Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ο ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Δυστυχως εαν εχεις τυχη διαβαινε και..... Ξενοδοχωφ περπατα.  Η κολοφαρδια του δεν εχει σταματημο (αντι 3-0) εληξε 1-1.   Και ο κ.Αλεξης πρεπει να νιωθει οτι πρεπει να παη κατ'ευθειαν στο ..προπατζιδικο και να παιξει ΤΖΟΚΕΡ.  Με τυχη  να τρεχει απο τα ...μπατζακια του, σιγουρα θα κερδιση.

 Τον αγωνα τον ειδα απο την τηλεοραση. Και κρατα την νικη  η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μεχρι το 96'. ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Η ΛΑΡΙΣΣΑ 1 ΩΡΑ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ  ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ. 

 Εκει φιλε κυριε Σπανε, (ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΝΕΡ.  ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ.   ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ  ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΝΕΡ )  λογαριασες χωρις τον..... ξενοδοχο.

ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ........ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ.'.'.'.'.'.'.

ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛOI  ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ.  Γιατι ρε φιλε Δημητρη ?????????????

και αφησατε  τον Κουγια να πεσει απο την Ακροπολη και στη
χειρότερη περίπτωση βρήκε... πορτοφόλι, και στην καλύτερη ενα.... Βασερόν Κονσταντάν.

Παω να παρω τα χαπια μου.    Καληνυχτααααααα

SPORT BILL


Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

O KOΥΓΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ "NORTENOS"

Η απάντηση του κ.Κούγια στην ανακοίνωση των Νοrtenos ήταν  άμεση με χθεσινές του δηλώσεις στην «Ε» : «Δεν απαντώ ποτέ σε ανακοινώσεις των οργανωμένων οπαδών αλλά ας μου πει κάποιος ποια είναι η διεύθυνση του συνδέσμου και το καταστατικό αυτού. Ας μου δείξουν κάποιον… Θυμάμαι τέσσερα άτομα που είχαν φτιάξει ένα πανό που μετακινούνταν με ταξί στα παιχνίδια της ομάδας…
Η Πάτρα γνωρίζει ποιος είναι αυτός που επί επτά χρόνια πλήρωνε τα χρέη ανέβασε την ομάδα από τη Γ' Εθνική στη Β' Εθνική χωρίς να έχει καμία βοήθεια από πουθενά, χωρίς καμία πινακίδα, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς ούτε ένα ευρώ από τον κόσμο, Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας στη Β' Εθνική δύο φορές έπαιξε στα πλέι οφ και λόγω των γνωστών διαδικασιών όπως αποφάνθηκαν και τα δικαιοδοτικά όργανα έχασε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκα από τον Πλατανιά. Κάθε μέρα είμαι στην Πάτρα για δύο σοβαρές δικαστικές υποθέσεις και στο δρόμο όλοι με χαιρετάνε και συγκρίνουν την Παναχαϊκή πώς ήταν με μένα και πως είναι τώρα.
Θα είμαι στο γήπεδο όχι με τους φίλους μου στην Πάτρα που επί χρόνια είχα καθιερώσει αλλά μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς της Λάρισας για να απολαύσουμε την ομάδα που κάναμε φέτος».


- ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ "NORTENOS".  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ  ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ κ.ΑΛΕΞΗ- ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ-  ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΕΣ.


SPORT  BILL


Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ Ο ΖΟΥΓΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Βλεποντας το βιντεο του αγωνα με την ΛΑΜΙΑ (4-1)  επαθα σοκ βλεποντας τις αποφασεις του ...γνωστου Ζουγρα εκ Κοζανης να επιβεβαιωνει τους αρχικους φοβους που ειχα μολις ειδα τον ορισμο του εν λογω Διαιτητη και τους 2 ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΥΣ '.'.βοηθους  Καραμπουλα και Αναστασιου, οτι θα γινει ...εργο.

Ανυρπακτο ΠΕΝΑΛΝΤΥ στο 3' λεπτο σε βαρος της Παναχαικης και ενω η μπαλλα ηταν απο την δεξια πλευρα του Λαμπροπουλου ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ  ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ.

