Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

EXEI O ΣΑΚΟΣ ΑΛΕΥΡΑ?   ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ?      ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ

Εχουν περασει 3 ωρες απο την ωρα που ακουσα στο ΡΑΔΙΟ-ΓΑΜΜΑ τις βροντερες δηλωσεις του  κ.Τσιριμπη Ποτη (νυν προεδρου της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ).

Συνηθιζω φιλοι μου να μην λειτουργω εν θυμω, και προσπαθησα να καταλαβω νηφαλιος πλεον μετα απο 3 ωρες εαν ειμαι βλακας η θελουν να με κανουν να πιστεψω οτι ειμαι βλακας και ηλιθιος, προκειμενου να ερμηνευσω κατα το δοκουν τι απο ολα αυτα που ανακοινωσε ο αξιοτιμος κυριος ΝΕΟΣ προεδρος της ΠΑΕ μπορει να με πεισει οτι πραγματι ειναι ετσι οπως τα ειπε.

Δηλαδη κυριε Προεδρε, οταν εσεις παιζατε μπαλλα στον Ολυμπιακο Γυθειου και ειχατε επαγγελματικο συμβολαιο και αλλαζε η διοικηση, θα επρεπε να μην ισχυσουν τα παλαια συμβολαια που μπορει να ειχατε για 1, 2 η 3 χρονια με την ομαδα,  και να ισχυσουν αυτα που θα τους προσφερατε ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΟ ΜΕΙΩΜΕΝΑ.

Και γιατι δεν το κανατε αυτο μεχρι 31/8 για τον Κυβελιδη η για οιονδηποτε αλλον παικτη που προφανως διεφωνησε μαζι σας?

Γιατι  εαν εφευγε ο Κυβελιδης με μεταγγραφη (μεχρι 31/8),  θα μπορουσατε να επικαλεσθειτε οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, και καποιοι θα σας πιστευαν.
ομως τωρα λυετε κοινη συναινεσει (οπως επισημα ανακοινωσατε) το συμβολαιο του συμπαθη Κυβελιδη προφανως για να γλυτωσετε καποια χρημματα(μεγαλο συμβολαιο).

Και εαν ναι,  δεν μπορουσατε να τον κρατησετε ακομη 3 ΜΟΝΟ μηνες και να τον αντικαταστησετε εγκαιρα φερνοντας καποιον αν οχι καλυτερο τουλαχιστο ισαξιο του την 1/1/2016.?

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ κυριε Προεδρε στο θεμα ΚΥΒΕΛΙΔΗ,  και δεν με νοιαζει ποσως ποσοι θα συμφωνησουν μαζι μου απο τους φιλους  του blog .

Εξαρταται πως βλεπουν καποιοι το.. μισογεματο ποτηρι.

-   Στο πιο φλεγον θεμα της ΕΓΥΗΤΙΚΗΣ,  ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,  Η Ε.Ε.Α σας ξεγελασε και ειχε δολο για να μην σας δωσει το Πιστοποιητικο, ενω ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΕΧΕΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΓΓΥΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ., ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ  Η Ε.Ε.Α  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

Ε'. λοιπον κυριε Προεδρε, εαν ημουν στη θεση σας, Θα  τραβαγα μια μηνυση στη Ε.Ε.Α (για διαφυγοντα κερδη και μειωση της φημης της ομαδας) προκειμενου να καταλαβουν εκει στην Ε.Ε.Α  οτι δεν μπορει να παιζουν με  την ιστορια της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,  γιατι απο την αποφαση της να ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ βασιζομενη  ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑΤΕ(για 2η ευκαιρια/προθεσμια που σας εδωσε ) ΜΙΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ (20.000?) ΔΙΑΣΥΡΑΝΕ (η Ε.Ε.Α)  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 31/7 ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ  κ.ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ 7-8 ΠΕΡΣΙΝΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ 6-7 ΠΑΙΚΤΕΣ (ΣΤΕΡΓΙΔΗΣ ΚΛΠ.ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ) ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ),   ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,  ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΕΓΛΥΚΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (που προφανως ......ξεχασατε να κανετε την καλοκαιρινη προετοιμασια σε καποιο ορεινο μερος) ,  ΧΩΡΙΣ, ΧΩΡΙΣ,  ΧΩΡΙΣ,  ΧΩΡΙΣ,  ΧΩΡΙΣ ,,,,,,,, ΕΝΩ Ο κ.ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΣΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (υπαρχουν οι σχετικες δηλωσεις του) ανερχονται σε 400-450.000.- ενω ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΡΙΜΠΗ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ  στο ποσο των1.200.000.- (δηλαδη σας επιασε βλακες και εσας και τον αξιοτιμο λογιστη σας κ.Τασο που τον ευχαριστησατε και δημοσια σημερα) και αλλα σας σερβιρισε  προφορικα (ενω προφανως ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ) και αλλα ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ,  οπως μας αναλυσατε σημερα( και φυσικα ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΣΑΣ) και οχι τον διαπρεπη δικηγορο και πρωην συνεργατη σας ΑΛΕΞΙΟ ΚΟΥΓΙΑ .

