Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ 3 ΒΑΘΜΩΝ


Έστω και μετά από ενάμιση περίπου μήνα καθυστέρησης, η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τις ομάδες της Β’ Εθνικής, που απέτυχαν στο τρίτο στάδιο επιτήρησης από την ΕΠΟ για την αδειοδότηση, ενεργοποιήθηκε. Αυτό έγινε τη Δευτέρα (11/4) στην επίσημη βαθμολογία της ιστοσελίδας της Ένωσης Β’ Εθνικής.
Συγκεκριμένα η ποινή των -3 αφορά την Καλλιθέα, τη Ζάκυνθο και την Παναχαϊκή και τους ήδη υποβιβασμένους Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Έτσι πλέον η Καλλιθέα έχει 37 βαθμούς, η Ζάκυνθος 27 και η Παναχαϊκή 17, ενώ Ολυμπιακός Βόλου και Έργοτέλης εμφανίζονται πια με 10 και 7 αντιστοίχως.
Να σημειώσουμε ότι η εν λόγω ποινή δεν προσβάλλεται και δεν υπάρχει δυνατότητα έφεσης.
Τέλος υπάρχουν και άλλες δύο βαθμίδες επιτήρησης, στην τέταρτη προβλέπεται αφαίρεση ακόμα τριών βαθμών, ενώ στην πέμπτη, όποια ομάδα δεν τα καταφέρει θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν με -3.

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Με αφαίρεση 12 βαθμών τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή,  η Παναχαϊκή για το γεγονός ότι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League χωρίς πιστοποιητικό.
Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  θα καταθέσει άμεσα έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης,ενώ σε περίπτωση ισχύς της οι Αχαιοί από τους 20 βαθμούς που έχουν αυτή τη στιγμή, θα πάνε στους 8 και θα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας κάτω από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Εργοτέλη που έχουν 13 και 10 βαθμούς αντίστοιχα 
-Περιμενουμε την ανακοινωση της ΠΑΕ

.Φυσικά μετά από αυτές τις εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το Δ.Σ. της Πέμπτης (7/4) στην Ένωση Β’ Εθνικής, ώστε να φανεί και τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, καθώς εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (μαζί με αυτή που έρχεται) δεν ορίζονται οι αναμετρήσεις της Παναχαϊκής

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΟΥΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Λ,  ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΦΟΥΤΜΠΟΛ  ΛΙΓΚ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.

.Τη διεξαγωγή της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Παναχαϊκή ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης η ΠΑΕ ΑΕΛ,'.'.'.  έπειτα από εξώδικο που η ίδια απέστειλε!
Η διοργανώτρια Αρχή θα ορίσει το ματς, έπειτα από εξώδικο προσκλήσεως δηλώσεως των «βυσσινί».
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΠΑΕ ΑΕΛ με την ΠΑΕ Παναχαϊκή την Κυριακή 10/4/2016 και ώρα 16:00 μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή κ. Βόμβα, ο οποίος δεν απέβαλε την ΠΑΕ Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα, αλλά την τιμώρησε με αφαίρεση τριών βαθμών σε κάθε παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε χωρίς να έχει καταθέσει εγγυητική επιστολή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Ο ορισμός του παιχνιδιού από την Football League έγινε κατόπιν εξωδίκου προσκλήσεως δηλώσεως, την οποία κοινοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην Football League.