Καθαρη παραβαση ΠΕΝΑΛΝΤΥ στο 19' σε βαρος της ΛΑΜΙΑΣ οταν ο αμυντικος παικτης εστειλε με αγκωνια τον Μητροπουλο 5 μ μακρυα δεξια και εντος της περιοχης.   Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.. ΕΒΟΣΚΕ ΣΤΗ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ.(το σκορ ηταν 1-0)

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ  ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 4-0.   Μπραβο  ΡΕ ΜΑΓΚΑ Ζουγγρα εκ Κοζανης, θα σε θυμαμαι το καλοκαιρι οταν η ΚΕΔ θα σε στειλει να μαζευεις κροκο στους λοφους και τα βουνα της περιοχης σου για να  το πηγαινεις στο στεκι σου στο ΟΥΖΕΡΙ "ΖΕΦΥΡΟΣ" (3η Σεπτεμβριου 21)

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΛΗΦΘΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ,  ΜΑΓΚΕΣ  ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ...ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ.

Και το μηνυμα ηταν στη Λαμια οτι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ πρεπει να βγει πολυ ...λαβωμενη απο τον αγωνα και οχι μονον να χασει.
Να υπαρξει αγανακτηση και κατηφεια στους φιλαθλους της Παναχαικης, εν οψει της καθοδου του ...ΑΝΙΚΗΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ  του ακατανομαστου,  το Σαββατο.

Ετσι το αντεληφθηκα, και ετσι σας το μεταφερω. Ας το αντιληφθουν εγκαιρα και στην ΠΑΕ.

Η απαντηση πρεπει να ελθη το Σαββατο απο τους παικτες.  Να φανουν ανταξιοι της ιστοριας της ΠΑΝΑΧΑΣ, και να  σβησουν οσους ψιθυρους μπορει να ..εμφανισθουν σε περιπτωση αρνητικου αποτελεσματος.

SPORT BILL

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΚΤΥΠΑ ΕΝΤΟΝΑ  Η ΣΕΙΡΗΝΑ  ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ  ΣΤΗ Β'. ΕΘΝΙΚΗ

Σοβαρό το θέμα της Πειθαρχικής Επιτροπής, για το οποίο γίνεται και το Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής το μεσημέρι της Πέμπτης (19/11), αλλά υπάρχουν και σπουδαιότερα…
Το πραγματικά πολύ μεγάλο πρόβλημα της διοργανώτριας της δεύτερης κατηγορίας είναι η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος ως προς τον αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις ομάδες που βρίσκονται στο… κόκκινο, σχεδόν στα όρια δηλαδή για το αν θα καταφέρουν να συνεχίσουν και αυτό έχει χτυπήσει συναγερμό στο διοικητικό φορέα.
Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης εμφανίζεται σφόδρα προβληματισμένος και αγχωμένος αναζητώντας λύσεις ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν όλες οι ΠΑΕ και η σεζόν να τελειώσει όπως άρχισε, δηλαδή με 18 μονομάχους…
Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο θέμα το οποίο «ακούει» στη σύμβαση με τον ΟΤΕ TV, καθώς υπάρχει ρήτρα, σύμφωνα με την οποία απαράβατα θα πρέπει η Β’ Εθνική να μην μείνει με λιγότερες από 16 ομάδες, αφού σε διαφορετική περίπτωση η σύμβαση θα τιναχθεί στον αέρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Βέβαια στους διαδρόμους της οδού Θεμιστοκλέους που εδρεύει η Ένωση Β’ Εθνικής ακούγονται ήδη τα ονόματα ορισμένων «προβληματικών» ΠΑΕ με πρώτη απ’ όλους τον Πανελευσινιακό, ενώ ψίθυροι κυκλοφορούν και για τα οικονομικά της Ζακύνθου, του Ολυμπιακού Βόλου, της Παναχαϊκής με τη λίστα να μεγαλώνει ή να διαμορφώνεται με διαφορετική τετράδα ομάδων…
Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι αυτό το μεγάλο στοίχημα στη Β’ Εθνική είναι αν φέτος θα υπάρξουν… κανονιές ή αν το πρωτάθλημα ολοκληρωθεί χωρίς αποχωρήσεις.
Πηγη a-sports.gr


Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ?
Προκειται για επιχειρηματια που αντιπροσωπευει τους Καφφεδες GIMMA kai εχει και στο ΑΙΓΑΛΕΩ ενα πολυ ομορφο μαγαζι καφφε το QAHWA.