Σας ΕΠΙΑΣΕ ΒΛΑΚΕΣ κυριε Προεδρε, αφου κατα δηλωση σας σημερα παραδεχθηκατε οτι πληρωσατε τις δοσεις του ΙΟΥΝΙΟΥ,ΙΟΥΛΙΟΥ (σε ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ) χωρις βεβαια να εχετε ΑΚΟΜΗ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ? 

ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ κ.ΠΡΟΕΔΡΕ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ  ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ο αξιοτιμος κ.Αλεξης να σας διαψευσει οτι ΑΥΤΟΣ ηταν που  ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ'.'.'.

Εσεις κυριε Προεδρε πως πληρωσατε δοσεις αφου ακομη ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ????????
Τι θα του πειτε τοτε ????

Και μια αφελη ερωτηση κυριε Προεδρε.
Πως ερμηνευετε εσεις να παραμεινει ο ιδιος ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΥΓΙΑ (ανεπιθυμητη για εσας και για τον κ.Παπαδακη  ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο κ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ "ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ") στη νεα διοικηση που προ ημερων εξαγγειλατε?
Πως ειναι δυνατον ο συζυγος της μεγαλομετοχου (90%) κυριας  Ειρηνης Παπαδακη, να ειναι ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α'. η  Β'. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ)???

- ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ,  ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.??
ΟΜΩΣ  ΘΑ ΚΑΝΩ  ΤΑ "ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ"  ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,  ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ.

Λοιπον για να μην μακρυγορω θα σου πω κατι κυριε Προεδρε.

 Μπορει πραγματι να εχεις  την πιο καλη ΔΙΑΘΕΣΗ να προσφερεις περισσοτερα απο οιονδηποτε αλλον, ομως εμεις εδω στη ΠΑΤΡΑ εχουμε υποφερει πολυ απο την 7ετη διοικηση Κουγια.

 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Συμβουλη σου δινω και εαν θελεις κρατησε την, αμα θελεις πεταξε την , αλλα και εμενα η σοφη και πολυμορφωμενη γιαγια μου μου εδωσε την ανωτερω ρηση του σημερινου σχολιου μου.
"Εχει παιδακι μου ο σακκος αλευρι? Χριστος Ανεστη.   Δεν εχει ? θανατον πατησας"

Γεια σου κ.Προεδρε,

SPORT BILL


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015


ΠΡΟΒΛΗΜΑ (?) ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΕΧΡΙ KAI  ΣΗΜΕΡΑ

Αγώνα δρόμου κάνει η Παναχαϊκή για να εξασφαλίσει εγγυητική επιστολή τραπέζης, το αργότερο μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι, ώστε η Football League να ορίσει το παιχνίδι της με την Κέρκυρα για τη 2η αγωνιστική, είτε Παρασκευή είτε Κυριακή. Ομως με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, το ματς θα αναβληθεί και η Παναχαϊκή θα χρωστάει δύο αγώνες!
Η ΕΕΑ συνεδριάζει την Πέμπτη, αλλά δεν γίνεται η Ενωση να ορίσει παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής εκείνη τη μέρα, στο... παρά ένα δηλαδή.
Αν η πατρινή ΠΑΕ δώσει το ΟΚ για την εγγυητική, τότε θα οριστεί το παιχνίδι της και θα γίνει, πιθανότατα, την Κυριακή στο Παμπελοποννησιακό. Ο ΟΤΕ προσανατολίζεται να ορίσει για την Παρασκευή 2/10 το ματς Λαμία-Παναιγιάλειος.
ΕΑΝ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΕΙΧΕ  ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΕΑΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ (?) ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΟΤΕ TV,  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ.
ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ  ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ AΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΑΤΕ ? 
ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ...ΚΟΥΓΕΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
SPORT BILL

