Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Την ανάκληση πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και την αφαίρεση των Αχαρναϊκού, Καλλιθέας και ΑΟ Χανιά από κάθε στοιχηματικό δελτίο, ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικου Αθλητισμού!
Αυτά που ανακοίνωσε η Επιτροπή μετά τη συνεδρίαση της Τρίτης, είναι τα ακόlουθα:
– Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΕ 2005 σχετικά με τη συμπλήρωση, με νέα ισόποση, της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής.
 ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ λόγω μη συμπλήρωσης της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής επιστολής.
Και εκει που αρχισαν να φαινονται στον οριζοντα σημαδια ανακαμψης, ξαναρχιζουν τα προβληματα για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.
SPORT BILL


Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

 Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ..... ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Σε νεους μπελαδες  βαζει την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ με επιστολη που εστειλε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

Αναλυτικά η επιστολή Κούγια προς ΠΑΕ Ολυμπιακό, Ιωάννη Βρέτζο, διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005, Παναγιώτη Τσιριμπή, πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005, Παπαθωμά Λεωνίδα, διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005 αναφέρει τα εξής: 
«Όπως σας είναι γνωστό από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στις 07/08/2015 πώλησα την ΠΑΕ Παναχαϊκή Γ.Ε. 2005, της οποίας κατείχα το 90%, στην κυρία Παπαδοπούλου Ειρήνη. Η αγοραπωλησία έγινε βάσει συμβολαιογραφικού εγγράφου και συγκεκριμένα στη συμβολαιογράφο Αθηνών κ. Φαρμακίδου Ελένη και συνετάγη το υπ’ αριθμόν 4.001 συμβόλαιο. Όπως επίσης είναι γνωστό, για την πώληση της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν πήρα ούτε ένα ευρώ, παρά το ότι είχα δαπανήσει εκατομμύρια ευρώ τόσο για την αγορά των μετοχών, όσο και για την εξόφληση των παλαιών χρεών σε ΙΚΑ, εφορία, καθώς και σε παλαιούς ποδοσφαιριστές και πιστωτές, αλλά και για τη συντήρηση και την παρουσία αυτής της ομάδας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, καταβάλλοντας ανελλιπώς κάθε μήνα μόνο για τις παλαιές υποχρεώσεις 40.000 ευρώ.
Την ΠΑΕ Παναχαϊκή πώλησα, χωρίς να εισπράξω ούτε ένα ευρώ και η νέα αγοραστής ανέλαβε να εξοφλήσει μόνο το μέρος των παλαιών χρεών που είχαν μείνει, δηλαδή πριν εγώ αγοράσω την ως άνω ΠΑΕ από τον κ. Κωνσταντίνο Μακρή, και για τα οποία έπρεπε να καταβάλλει περίπου 9.000 ευρώ το μήνα σε 100 δόσεις. Το μόνο, το οποίο εγώ συμφώνησα να παραλάβω, ήταν το πούλμαν της ομάδας, το οποίο και παρέλαβα, καθώς και τα δικαιώματα των εξής ποδοσφαιριστών, οι οποίοι παρέμειναν στην ΠΑΕ Παναχαϊκή: Asigba Mark, Μιχάλη Καρβουνιάρη, Ιωάννη Κάργα, Λυμπέρη Στεργίδη, Ανδρέα Χύσα και Νικολάου Τρίγκα. Ήδη πληροφορήθηκα ότι το καλοκαίρι η ΠΑΕ Παναχαϊκή πώλησε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τον ποδοσφαιριστή Κάργα Ιωάννη αντί του ποσού των 250.000 ευρώ και προ ολίγων ημερών τον ποδοσφαιριστή Asigba Mark αντί του ιδίου ποσού. Επειδή βάσει του συμβολαίου που υπογράψαμε με την ως άνω αγοράστρια των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή, δικαιούμαι, σε περίπτωση πωλήσεως των ως άνω ποδοσφαιριστών, να συμμετάσχω στις διαπραγματεύσεις και να λάβω το 50% του ανταλλάγματος που θα καταβληθεί, οπωσδήποτε δε όχι μικρότερο των 50.000,00 ευρώ για κάθε ποδοσφαιριστή. Επειδή βάσει του ως άνω συμβολαίου πρέπει να μου καταβληθεί το ποσόν των 250.000,00 ευρώ από την πώληση των ποδοσφαιριστών Ιωάννη Κάργα και Mark Asigba στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επειδή ήδη προφορικά έχω ενημερώσει από το καλοκαίρι τόσο τον δεύτερο από εσάς όσο και τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Μιχάλη Κουντούρη. Επειδή δεν επιθυμώ καμία δικαστική διαμάχη με κανέναν από εσάς.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΠΩΣ άμεσα μου καταβάλετε το ως άνω ποσόν είτε στον υπ’ αρ. 6861-137511-654 λογαριασμό της εταιρείας Ποδοσφαιρικές Επιχειρήσεις ΙΚΕ στην τράπεζα Πειραιώς, είτε στον υπ’ αριθμόν 042084-017-5001-03 της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας Ποδοσφαιρική Α.Ε. της τράπεζας Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, εταιρείες στις οποίες εκχωρώ τα προσωπικά μου δικαιώματα.
Αθήνα, 14/1/2016
Αλέξιος Κούγιας»
- ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ
Καλα ρε Αλεξη δεν εχεις βαρεθει να απειλεις την Παναχαικη?  Να συμφωνησω οτι εχεις δικιο και πρεπει να παρεις το ποσο που ζητας απο τον Ολυμπιακο. Εαν μπορεις και του παρεις του Μαρινακη 250.000 να ξερεις θα ειμαι και εγω μαζι σου και θα σε παραδεχθω.
Ομως να ζητας να παρεις και απο την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 50.000 για καθε ενα απο τους 5 παικτες που ανεφερες, πιστευεις αληθεια οτι θα τα παρεις? 
Και εαν δεχθουμε οτι εχεις δικιο, απο που θα στα δωσει η ΠΑΕ , οταν δεν μπορει να πληρωση συμβατικες αμεσες υποχρεωσεις και κινδυνευει να διαλυθει?
Και βεβαια το ξερεις πολυ καλα οτι εαν διαλυθει η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ , τοτε τελειωσε και για σενα το ποδοσφαιρο, αφου δεν θα μπορεις να εχεις αλλη ομαδα επαγγελματικη οσο χρονικο διαστημα ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 2005,  ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ.(????)
- Τωρα οσον αφορα την νυν διοικηση της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ καλο ειναι να ακουσουμε και την αποψη της σε οσα αναφερει ο Κουγιας, για να ξερουμε που βρισκομαστε.
sport bill