Σε Ανοιχτό από τις 8:00, θα δεις αρκετούς να παίρνουν πακέτο τον πρώτο καφέ της ημέρας τους μαζί με κάποιο κρύο σνακ, ενώ το μεσημέρι που οι αραχτοί πληθαίνουν θα παρατηρήσεις ότι σε μερικά τραπέζια δίπλα από τον καφέ υπάρχει κάποιο από τα σπιτικά γλυκά που φτιάχνει η μητέρα του Δημητρη.

Προκειται για ενα επιτυχημενο επιχειρηματια που εχει αναλαβει την αντιπροσωπευση της γνωστης εταιρειας καφφε GIMMA που εχει εδρα την Ρωμη απο την δεκαετια του 1980.

Μακαρι να οριστικοποιηθη η συνεργασια του κ.Μαλαμα, γιατι απο οτι φαινεται προκειται περι υγιους επιχειρηματια, οταν μαλιστα ειναι χορηγος  και διαφημιζομενος (καφφεδες gimma) σε αγωνες αυτοκινητου(Κυρκος) στη πυγμαχια του Παναθηναικου και σε διαφορα γηπεδα ποδοσφαιρου.

sport bill 




Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Στα πρότυπα του Financial Fair Play της UEFA, οι ΠΑΕ υποχρεούνται στις ίδιες ακριβώς ημερομηνίες (ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 – ΜΑΡΤΙΟΣ 2016 και ΙΟΥΝΙΟΣ 2016) να υποβάλουν στοιχεία όπως ακριβώς ισχύει για την διαδικασία αδειοδότησης για την ύπαρξη οφειλών. Οι κατηγορίες οφειλών παραμένουν ίδιες με την διαδικασία αδειοδότησης, ήτοι:
  • ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

  • ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ

  • ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

  • ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ.
ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ- ΙΟΥΝΙΟΣ 2105 (Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ την έχει περάσει, αλλά έχει αποτύχει)
Σε περίπτωση ύπαρξης οφειλών για οποιαδήποτε προαναφερόμενη κατηγορία θα υπάρχει προειδοποίηση.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ -ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 (η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ την έχει περάσει, αλλά έχει αποτύχει)
Σε περίπτωση ύπαρξης οφειλών για οποιαδήποτε προαναφερόμενη κατηγορία θα επιβάλλεται απαγόρευση μετεγγραφών για την περίοδο του Ιανουαρίου 2016 ώστε να μην δημιουργηθούν νέες οφειλές. Θα επιτρέπεται αποκλειστικά η εγγραφή ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες.
ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015
Σε περίπτωση ύπαρξης οφειλών για οποιαδήποτε προαναφερόμενη κατηγορία θα επιβάλλεται αφαίρεση βαθμών (-3 βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα).
ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΑΣΗ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Σε περίπτωση ύπαρξης οφειλών για οποιαδήποτε προαναφερόμενη κατηγορία θα επιβάλλεται αφαίρεση βαθμών (-3 βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα) συν την αυτονόητη απόρριψη της άδειας με ότι αυτό συνεπάγεται.
ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΣΗ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Σε περίπτωση εκ νέου ύπαρξης οφειλών για οποιαδήποτε προαναφερόμενη κατηγορία θα επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.
Το δεύτερο στάδιο επιτήρησης παρουσιάζει την εξής ιδιομορφία. Έτσι όπως είναι δομημένο απευθύνεται στους κατά συρροήν παραβάτες. Δεν μπορεί να προβλεφθεί το πότε μια ΠΑΕ δεν θα είναι συνεπής στις πληρωμές της.  Ο μοναδικός τρόπος να λυθεί αυτή η ιδιομορφία είναι να υπάρχει συγκεκριμένη ποινή για έκαστη περίπτωση παραβίασης.
Δηλαδή για την πρώτη φορά που  μια  ΠΑΕ θα είναι ασυνεπής θα  λαμβάνει προειδοποίηση.(περιπτωση ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ).
 Την δεύτερη απαγόρευση μετεγγραφών (εάν για παράδειγμα τον Ιανουάριο κάποια ΠΑΕ παρουσιάσει οφειλές – και αυτή είναι η 2η παραβίαση,  θα γνωρίζει ότι για την μετεγγραφική περίοδο του Αυγούστου δεν θα μπορεί να κάνει μετεγγραφές)
Πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία επιτήρησης θα ισχύει αποκλειστικά για τις ΠΑΕ που δεν θα λάβουν την άδεια το 2015, δηλαδή εξ’ ορισμού προβληματικές ΠΑΕ και όχι για το σύνολο των ΠΑΕ της Football League.  Ο νέος πίνακας ποινών μπορεί να αναμορφωθεί ως εξής:
1η παραβίαση-προειδοποίηση (περιπτωση ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ)
2η παραβίαση-απαγόρευση μετεγγραφών-αποκλειστικά εγγραφή ποδοσφαιριστών από ακαδημίες.(περιπτωση ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ)
3η παραβίαση-απαγόρευση μετεγγραφών και -3 βαθμούς
4η παραβίαση-απογόρευση μετεγγραφών και -3 βαθμούς
5η παραβίαση-απαγόρευση μετεγγραφών και -3 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα
Με το κλείσιμο του κύκλου (ΙΟΥΝΙΟΣ 2015-ΙΟΥΝΙΟΣ 2016) η διαδικασία θα αρχίζει από την αρχή από το βήμα 2 (απαγόρευση μετεγγραφών) καθώς μειώνονται κατά μια οι ημερομηνίες ελέγχου.
ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.  ΟΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ Π.Ο.Α. ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ, ΕΝΤΟΣ  5 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ  ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ,
-  ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ  ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ.
- ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ,  ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ,  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,  ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ,  ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΙΝΕΣ.
SPORT BILL



Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015



ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΣΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ  ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

epo1-thumb-large
Μόνο με προσθήκες παικτών από τις Ακαδημίες θα μπορούν να ενισχυθούν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, Καλλιθέα, Παναχαϊκή, ΑΕΛ, Ζάκυνθος, Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της διαδικασίας επιτήρησης.
H ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:
«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 13/11/2015 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της Football League.
Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΠΟΔ/ΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις προϋποθέσεις της διαδικασίας επιτήρησης και
Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔ/ ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της διαδικασίας επιτήρησης».

- ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. 
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ κ.ΑΛΕΞΗ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ , ΠΟΥ ΟΛΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΡΕ ΚΥΡ ΑΛΕΚΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΕΦΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΕΣΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο.
SPORT BILL


Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Μετα την αγχωτικη νικη της Παναχαικης με 1-0 επι του Αχαρναικου (με πεναλντυ του Πεδρο στο 83'λεπτο) ο προπονητης ΔΗΜ.Σπανος δηλωσε

«Θα συνεχίσω στην ομάδα. Σας είχα πει ότι γίνονταν κάποιες ζυμώσεις. Πήρα τις εγγυήσεις που ήθελα και θεωρώ ότι έρχονται καλύτερες ημέρες. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες για μεγάλα πράγματα», είπε στην κάμερα του OTE TV!
Όπως είναι φυσικό, αυτή η κίνησή του δείχνει πως τα πράγματα… βελτιώνονται στην Παναχαϊκή (μετά την πρόσφατη ανακοίνωση των παικτών για τις οφειλές), ενώ τα αποτελέσματα βοηθούν εξίσου προς σ’ αυτό, με τον σύλλογο να φιγουράρει στη 3η θέση.