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015


ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ?? Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ....ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑ

- Αλλαξ ο κολιες και εγινε βραχιολι  (για τις αλλαξοκολιες)


- Βαστατε ποδαρακια μου μην σας χεσει ο κωλος μου (ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ)

- Πολυ κο-κο και ΚΑΝΕΝΑ αυγο (ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)

- Βρακι δεν εχει ο κωλος μας, γαρυφαλο στα αυτι (ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ)

- ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΑΡΓΕΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ (ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ)

Μετα και την κατωτερω ανακοινωση του νεου (????) Διοικητικου Συμβουλιου της νεας (???) Παναχαικης,  σας γραφω την αποψη μου με τα ανωτερω γνωμικα και τις αθανατες ελληνικες ρησεις , μηπως και ...ξυπνησετε  ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε



SPORT BILL 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

 Η ταλαιπωρία της Παναχαϊκής ολοκληρώθηκε όσον αφορά τη μεταβίβαση των μετοχών με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να εγκρίνει ως νέο ισχυρό άνδρα των Πατρινών τον Νίκο Παπαδάκη.
Έτσι λίγο αργότερα την Πέμπτη (24/9) η ΠΑΕ επιβεβαίωσε αυτή την είδηση μέσω ανακοίνωσής στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται και η σύσταση του νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τη μεταβίβαση του 90% των μετοχών από τον πρώην μεγαλομέτοχο κ. Αλέξη Κούγια στη σύζυγο του κου. Νίκου Παπαδάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου.
Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συζητήθηκε ο φάκελος της μεταβίβασης του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Από την επιτροπή είχαν ζητηθεί συμπληρωματικά στοιχεία καθώς και να παραστεί στην Επιτροπή εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής προκειμένου να δηλώσει ότι έχει γίνει διακανονισμός για παλαιότερες οφειλές της ΠΑΕ και πλέον υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.
Επιπλέον, έπειτα από τις ανωτέρω εξελίξεις, σήμερα συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε.. Η σύσταση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσιριμπής Παναγιώτης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λάμπρου Σπυρίδων
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α’: Καραβίτης Πέτρος
ΔΙΕΥΘ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Παπαθωμάς Λεωνίδας
ΜΕΛΟΣ: Παπαδάκης Νικόλαος
ΜΕΛΟΣ & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ: Μιχόπουλος Σωτήριος
Αύριο, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθεί η σύσταση του διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα συμπληρώνουν επιτυχημένοι Πατρινοί επιχειρηματίες».
.

 Η Α.Ε.Λ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΝΕΚΡΙΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Α Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Μεσω Κουγια με σχετικη αναρτηση στο σαιτ της Α.Ε.Λ μαθαμε οτι η Ε.Ε.Α ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ, στη συζυγο του Ν.Παπαδακη.

Ενα τυπικο μερος εμεινε να προσκομισθη απο την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μια Τραπεζικη εγγυηση 20.000 ευρω για να οριστικοποιηθη και επισημα η αδειοδοτηση.

sport bill

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ .
Σε  μεγαλη συνεντευξη που εδωσε σημερα στη ΛΑΡΙΣΣΑ ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ γιατι ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ),  ΤΟΝΙΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ¨

Επίσης, παίκτες της Παναχαϊκής όπως οι Καρβουνιάρης, Κάργας, Τρίγκας, Στεργίδης Χούσα, όλοι αυτοί μου ανήκουν με βάση το συμβόλαιο πώλησης της Παναχαϊκής. Βάσει συμφωνητικού έχουμε προτεραιότητα ως ΑΕΛ να αγοράσουμε εμείς κάποιους παίκτες που επέλεξα.

