Τετάρτη 29 Απριλίου 2015




 Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΑΝΔΡΕΑΔΗ 
Δεν έχει καμμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη ο Αλέξης Κούγιας που ούτε λίγο, ούτε πολύ θεωρεί τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού θύμα μιας «παρέας». Ποια είναι αυτή η παρέα που έχει βάλει στο σημάδι τον πρόεδρο του Ολυμπιακού;
Είναι ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης, τηλεπαρουσιαστής της εκπομπής «Δίκη της Δευτέρας». Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας. Ο επιχειρηματίας νυχτερινής διασκέδασης Στηβ Κακέτσης. Και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Αυτοί οι κύριοι, κατά τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής, «συνεργάστηκαν» για να ενοχοποιήσουν τον Μαρινάκη. Επειδή στόχος τους είναι να τον διώξουν από το ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με την κατάθεση του στις 31 Μαρτίου ο Αλέξης Κούγιας  ανάμεσα σε πολλά άλλα υποστηρίζει:
Στην ΕΠΟ και σε συμβούλους της να αναζητηθεί η εγκληματική οργάνωση, με την οποίαν δεν έχει καμμία σχέση ο Μαρινάκης. Στο πρωτάθλημα υπάρχει μια νοσηρή κατάσταση που ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό επί Γιώργου Βαρδινογιάννη και συνεχίστηκε στον Ολυμπιακό επι Σωκράτους Κόκκαλη. Αν οι διαιτητές ευνοούν τον Ολυμπιακό αυτό δεν προϋποθέτει παρασκηνιακή ενέργεια από πλευράς Μαρινάκη τον οποίον θέλουν να αποδομήσουν από το ποδόσφαιρο οι Αλαφούζος, Πατέρας και Μελισσανίδης.
Αξίζει να προστεθεί ότι ο Κούγιας ανέφερε στον ανακριτή και το εξής. Ότι τον κάλεσε στο γραφείο του ο Νίκος Πατέρας με σκοπό πως θα βρουν τρόπο να φάνε τον Μαρινάκη.
ΠΗΓΗ   "ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ"

- αντε και εις ..ανωτερα κυριε Αλεξη, το καταλαβαμε πληρως. Τον αλλο μηνα θα μας ανακοινωσεις οτι ξεκινας με τα ...μωρα σου (την νεανικη σου ομαδα) τον υπερπαντων αγωνα για την ...ανοδο.  Καλο ειναι βεβαια , να μας εξηγησεις εαν θα ειναι η ..Κυρου ανοδος/αναβαση.
Και βεβαια ολοι αυτοι (  ?  ) που σε στηριζουν καθε χρονο θα ειναι ...ευτυχισμενοι. 
Οχι τιποτε αλλο, αλλα να περασει και αυτο το καλοκαιρι ...πιο ευχαριστα. Αλλωστε οπως δηλωσες προχθες, οι ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ που σε στηριζουν ειναι ΗΡΩΕΣ  ,και βεβαια θα περιμενουν να τους ευχαριστησεις με καποια  ανακοινωση   Ολοι θα περιμενουν και βεβαια περισσοτερο απο ολους ο Κωστας Γ.
Που αν μην τι αλλο, ειναι αδικια που δεν τον εχεις χρησει Γενικο αρχηγο.
SPORT BILL


Δευτέρα 27 Απριλίου 2015




Κατι ...βρωμαει ??