sport bill



Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Φθηνα την γλυτωσε η Λαρισσα - μονο προστιμο

Με την υπ αροθ.80/11-11-2015 αποφαση της δεχεται τυπικα και κατ'ουσιαν την εφεση της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ
 κατά της υπ' αριθμ. 320/5-11-2015 απόφασης  του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει. Κρίνει ότι τέλεσε τα πειθαρχικά αδικήματα των άρθρων: α) 15 παρ. 2 περ. α, β β) 15 εδ. α παρ. 3 υποπαρ. Β περιπ. α του Πειθαρχικού Κώδικα. Επιβάλλει στην εκκαλούσα συνολική χρηματική ποινή ύψους 8.250 ευρώ. 

2. Με την υπ’ αριθμ. 79/11-11-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Λάρισα κατά της υπ' αριθμ. 324/5-11-2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει. Απαλλάσσει την εκκαλούσα από την πειθαρχική ευθύνη για την ρίψη αντικειμένου από τους φιλάθλους της. Κηρύσσει την εκκαλούσα πειθαρχικώς ελεγκτέα: α) για άναμμα τριών (3) πυρσών στις κερκίδες κατά την διάρκεια του αγώνα από τους φιλάθλους της που δεν ερρίφθησαν στον αγωνιστικό χώρο, β) για είσοδο 10 οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, γ) για βίαιη και βάναυση συμπεριφορά αξιωματούχου της προς αντίπαλο αξιωματούχο, για την οποία αποβλήθηκε από τον αγώνα, δ) για είσοδο 30 οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα. Επιβάλλει στην εκκαλούσα συνολική χρηματική ποινή 46.250 ευρώ.

-βεβαια και αυτη η ποινη θα τον τσουξει πολυ τον κ.Αλεξη, αλλα τι να πουμε και εμεις που η Εφεσεων δεν μας μειωσε την ποινη ουτε 1 ευρω και καλειται τωρα η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ να πληρωσει 30.250.-ευρω.

Ας ελπισουμε οτι δεν θα γινη καμμια τιμωρια για τον αγωνα με την ΖΑΚΥΝΘΟ,  γιατι τοτε βλεπω να βγουμε για δανεικα στην αγορα.

sport bill


Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ

"Αν συνεχίσουμε έτσι, σε δύο αγωνιστικές δεν θα υπάρχει ομάδα να παίξει! Κάποια πράγματα είναι μη εφαρμόσιμα. Πρέπει να προστατευθούμε. Στο τέλος είτε θα βρεθούμε κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος είτε θα εφαρμόσουμε έναν πειθαρχικό κώδικα εκτός λογικής…"

ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΕΦΕΣΕΩΝκ.ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗ ...ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ.
ΤΩΡΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΕΣΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΟΥ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΟΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

ΝΑ ΔΩ κ. ΤΣΙΡΙΜΠΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 30.250 ΕΥΡΩ.

SPORT BILL



Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ο ΝΙΚΑΚΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ  ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

 «Θα ήθελα να ενημερώσω ότι παρότι υποσχέθηκα να παραμείνω την σεζόν 2015/2016 στην Παναχαική, η απόφασή μου να μην συνεχίσω πλέον την συνεργασία μου είναι οριστική. Ηταν η πρώτη μου εργασιακή επαφή με ελληνικό σωματείο και όπως ο κάθε εργαζόμενος στον τομέα του και έπειτα απο τόσα χρόνια καριέρας θαρρώ ότι μου επιτρέπεται να επιλέγω τους εργοδότες μου τουλάχιστον μερικές φορές.


Αντιλαμβάνομαι πλέον την ελληνική νοοτροπία όταν κάποιος αποχωρεί: Συζητήσεις, μικροπρέπειες αιχμές και διάφορα τέτοια ακολουθούν των αποχωρήσαντα. Δεν έχω όμως σκοπό να λάβω μέρος σε αυτήν την διαδικασία, εύχομαι τα καλύτερα στην ζωή τους και στις οικογένειές τους.