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

SPORT BILL


Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015


ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ Ε.Ε.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ


Ούτε οι μισές… Μόλις οι 8 από τις 18 ομάδες της Β’ Εθνικής ξεμπέρδεψαν ήδη από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξασφαλίζοντας πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16.
Πρόκειται για τις ΠΑΕ  Αγροτικό Αστέρα,  Απόλλων Σμύρνης,  Λαμία,  Κισσαμικό, Εργοτέλη,  Παναιγιάλειο,  Αχαρναϊκό  και Κέρκυρα.
Από εκεί και πέρα, παραμένει το πρόβλημα με την αλλαγή ιδιοκτησίας  σε Παναχαϊκή και ΑΕΛ, οι υποθέσεις των οποίων αναβλήθηκαν για μία εβδομάδα και θα συζητηθούν την Πέμπτη (24/9).
Αντίθετα, όλα καθ’ όλα νόμιμη είναι πλέον η μεταβίβαση των μετοχών του Παναιγιάλειου στον Αιγύπτιο επιχειρηματία Μοχάμεντ Μορσέντι, ενώ εγκρίθηκε και ο Λάμπρος Γεωργακόπουλος ως νέο μέτοχος της Κέρκυρας.
Σε ότι αφορά την ανακοίνωση της ΓΓΑ μετά τη συνεδρίαση της ΕΕΑ την Πέμπτη (17/9) αυτή αναφέρει τα ακόλουθα:
Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:
1) ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
2) ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
3) ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ
4) ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
5) ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
6) ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
7) ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
8) ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
     -   ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
     Mohamed Hassan Mohmoud Morshdy άνω του 33%
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ
     -   ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
     Παπαδοπούλου Ειρήνη   90%
ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 24/9/15
-        ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
¨ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΕ¨   89,322%
ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 24/9/15
-        ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ
Γεωργακόπουλος Λάμπρος   13,86%
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ».


ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Η Ε.Ε.Α ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 10 ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΝ 24/9 ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ.
SPORT BILL


Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ  (0 - 1)

Στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας τους, από την αρχή της σεζόν, οι Πρωταθλητές Λακωνίας άφησαν καλές εντυπώσεις απέναντι σε μια ομάδα που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικές ρόλο τη νέα χρονιά στη Football League. Το τέρμα του  Ιντζίδη στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν έκλεισε την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου στα καρέ της. Αντίθετα βγήκε μπροστά κυνηγώντας μέχρι το τέλος το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ξεχωριστό τόνο στη φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι περίπου 1.000 φίλοι της ΑΕ Σπάρτη που έδωσαν βροντερό παρών στο δημοτικό στάδιο της πόλης.
Η πρώτη καλή φάση ήρθε από τους γηπεδούχους όταν ο Χαλίλι αστόχησε στο 7' σε τετ-α-τετ. Το σκορ άνοιξε δέκα λεπτά αργότερα από τους Πατρινούς, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Ιντζίδης. Οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν ακόμα περισσότερο και έφταναν με αξιώσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Στο 28' ο Τάντιτς εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Αθανασόπουλου. Το τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου οι Πρωταθλητές Λακωνίας είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά στάθηκαν άτυχοι σε πολλές περιπτώσεις. Στο 39' με τη νέα εκτέλεση φάουλ του Τάντιτς και στο 40΄με το σουτ του Αναστασάκου.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε πρωταγωνιστή τον Θεμιστοκλή Τσέλιο. Ο τερματοφύλακας της ΑΕ Σπάρτη κατέβασε ρολά και σε πολλές περιπτώσεις έδειξε την κλάση του κόντρα στους Πατρινούς. Οι Λάκωνες πίεζαν ακόμα περισσότερο για το γκολ της ισοφάρισης αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι... Στο 56' ο Σωτήρης Αντωνίου έριξε στη «μάχη» τον Ραχήμ (αντικατάστησε τον Τάντιτς) δίνοντας ταχύτητα στο παιχνίδι της ΑΕ Σπάρτη. Ο Ραχήμ δικαίωσε απόλυτα τον Λαρισαίο τεχνικό ο οποίος αναστάτωνε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα, βρίσκοντας συνεχώς ανοιχτούς διαδρόμους. Μέχρι το τέλος του αγώνα όμως δεν άλλαξε κάτι και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Η Παναχαικη σταθηκε πολυ καλα στο Α'. μερος
ΑΕ Σπάρτη: Κραβαρίτης (46' Τσέλιος), Σιώπης, Γκαλίτσιος, Τέλλος, Λιονάκης, Μπιταξής, Αναστασόπουλος (50' Δημολιός), Καλογέρης, Τάντιτς (56' Ραχήμ), Χαλίλι (63' Ηλιόπουλος), Αναστασάκος (77' Μπεγλετζής,).
Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κοντοδήμος, Ιντζίδης, Κάργας, Ρόκας, Χατζής, Περίκο, Σιατραβάνης, Στεργίδης, Κυβελίδης.Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Στρέτζος, Βορύλλας, Τρίγκας, Παπανικολάου, Ιντζίδης, Γ. Λαμπρόπουλος, Καρβουνιάρης, Ι. Λαμπρόπουλος, Μουκίδης, Σαμπατάκος, Ντελέκος, Χαρτσιάς, Μητρόπουλος, Ρουμπάτος, Κυβελίδης.