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

Απιστευτα πραγματα στην Πατρα

Τρομερα πραγματα συνεβησαν σημερα στον αγωνα μεταξυ Παναχαικης και ΑΕΛ για τα Πλει οφ της football league.Συγκεκριμενα,στο ντερμπι των δυο ιστορικων ομαδων υπαρχουν μαρτυριες αυτοπτων μαρτυρων για χειραγωγηση του ματς,απο τον μεταλομετοχο της πατρινης ομαδας Αλεξη Κουγια,ο οποιος στο 81ο λεπτο της αναμετρησης κατεβηκε μεχρι τα καγκελα του Παμπελοποννησιακου Σταδιου και φωναξε τον βοηθο προπονητη της Παναχαικης.Αφου συνομιλησαν για περιπου ενα λεπτο,ο βοηθος προπονητη πηγε στον παγκο της ομαδας και στη συνεχεια στον αγωνιστικο χωροκαι μετεφερε κατι σε παιχτες και τεχνικο επιτελειο ( τι αραγε ?).Δυο λεπτα αργοτερα οι θεσσαλοι σκοραραν ενα γκολ που δεν μπαινει ουτε στα τοπικα (τυχαιο ???) και εκαναν το 2-3. Σημειωτεον, η Παναχαικη προηγουταν 1-0 στο ημιχρονο και επαιζε με παιχτη παραπανω , ομως στην επαναληψη κατι σαν να αλλαξε,σαν να μην ηθελαν να παρουν τη νικη ( γιατι αραγε ?) .τα τρια γκολ της Λαρισας ηρθαν απο απιστευτα αμυντικα λαθη των αχαιων. Θα επεμβει αραγε εισαγγελεας? Θα βγουν ψευτες 3000 κοσμος που ειδαν τον Κουγια σε υποπτες συνομιλιες ???
Οψομεθα.
Πηγη. opadika.gr
Kαι μετα ξυπνησες ρε φιλε ? δεν μας το λες ομως. 

SPORT BILL



Σάββατο 25 Απριλίου 2015

     ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ..ΠΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ..ΨΥΧΗ


Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στην ραδιοφωνική εκπομπή «ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ» στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Ο Πρόεδρος της Παναχαϊκής μιλώντας στον συνάδελφο Δημήτρη Μαλισιώβα σχετικά με την επιστολή της FIFA και της UEFA και τον κίνδυνο απαγόρευσης των εθνικών ομάδων και των ελληνικών συλλόγων από τις διεθνείς διοργανώσεις, εκτίμησε πως έρχεται το τέλος του Σταύρου Κοντονή από την θέση που κατέχει στο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο θέμα της «εγκληματικής οργάνωσης» το ποδόσφαιρο και την απόφαση του ανακριτή για τον κ. Ζυγογιάννη, χαρακτηρίζοντας την προπομπό, ενώ εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του Προέδρου του Παναθηναϊκού και ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζου.
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ,ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Αλέξης Κούγιας.”Μεγάλα πολευργαλεία οι δικαστές των Πειθαρχικών οργάνων Χ.Ζυγογιάννης. Ε.Παντελοπούλου. Η απόφαση δε ανακριτή -εισαγγελέως για επιβολή περιοριστικού όρου προς τον κ. Ζυγογιάννη ,για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο είναι προπομπός. Οι ανακριτές προχωρούν με γοργό ρυθμό την υπόθεση. Έχουν άριστη γνώση και περιμένω να ολοκληρωθεί η υπόθεση μέσα στο επόμενο τετράμηνο. Η δικαστική εξουσία δείχνει πως δεν “μασάει”.
Ο γνωστός ποινικολόγος παράλληλα αποκάλυψε, πως η Παναχαική είναι πολιτικός ενάγων στην πολύκροτη υπόθεση υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα, πως η Αχαϊκή ΠΑΕ απώλεσε 7 εκ. έσοδα εξαιτίας διαιτητικών αποφάσεων στα μπαράζ ανόδου το 2012 της Σούπερ Λίγκα, αναφέροντας μάλιστα ως υπεύθυνους, τους διαιτητές Αμπάρκιολη ,Κάμπαξη σημερινούς κατηγορούμενους για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση”.
Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ
Όσον αφορά τη στάση του Υφυπουργού Γιώργου Κοντονή ο κ. Κούγιας έριξε τη βόμβα.
“Είναι εξαίρετος συνάδελφος, όμως πιστεύω πως μετά την κοινή επιστολή της ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο. Ίσως δεν είναι ευχαριστημένος από το Υφυπουργείο που του δώσε η Κυβέρνηση…”
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ
Τέλος ο κ Κούγιας εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στους Αλαφούζο, Θωμαίδη λέγοντας χαρακτηριστικά.
“Κύριε Μαλισιώβα να ξέρετε, πως αν η δικαστική εξουσία δεν μασά μια φορά ,εγώ δεν μασώ δέκα. Στην υπόθεση αυτή ήμουν ,είμαι και θα είμαι μόνος. Δεν πρόκειται λοιπόν να γίνω υποχείριο κανενός. Ούτε του κ Μαρινάκη ,ούτε του κ. Πατέρα ,ούτε του κ. Αλαφούζου. Όσα θέματα και αν βγάλουν στα δελτία του ΣΚΑΙ με συνομιλίες μου που είναι στο πόρισμα, είτε παλιές φιλίες μου τους προειδοποιώ πως δεν θα γίνω
υποχειριο κανενος.

