Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1.085 ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Γ.Ε

ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΙΛΩΝ, ΜΕΛΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Γ.Ε ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ.

ΤΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ η  ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ η  ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ/ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ  ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ,  ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΝΑΧΑΙΔΑ(εδω γελανε ολος ο κοσμος)  ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΙEΣ  ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ  ΤΗΝ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ.

ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ  ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ  ΣΤΟ Δ.Σ ,  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ,  ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ  ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ... ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ... Π.Γ.Ε, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ  ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ.

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ, ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΧΙΛΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΙΞΟΥΝ,  ΤΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,  ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ
"ΚΑΛΙΩ ΝΑΧΩ ΝΑ ΜΕ ΒΛΑΣΘΗΜΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ"

SPORT BILL


Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014


ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ?????????

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  η Παναχαϊκή, με έδρα την Αρχ. Μακαρίου& Κιτιου 1,  στην περιοχή της Αγυιάς, εμφανίζεται να χρωστά σχεδόν 11 εκατομμύρια ευρώ.
 Το ποσό είναι τεράστιο και προκάλεσε αίσθηση στους πατρινούς που σήμερα αναζήτησαν με βάση τη λέξη κλειδί "Πάτρα" τις επιχειρήσεις που οφείλουν στο δημόσιο, μέσα από τη σχετική λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο οικονομικών.
-ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΕ ΑΦΜ 094087137  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005(ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ) ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 2005 ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΑΡΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΦΜ ΣΗΜΕΡΑ,  ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ (Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 ΕΧΕΙ ΜΑΕ 465/006/Β/2000/0069)
KAI A.Φ.Μ 99517087

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ/ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞΗ  ΚΟΥΓΙΑ  ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝ  ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ'ΑΡΙΘ .Κ2-1308/24-3-2014 ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΤΜΗΜΑ Α' ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ,  ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2190/20 ΚΑΙ ΤΟΥ  ΑΡΘΡΟΥ 57 ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1/7/2006- 30/6/2013 (7 ΕΤΗΣΙΕΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ).

ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ  ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ,  ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ κ.ΑΛΕΞΗ.

-  ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ,  ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΓΙΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο κ.ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕΙ.... ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ .

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.  ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ,  ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΒΙΟΣΙΜΗ  ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΑΛΕΞΗ,  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ,  ΣΤΑ Μ.Μ.Ε, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ.

SPORT BILL





Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ3 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πριν ξεκινήσει η συζήτηση προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο του θέματος Παναχαϊκή-Παμπελοποννησιακό, αντιπροσωπεία των Αχαιών 3 παρέδωσε ένα ανεπίσημο ψήφισμα στο Σώμα. 

 «Γνωστή και πάγια η τακτική του μεγαλομετόχου. Αυτοπροβάλλεται ως ηθικός και αμόλυντος εκκαθαριστής του σάπιου συστήματος του χώρου, αλλά κάθε τόσο κάνει εκπτώσεις ηθικής και επιπρόσθετα βάζει σαν ασπίδα την ομάδα και την πόλη, αφού το σύστημα χτυπά εμάς για να χτυπήσει αυτόν.
 Έχει απαξιώσει το όνομα και τη λαμπρή ιστορία της ομάδας ανά το πανελλήνιο. Με την εκλογή της νέας σας Δημοτικής αρχής, μάς δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι οι μέρες του στο τιμόνι της ΠΑΕ ήταν πλέον μετρημένες και πως θα αναγκαζόταν πλέον να βρει μόνος του τη διάδοχη κατάσταση, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Μόνο που εκεί οι αρχές αντιμετώπισαν τα προβλήματα με σθένος και αξιοπρέπεια. Προστάτευσαν τα κεκτημένα και δεν άφησαν έναν αιθεροβάμονα ετεροδημότη να ασελγεί πάνω στις αξίες και στους πρεσβευτές της πόλης τους.

 Περιμέναμε από εσάς, που ο πολιτικός χώρος που σας αντιπροσωπεύει έχει σημαία τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, να του δείξετε την πόρτα της εξόδου και αντίθετα τού προσφέρετε άσυλο, δίνοντάς του καθολική χρήση του Παμπελοποννησιακού (μόνο κρεβατοκάμαρα δεν έχει βάλει μέσα, για να γλυτώσει τα ξενοδοχεία) έναντι εξευτελιστικού ποσού.  Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει γήπεδο, στην Αγυιά, δεν χρειάζεται γήπεδα, χρειάζεται έναν σοβαρό επενδυτή που θα σέβεται και την ομάδα και το λαό της πόλης μας.

 Αυτός ο κύριος έχει ασελγήσει κατ' εξακολούθηση και συνεχίζει, όσο εμείς, σαν λαός, δεν του αποδείξουμε πως δεν είμαστε ούτε αδερφές, ούτε δουλοπάροικοι. Και καλείστε εσείς, πρώτα από όλους, να του το διαμηνύσετε, δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου... Σε διαφορετική περίπτωση είστε οι ηθικοί αυτουργοί για όσα θα ακολουθήσουν».