SPORT BILL

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ
Σε εκκρεμότητα έμεινε το θέμα της έγκρισης της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή από τον Αλέξη Κούγια στην πλευρά του Νίκου Παπαδάκη.
Και αυτό διότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν ενέκρινε την αλλαγή ιδιοκτησίας -επί του παρόντος- και ζήτησε επιπλέον διευκρινιστικά στοιχεία από τους εμπλεκόμενους.
Μοιραία, λοιπόν, το μπλόκο της ΕΕΑ στην Παναχαϊκή επηρέασε και την ΑΕΛ, στην οποία επίσης δεν συζητήθηκε καν το ζήτημα της μεταβίβασης των μετοχών από την πλευρά Πλεξίδα σε αυτή του Κούγια, από τη στιγμή που ο γνωστός ποινικολόγος δεν έβγαλε από πάνω του την ομάδα της Πάτρας…
Σε ό,τι αφορά την Παναχαϊκή, το μεγαλύτερο αγκάθι είναι ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις μεταβίβασης με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η εμφανιζόμενη νέα κύρια μέτοχος Ειρήνη Παπαδοπούλου (σύζυγος του Παπαδάκη) παρουσιάζεται με εισοδήματα μόλις 14.000 ευρώ, τα οποία δεν δικαιολογούν την αγορά ποδοσφαιρικής ομάδας!
Έτσι, η ΕΕΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, ζήτησε επιπλέον στοιχεία και διορθώσεις μέχρι την επόμενη συνεδρίαση της στις 17 Σεπτεμβρίου.

SPORT BILL

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

             ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ...ΖΩΑ

Στο ζωικο βασιλειο  του ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΑΝ,  καποια νεα ζωα εκαναν την εμφανιση τους που απειλουν να αλλαξουν το στατους κβο του βασιλειου.
Στο βασιλειο της ζουγκλας που κυριαρχει τα τελευταια ο χρονια ο γοριλας, φετος τα πραγματα δειχνουν να αλλαζουν.
Τα αλλα μεγαλα ζωα που ζουν στο κεντρικο βασιλειο,  το λιονταρι,  η ρωσικη  αρκουδα, ο τιγρης προσπαθουν πλεον ολοι μαζι να ανατρεψουν απο την κορυφη τον γοριλα, και εχουν αρχισει να φτιαχνουν και αυτα τις δικες τους φωλιες.

Τα  μαυρα πουλια  που εκαναν  πολυ δουλεια τα τελευταια χρονια,  εχουν ανησυχησει πολυ τωρα τελευταια,  λογω της τιμωριας και της εξοριας των 3 αλλων πουλιων που τα εγκατελειψαν και τα εδιωξαν κακην κακως  χωρις τροφη., ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.

Ο τιγρης φετος δειχνει πιο δυνατος και βλεπει την δραση του γοριλα που θελει και φετος να κρατηση τα σκηπτρα, αφου εχει την δυναμη και τον τροπο να ελεγχει την τροφη που δινει στα ζωα,  ωστε οταν ελθει η ψηφοφορια για την κεντρικη διοικηση της ζουγκλας να εχει το επανω χερι.