 Μέλημα μου πριν αποχωρήσω ήταν να παραδώσω κάτι, κάτι που θα ανήκει στην Παναχαική και μόνο. Εξ αρχής είχα δηλώσει ότι θα παραμείνω μονάχα μια σεζόν, ζητώ συγνώμη που δεν κατάφερα να τηρήσω την υπόσχεση μου αλλά μερικές φορές η ζωή δεν στα φέρνει όπως θες.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για τον σεβασμό και την εκτίμηση που μου έδειξαν, την ερασιτεχνική για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τον Δήμο Πατρέων για την βοήθεια που παρείχαν, τους συνδέσμους για την στήριξη και την εκτίμηση, τους φιλάθλους που μου έδειχναν σε κάθε ευκαιρία τον σεβασμό τους, απλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και στο πλευρό της ομάδας σε καθημερινή βάση, καθώς και τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν μαζί μου αυτές τις περίπου 65 ημέρες παραμονής μου στην Πάτρα. Εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή και σταδιοδρομία. Η Παναχαική αποτελεί μέρος της καρδιάς μου όπως και να “χει. Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω περισσότερα. Αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλους»

e

Eνταξει κυριε Νικακη να πατε στο καλο, αλλα ρε αδελφε, ειναι αυτος αποχαιρετισμος, χωρις να καταλαβει κανεις τι εννοειτε.?
Εγω αυτο που καταλαβαινω, ειναι οτι φευγετε και μας αφηνετε στα κρυα του λουτρου και στο βαθυ σκοταδι.
Αποχαιρετατε ολους και ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ,   Εαν αυτο λεγεται επαγγελματισμος κανετε μεγαλο λαθος, και ναστε σιγουρος οτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛAΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ.

ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ,  ΑΛΛΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο TΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.

ΕΣΕΙΣ ΦΥΓΑΤΕ ΠΡΩΤΟΣ.  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,  ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ,  ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ.

Γεια χαρα,

sport bill

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΤΡΙΓΜΟΙ  ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΠΑΝΟΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα της Παναχαϊκής μετά την ήττα από τα Χανιά με 2-0 στο Παγκρήτιο, καθώς, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε παραιτήθηκε ο Δημήτρης Σπανός!
Ο Αιγιώτης τεχνικός που επανήλθε στην Παναχαϊκή την περσινή σεζόν διαγράφοντας εξαιρετική πορεία ενώ παρέμεινε και φέτος στα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, δήλωσε την παραίτησή του.
Μάλιστα, η αντίδραση της διοίκησης ήταν άμεση και μέσω του προέδρου της Παναχαϊκής, Ποτή Τσιριμπή, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχτεί το αίτημα του Αχαιού προπονητή.
Μεταξύ άλλων ο Σπανός είπε στην συνέντευξη Τύπου: «Κρίνω ότι πρέπει ν’ αποχωρήσω από την ομάδα και είναι βέβαιο ότι θα το κάνω. Θα μείνω για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Κέρκυρα και η ομάδα θα πρέπει στο επόμενο ματς να βρει νέο προπονητή».
SPORT BILL


Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE πήρε τις παρακάτω αποφάσεις :
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 α)Συνολική χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων διακοσίων πενήντα (30.250) ευρώ, β) Ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική. Επέβαλε στους ΤΣΕΡΟΒΙΤΣ ΣΕΡΤΖΙΑΝ (εκπρόσωπο) και ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΠΑΝΟ(βοηθός προπονητή) την ποινή αποκλεισμού από τον επόμενο αγώνα. Επέβαλε στον ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΤΟ (φυσιοθεραπευτή) χρηματική ποινή 1.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δύο μηνών. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και τους ΤΣΕΡΟΒΙΤΣ ΣΕΡΤΖΙΑΝ, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΠΑΝΟ για την πειθαρχική παράβαση των άρθρων 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 παρ. 1 περ. β- η του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ(αγώνας της 27-9-2015 με ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ).