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016


Aντίο φίλε Βασίλη»

Έντονο συγκινησιακά ήταν το σημερινό ματς της Παναχαϊκής με τον Κισσαμικό. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του φιλάθλου της «κοκκινόμαυρης» Βασίλη Θεοδωρόπουλου, που έφυγε από τη ζωή, πριν λίγες ημέρες.
Στη θέση που καθόταν στις κερκίδες, οι φίλοι του, ανήρτησαν πανό «Αντίο φίλε Βασίλη», ενώ στο κάθισμα άφησαν μερικά λουλούδια δίπλα στη φωτογραφία του.
Βασιλη οι αγαπημενοι φιλοι σου σημερα δεν σε ξεχασαν, και ολοι εμεις που ειμαστε παντα διπλα σου , σου ξαναλεμε οτι μας λειπεις απο τον πρωινο καφφε  οσο και η παρεα σου.

Να σου πουμε οτι τοσο η ομαδα οσο  και η ΠΑΕ Παναχαικη (συγχαρητηρια για αυτη την πρωτοβουλια) επισης δεν σε ξεχασαν, και τηρηθηκε 1 λεπτου σιγη πριν απο τον ατυχο σημερινο αγωνα με τον Κισσαμικο που δυστυχως  ηττηθηκαμε με 1-0.

Ειμαστε βεβαιοι οτι απο εκει επανω που μας βλεπεις θα μας θυμασαι  και δεν θα μας ξεχασεις οπως δεν θα σε ξεχασουμε και εμεις.

Οι φιλοι σου απο τον Συνδεσμο φιλαθλων Παναχαικης "Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ" (Γιωργος Σπυρουλιας, Τασος Γεωργιτσοπουλος, Βαγγελης Δασκαλοθανασης,Νικος Ρουγκαλας, Βασιλης Μεσσαλας, Γιωργος Φαρμακης, Θυμιος Μουγγολιας, Τακης Κουζιος)


Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΚΟΥΓΙΑ "ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΩΛΗΣΗ"

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ  ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ


Αφορμή αποτέλεσε η πρόσφατη ανακοίνωση της Λάρισας η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «όλα δημιουργούνται από τον δικηγόρο κάποιων ποδοσφαιριστών Γεώργιο Παναγόπουλο, ο οποίος προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στην ΕΕΑ με την απαγόρευση της αδειοδότησης επί εποχής Πλεξίδα και να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος».
Η απάντηση του Παναγόπουλου ήρθε με εξώδικο-φωτιά στο οποίο αναφερόταν: «Επειδή τα ταχυδακτυλουργικά νομικά τρικ παλιάς και νέας ΠΑΕ έχουν προ πολλού τελειώσει και οι επαγγελματίες παράγοντες τύπου ΚΟΥΓΙΑ,ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ως «ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» θα κληθούν σύντομα να πληρώσουν. Επειδή τα ίδια κόλπα του κ .ΚΟΥΓΙΑ απασχολούν και την Πάτρα, όπου κόσμος και κοσμάκης (μέχρι και φυσιοθεραπευτές της ομάδας!), ακόμη τον ψάχνουν για ακάλυπτες επιταγές, χρέη και εικονική μεταβίβαση της ΠΑΕ. Επειδή η ΕΕΑ και τα δικαστήρια δεν θα επιτρέψουν ιστορικές ομάδες, όπως η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και η ΛΑΡΙΣΑ να καταντήσουν αθύρματα στα χέρια «αδικαιολογήτως πλουτιζόντων» παραγόντων...».
Φυσικά και δεν έμεινε αναπάντητο από τον Κούγια: «Ουδέποτε έστω και ένας τόλμησε να μου αποδώσει αυτούς τους χαρακτηρισμούς που μου έχεις αποδώσει και δεν θα επιτρέψω και σε κανέναν να το κάνει, αλλά περισσότερο ακόμη σε εσένα, που, αντί να βρίσκεσαι κάθε μέρα στα δικαστήρια, έχεις εξασφαλίσει μόνιμη θέση στις εκπομπές του Θωμαΐδη, όπου και αν αυτός εργάζεται, με μοναδικό σκοπό την διαφήμισή σου, γεγονός το οποίο απαγορεύεται από τον Κώδικα Δικηγόρων και με αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών επιφυλάσσομαι να σε καταγγείλω».
Η κόντρα συνεχίστηκε με νέα απάντηση του Παναγόπουλου με... βόμβες: «Κι αυτό γιατί πέραν του ότι προσπαθήσατε αποτυχημένα να αυτοανακηρυχθείτε σε εξυγιαντή του ποδοσφαίρου, (προσπάθεια που κατέρρευσε με την ουσιαστική ανάκληση των καταθέσεών σας), διαπράττετε συνεχώς καθ’ εξιν και κατ’ επάγγελμα όλα αυτά που καταλογίζετε στους κατονομαζόμενους κι από σας ως «λαμόγια» συναδέλφους σας.
Επειδή για ίδιον συμφέρον επί χρόνια επιδίδεστε στην αγοραπωλησία προβληματικών ομάδων εμφανιζόμενος ως «Μεσσίας» και στην πορεία ως «Σωσίας» των προκατόχων σας κάνετε ακριβώς τα ίδια μη τηρώντας τα συμβόλαια που έχετε υπογράψει με ποδοσφαιριστές κλπ, μη τηρώντας τους νόμους και τους κανονισμούς, αγνοώντας τους φιλάθλους των ομάδων σας, διαπράττοντας αξιόποινες πράξεις (πρόσφατα μόλις αθωωθήκατε από την κατηγορία της δωροδοκίας για την υπόθεση της Χερσονήσου, είστε κατηγορούμενος για την υπόθεση της μη υποβολής ισολογισμών, ενώ βαρύνεστε και για τη υπόθεση των ασφαλιστικών ενημεροτήτων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ), κλπ.
Μετά το αποτυχημένο πέρασμα σας από την ΠΑΕ ΠΑΣ και την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, βρεθήκατε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, την οποία κυριολεκτικά βυθίσατε και προ της βέβαιης διάλυσής της την εγκαταλείψατε μέσω μιας δήθεν πώλησης χωρίς ανταλλάγματα σε «περίεργους αχυρανθρώπους» αφήνοντάς την με τεράστια χρέη που εσείς δημιουργήσατε», αναφέρεται από τον Παναγόπουλο, που συνεχίζει στο ίδιο μήκος και προσθέτει μεταξύ άλλων: «Τέλος, όσον αφορά την επί 26 χρόνια εμφάνισή μου στην τηλεοπτική «ΔΙΚΗ» του κ. ΘΩΜΑΪΔΗ, δεν μπορεί να έχετε ξεχάσει ότι υπήρξατε επί χρόνια και σεις εκλεκτός προσκεκλημένος της, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που απαιτούσατε και πετυχαίνατε να μονοπωλείτε το πάνελ ως «μανιακή τηλεπερσόνα» ή να στέλνετε εξώδικα στον οικοδεσπότη της εκπομπής λίγο πριν εμφανιστείτε στο σκρίν! Φυσικά και έχετε κάθε δικαίωμα να με καταγγείλετε στον ΔΣΑ, όπου αν δεν κάνω λάθος έχετε καταδικασθεί ή διωχθεί πειθαρχικά αρκετές φορές, για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις που από χρόνια σας ενοχλούν, μόνο που παραβλέπετε ότι αντίθετα με σάς εγώ παρίσταμαι και μόνο σε αθλητικού περιεχομένου ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές όχι ως «TV μαϊντανός» αλλά ως επιστήμονας και αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ»


πηγη  SPORDOG.GR


Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜ.ΣΠΑΝΟΣ

η χρονια δυστυχως μας μπηκε πολυ ασχημα. Μετα τον τραγικο χαμο του φιλου μας Βασιλη Θεοδωροπουλου, που ακομα δεν μπορουμε να συνελθουμε,  ηρθε σημερα και η αποχωρηση του Δημ.Σπανου, που ο καθενας μας μπορει να καταλαβη τι προκειται να επακολουθηση. 

«Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας μου στον πάγκο της Παναχαϊκής, θεωρώ ότι έφτασε η ώρα της αποχώρησής μου από αυτόν. Δυστυχώς, οι συνθήκες & οι καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, με αναγκάζουν να αποχωρίσω. Η στάση αναμονής από την πλευρά μου, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, είχε στόχο να ενώσει & όχι να διχάσει, είχε στόχο να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες ώστε να μην διαλυθεί η ομάδα. Και αίσθηση της πραγματικότητας είχα & μπορώ να καταλάβω «τον ή τους υπαίτιους» της κατάρρευσης της ομάδας. Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου & στην φιλοσοφία μου, φεύγοντας από μία ομάδα, να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις & διαξιφισμούς που θα βλάψουν τον σύλλογο & θα κουράσουν τον κόσμο. Όλοι γνωρίζουν ότι έβαλα τον εαυτό μου & το προσωπικό μου συμφέρον κάτω από την ομάδα, ενώ κάποιοι δυστυχώς προτίμησαν να βάλουν την ομάδα σε δεύτερη μοίρα.
Δεν μπορώ φεύγοντας, να μην ευχαριστήσω:
-Την προηγούμενη διοίκηση που μου έδωσε την δυνατότητα να προπονήσω για 2η φορά αυτήν την τόσο μεγάλη ομάδα.
-Την σημερινή διοίκηση που με εμπιστεύθηκε για 2η αγωνιστική περίοδο.
-Τους συνεργάτες μου, που δούλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις & με τα ελάχιστα μέσα που διέθεταν.
-Τους ποδοσφαιριστές, που μέχρι τέλους πίστεψαν στο πλάνο.
-Τα παιδιά του γραφείου που μας βοηθούσαν μέχρι & την τελευταία ημέρα.
-Τον έντυπο & ηλεκτρονικό τύπο της Αχαΐας που στήριξε την όλη προσπάθεια.
-Άφησα για το τέλος ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας, γιατί νομίζω ότι χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.
-Τον υπέροχο κόσμο μας, που δεν μας άφησε ποτέ μόνους, όπου & να αγωνιστήκαμε.
-Μεγάλη τιμή, για τον κάθε προπονητή , ο πάγκος της Παναχαϊκής.
-Εύχομαι από καρδιάς, η ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα & να πετύχει τον στόχο της.
Σπανός Δημήτρης – Προπονητής».
sport bill

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ  “Κ .ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ”

Πάτρα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο "Μπακ", ο πιο ένθερμος οπαδός της Παναχαϊκής και ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου "Κ. Δαβουρλής"  Θρήνος για το θάνατο του Βασίλη Θεοδωρόπουλου

Η μεγαλη οικογενεια της Παναχαικης εχασε σημερα τον πιο ενθερμο οπαδο της και ιστορικο και ιδρυτικο μελος του Συνδεσμου μας  ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ μετα απο ανακοπη καρδιας.
Ο Βασιλης αφιερωσε ολη την ζωη για την αγαπημενη του ομαδα ενω υπηρξε και σπουδαιος αμυντικος ποδοσφαιριστης του ΦΩΣΤΗΡΑ ΟΒΡΥΑΣ την δεκαετια του 1970-80.
Ο” Μπακ” αφηνει σημερα την επιγεια ζωη, την οικογενεια του, τους συγγενεις του και ολους εμας τους φιλους του  παιρνοντας  την αγαπη ολων μας.
Εμεις οι καθημερινοι του φιλοι που για ολους ειχε εναν καλο λογο , ξερουμε οτι ο χωρισμος αυτος ειναι προσωρινος.
Γιατι Βασιλη οσο και να εισαι προετοιμασμενος να δεχθεις το θανατο, τελικα απεδειχθη με εσενα,  οτι σε πιανει απροετοιμαστο, και σημερα το πρωι επεσε σαν κεραυνος σε ολους μας οταν μαθαμε την ειδηση της απωλειας σου.
Αυριο το μεσημερι στις 3 μ.μ. στη εκκλησια της  Οβρυας θα ειμαστε εκει για να σου πουμε ποσο πολυ σ’αγαπησαμε και ποσο σημαντικος φιλος ησουνα ολα αυτα τα χρονια απο τοτε που ιδρυσαμε το Συνδεσμο της αγαπημενης σου ομαδας, και να σε κατευοδοσουμε  στο μεγαλο σου ταξιδι.

Καλο ταξιδι φιλε