Φετος στη  Β ΄, Σαβανα  θα γινη σφαγη .  Η κατασταση ειναι εξαιρετικα κρισιμη.
Η πονηρη νυφιτσα  εφυγε απο το δυτικο βασιλειο και πηγε στο βορειο βασιλειο γιατι καταλαβε οτι το κλιμα δεν την σηκωνει με τα πολλα λαθη που εχει κανει, και ολα τα ζωα γενικως  την χλευαζαν και την συχαινονταν.  Με την συγκαταθεση του γοριλα αλλαξε το γεωφυσικο της περιβαλλον και τραβηξε στα βορεια μερη της ζουγκλας, αλλα φευγοντας δεν αφησε καθολου τροφη και πεδιο βοσκης  στο δυτικο της βασιλειο , αντιθετως αφησε και μεγαλες εκκρεμοτητες στο νεο ζωο που ανελαβε να ηγηθει της προσπαθειας του δυτικου βασιλειου, ωστε να επανελθει μετα απο πολλα χρονια στο κεντρικο βασιλειο.

Το δυτικο βασιλειο της ζουγκλας εχει παραμεινει για πολλα χρονια εξω απο τις προμηθειες τροφης που μοιραζει ο γοριλας,  και  τα ζωα που ζουν στο δυτικο βασιλειο εχουν κουρασθει που δεν εχουν ακομη εκπροσωπο στο ανωτερο κεντρικο βασιλειο της μεγαλης Σαβανας.

Ομως φετος,  απεκτησαν και αυτοι με την συγκαταθεση του γοριλα ενα δυνατο κοκορα που με 3-4 μικροτερα κοτοπουλα  γνωστες  του τροπου διαχειρισης του κοτετσιου και της μεταφορας της τροφης,  ελπιζουν στη ανωτερη διαβαθμιση τους στη ζουγκλα.

Ο γοριλας ομως εχει το σχεδιο του.  Ξερει οτι για να επικρατηση στο ζωικο βασιλειο, δεν αρκει μονο η σωματοδομη του και η μεγαλη δυναμη που εχει λογω της απεριοριστης τροφης που εχει στο βασιλειο του,  αλλα χρειαζεται να εχη συμμαχους απο τα μικρα ζωα ΚΑΙ  απο ολες τις  περιοχες της ζουγκλας.

Ετσι χρησιμοποιωντας αλλα πιο μικρα αλλα και πεινασμενα ζωα εφτιαξε μερικα " κοτετσια" στις διαφορες περιοχες του βασιλειου του, αφηνοντας σε καθε κοτετσι και ενα κοκκορα για να ταιζει με καλαμποκι τις κοτες που μεγαλωνοντας και δυναμονωντας  , ισως να του φανουν χρησιμες  για να βασιλευει για πολλα ακομη χρονια, αφου καθε κοτετσι που θα κερδιζη θεση στο κεντρικο βασιλειο,  λογω των νομων της ζουγκλας θα εχη και απο μια ψηφο στη Βουλη  της ζουγκλας,  και  φυσικα οταν ελθει η καταλληλη στιγμη της ψηφοφοριας δεν θα ξεχασουν τον μεγαλο ευεργετη τους.

Ετσι και τα 2 αλλα δυνατα ζωα της ζουγκλας ο Τιγρης και η αρκουδα  που ηλθε απο τα ψυχρα κλιματα, καταλαβαν την πονηρια του γοριλα, και προσπαθησαν και αυτοι να δημιουργησουν τις δικες τους ομαδες, στηριζομενοι περισσοτερο ομως στους ντελαληδες του φιλου τους μικρου λιονταριου  που ναι μεν δεν εχει πολυ τροφη να μοιρασει αλλα εχει τους καταλληλους ντελαληδες να δυσφημησουν στη ζουγκλα τον γοριλα οτι ειναι φαταουλας και δεν θα αφησει κανενα αλλο ζωο να του παρη τα σκηπτρα στη ζουγκλα.

Ο γοριλας θελει να παιρνει ολο το μεριδιο τροφης που δινουν καθε χρονο οι διοικουντες τις ζουγκλες ολου του κοσμου, και να μην αφηνει να δυναμωνουν τα αλλα ζωα,  ωστε  αυτος να παραμενει ο αδιαφιλονικητος βασιλιας της ζουγκλας.

SPORT BILL

Y.Γ   Kάθε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα