδρο. Και εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσαν να τεθούν οι βάσεις για μια δυνατή παναχαικη αλλά με το δικηγόρο πάνω από το κεφάλι τους δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι. Και κάτι τελευταίο: λάθη όλοι έχουμε κάνει και το κυριότερο λάθος των οπαδών της παναχαικης είναι η ανοχή που δείξαμε εδώ και χρόνια στον Κούγια.
Σάκης