Πηγη. Facebook

Κυρ αλεκο, μην ξεχνας, οτι και οι κρινοντες....κρινονται

sport Bill
=




Τρίτη 21 Απριλίου 2015





Ο  ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ
Η απόφαση των παικτών της Παναχαϊκής να βάλουν τις υπογραφές τους σε ανακοίνωση κατά του ΠΣΑΠ με αφορμή τα χρήματα που έλαβαν οι Κιάσσος και Βαγγελόπουλος εξόργισε τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας της Ένωσης Ερμιονίδας ξέσπασε μέσω facebook και ανέφερε ότι ντρέπεται για αυτούς που «προσυπογράφουν αυτή την αθλιότητα εναντίον συναδέλφων τους, που διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους». Μπορεί στα όσα έγραψε να μην ανέφερε πουθενά για την Παναχαϊκή, αλλά είναι φανερό πως τα βέλη του εκτοξεύτηκαν για τη συγκεκριμένη εξέξιξη.
Αναλυτικά όσα έγραψε: «Το μυαλό μου αυτές τις μέρες είναι στους ανθρώπους που παλεύουν με τα κύματα, αλλά διαβάζοντας τέτοια πράγματα για ένα χώρο που υπηρετώ 20 χρόνια δε μπορώ να κρατήσω την οργή μου. Έχοντας "κράξει" πολλές φορές άθλιους παράγοντες για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, έφτασε η στιγμή για πρώτη φορά στα 20 χρόνια καριέρας μου νιώσω ντροπή για συναδέλφους μου. Αναρωτιέμαι πώς γίνεται ποδοσφαιριστές να προσυπογράφουν αυτή την αθλιότητα εναντίον συναδέλφων τους, που διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους.
Δεν μας φταίει κύριοι. Μόνοι μας φτιάξαμε τον ποδοσφαιρικό μεσαίωνα που βρισκόμαστε. Ελπίζω και εύχομαι να μη βρεθείτε στη θέση κανενός Κιάσσου που τώρα κατηγορείτε. Να πληρώνεστε πάντα και να μη χρειαστεί να στραφείτε σε κανένα ΠΣΑΠ να σας βοηθήσει. Χαίρομαι που πέρασα 20 χρόνια τουλάχιστον έχοντας το θάρρος της γνώμης μου. Και σκοπεύω όσο συνεχίσω να πατάω χορτάρι να το έχω. Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντρέπομαι. Δεν μπορεί να μας βοηθήσει πια κανείς, αφού δεν βοηθάμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Καλή μας νύχτα κύριοι».

Τα σχολια δικα σας, και τα αφηνω στη κρισιν σας, ποσο μπορει ακομη να πεφτει τοσο..χαμηλα.
Ποιος ?  ε ρε χρειαζεται να αναφερω καν το ..ονομα του. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ

SPORT BILL



Παρασκευή 10 Απριλίου 2015