SPORT BILL

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Σε μια ανακοίνωση- βόμβα προχώρησαν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες της ΠΑΕ Παναχαϊκής στην οποία σημειώνουν πως είναι απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες με αποτέλεσμα να ζουν με δανεικά ενώ ορισμένοι κινδυνεύουν να βρεθούν πραγματικά στον δρόμο καθώς απειλούνται με εξώσεις από τις οικίες τους λόγω της μη καταβολή των ενοικίων.
Αναμένουμε όπως είναι φυσικό και την Ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής οι οποίοι δηλώνουν την αγανάκτησή τους:
Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκής γνωρίζοντας την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του καλοκαιριού και κατανοώντας τα όποια προβλήματα δημιουργούνταν στην ομάδα από την αλλαγή τόσο στο οργανωτικό όσο και στο οικονομικό σκέλος βάλαμε το συμφέρον της ομάδας πάνω από όλα κάνοντας υπομονή.
Μετά από τέσσερις μήνες προσπάθειας συνεχίζεται να υπάρχει αυτή η κατάσταση, με αποτέλεσμα να κάνουν εξώσεις στους ποδοσφαιριστές από τα σπίτια τους και να ζουν με δανεικά για να μπορούν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να γνωρίζει την αγανάκτησή μας ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας και όλης της πόλης ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Σεβόμενοι την ομάδα και την ιστορία της αλλά και τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα εμείς οι ποδοσφαιριστές αποφασίσαμε ομόφωνα ότι θα βρισκόμαστε στο γήπεδο όπου εκεί είναι η πραγματική μας θέση ώστε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό της ομάδας ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!
Εκ των ποδοσφαιριστών.





Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ο ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ?

«Σήμερα θέλω να πω 832 ευχαριστώ. Τόσα ήταν τα εισιτήρια που κόπηκαν για μια ομάδα που βρισκόταν στην 4η θέση της βαθμολογίας με ένα ματς λιγότερο. Να είναι σίγουροι αυτοί οι 832 πως θα τους ανταποδώσουμε τη στήριξη.
Αν ο κόσμος μας βοηθήσει, θα παίξουμε στην Ευρώπη σε τρία χρόνια όπως σας έχω ξαναπεί. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όμως είναι πως δεν μπορείς να ζητάς, αν δεν ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες της ομάδας. Έχουμε χαλάσει τρελά λεφτά για την εποχή μέχρι τώρα.
Θα ήθελα να δηλώσω πως από σήμερα παραιτούμαι από Πρόεδρος της Παναχαϊκής, ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι θέσεις και τα αξιώματα. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να γίνει πρόεδρος. Εμείς πάντως δεν θα αφήσουμε την Παναχαϊκή έτσι.

Είναι ντροπή να μην έχουμε ούτε μία πινακίδα στο γήπεδο ή έναν σπόνσορα. Στο τέλος θα αρχίσω να πιστεύω πως η ομάδα ήταν υγιής και εμείς φέραμε την καταστροφή.
Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο.
Όσοι ενδιαφέρονται να έρθουν και να αγκαλιάσουν διοικητικά την ομάδα έχουν 10 μέρες. Τα ψέματα τελείωσαν.
Στο εξ’αναβολής παιχνίδι με την Κέρκυρα στις 11 του μήνα θα παίξουμε στο γήπεδο μας με την κοκκινόμαυρη εμφάνισή μας.
Το καλοκαίρι που υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιους για να πάρουν την ομάδα μόλις είδαν τα χρέη έφυγαν τρέχοντας. Να ξέρετε πως εμείς και ο προπονητής θα είμαστε οι τελευταίοι που θα φύγουμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι αν όλα αυτά τα χρόνια έφταιγε ο Κούγιας και ο Μακρής, τώρα τι φταίει και δεν έρχεται να συνδράμει κανείς στην προσπάθεια; Τα ψέματα τελείωσαν. «

SPORT BILL