Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

MEΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ


Πορεία διαμαρτυρίας και αντίδρασης, κατά του νυν ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 28/11 οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, NORTENOS, NAVAJO,  και AXAIOI-3.
 Η συγκέντρωση έχει οριστεί στην Πλατεία Πίνδου για τις 6.30 το απόγευμα,  ενώ θα ακολουθήσει ειρηνική πoρεία στη Ρήγα Φεραίου,  προκειμένου με φυλλάδια να ενημερωθεί ο κόσμος.


Σε σχετική ανακοίνωση οι συγκεκριμένοι οπαδοί της «κοκκινόμαυρης» ομάδας, αναφέρουν:
 «Ο ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.  .ΜΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,  ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ,  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ,  ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΘΥΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ .ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.30 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΟΥΝΑΡΗ Κ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ(ΕΝΑΝΤΙ CASPER)   .ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ Κ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ
.ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ Κ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.
 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΧΗΜΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΑ 12.00 ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ


ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.


NP-NF- NAVAJO- AXAIOI-3».

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΒΑΡΑ  ΛΑΘΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ


Στο Ραδιο Θεσσαλονικη και τον Νικο Τζιαντζαρα (στη εκπομπη fat games,) εδωσε παλι μια νεα "κουγειομαραθωνια " συνεντευξη την 19/11,  διαρκειας 35 λεπτων.
Γραψαμε στο προηγουμενο σχολιο μας οτι οταν του δινεται ευκαιρια στα μικροφωνα δεν σταματαει να μιλα, να μιλα, να μιλα.
Και βεβαια δικαιωμα του ειναι,  μονο που τωρα εκανε  ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ.

Αναφερε στον δημοσιογραφο οτι θα κινηθει  νομικα εναντιον Μελισσανιδη εαν και εφ οσον αποδειχθουν οτι αυτα που τον κατηγορει ο .Αλεξης μεσω της  μυνητηριας  αναφορας του, αποδειχθουν αληθινα, τοτε θα ζητησει και την τιμωρια της ΑΕΚ.

Καλα ρε Αλεξη δεν ξερεις οτι ο Δημ.Μελισσανιδης, δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΧΕΣΗ/ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ?

Πως εσυ που ξερεις νομικα δεν το εχεις ψαξει και πρεπει να στο πω εγω?   Μεγαλομετοχος στην παε ΑΕΚ ειναι ο" ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924"  που το 90% περιπου το κατεχει ο γυιος του Μελισσανιδη  Γεωργιος (εχει δεσμευτει οτι θα βαλει 10 εκατομ.για την ανεργεση του νεου σταδιου) μαζι με τους Μαυροειδη Αγγελοπουλο και Στεργιο Γαντζουλα και το υπολοιπο 10% η Ερασιτεχνικη, και οπως καταλαβαινεις η επισημη ΑΕΚ δεν εχει καμμια ευθυνη,  για το τι κανει καποιος που ...αγαπα η στηριζει.. οικονομικα μια ομαδα μεσω χορηγιων.

SPORT BILL


Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014


ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ...ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ
απο την σημερινη συνεντευξη του Αλεξη Κουγια στον ΑΡΕΝΑ ΦΜ

Για τον χαρακτηρισμό πως είναι «κολλητός» του Μαρινάκη:
«Εγώ κάνω έναν αγώνα μοναχικό από το 1996. Μια συγκεκριμένη ομάδα υπαλλήλων της ΕΠΟ έχει κάνει δικό της μαγαζί και ένα εργαστήριο κατασκευασμένων αποτελεσμάτων.  Αυτό το εργαστήριο το χρησιμοποιούν κάποιοι ισχυροί όπως ο Κόκκαλης ο Πατέρας και ο Μαρινάκης ενώ τώρα εμφανίζεται ο Μελισσανίδης., 
ΡΕ ΣΥ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

SPORT BILL



Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ  ( ΠΡΑΞΗ 1η)


Σε αυτες τις πρωτες αγωνιστικες αρχισα  να βλεπω με το δικο μου ματι καποια αισιοδοξα πραγματα.
Παρατηρω κατ’αρχας μια ομαδα νεανικη, ζωντανη, με υποσχομενο ταλεντο, που ισως να αρχισει να μας θυμιζει ..κατι απο τις παλιες εποχες της χρυσης εποχης της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.


Σιγουρα η χρυση εποχη των παικταραδων ,Δαβουρλη , Στραβοποδη, Μιχαλοπουλου, Σιδερη, Ρηγα,και των αλλων παιδιων,  μας εχει μεινει σαν η καλυτερη αναμνηση απο την ομαδα μας.


Τα χρονια περασαν ομως, και εγω με το εμπειρο ματι μου, αρχιζω να διακρινω στα προσωπα των Καργα ,Πατινιωτη ,Στεργιδη ,Μαρουκακη, ,Πλεγα (αναφερομαι προσωρινα στα Ελληνοπουλα) οτι κατι..ξαναζωντανευει.
Ερχομαι στη θεση αυτων των παιδιων, και μπαινοντας στη ψυχοσυνθεση τους, αναρωτιεμαι
“Που ειναι ρε παιδια η ΑΝΑΣΑ , Η ΒΟΗΘΕΙΑ, Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ?”
Γιατι ειναι μακρυα μας? Τι φταιει?


Μηπως ειναι η ελλειψη της ενοτητας μεταξυ των “εμπλεκομενων φορεων” της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ?


Γιατι κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας? ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ, με αποτελεσμα η ομαδα να εχει ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑ, απο το σπιτι της, και να βολοδερνει σαν τους τσιγγανους που παρακαλανε για στεγη και την σπιτικη θαλπωρη.

Ειναι ΕΔΡΑ ΤΟ παμπελοποννησιακο με 300-400 θεατες?  ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
Ποιοι ειναι αυτοι που στερουν απο τους παικτες την θαλπωρη της οικογενειας ,την αγαπη και την στηριξη των φιλαθλων, καθως και την αγωνιστικη τους ηρεμια?


Και βεβαια υπαρχουν θυματα σε αυτη την ιστορια. Ειναι οι παικτες, αλλα και ο κυριος ογκος των φιλαθλων που τους στερουν την ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ για κατι καλο, να απολαυσουν το ποδοσφαιρο  της Κυριακης(ισως την μοναδικη διεξοδο..για ελαφρυνση του καθημερινου αγχους απο τα  ασηκωτα οικονομικα  προβληματα της καθημερινοτητας) μεσα απο την αγαπημενη τους ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.


Πρεπει ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ..ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ να καταλαβουν ενα πραγμα.
οτι το μηνυμα σημερα ειναι ενα.


ΕΝΟΤΗΤΑ,-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ-ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΒΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑ(Σ)ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, και μεσω αυτης του ποδοσφαιρου γενικοτερα της περιοχης μας.


Με αυτο το πρωτο μου  ηπιο μηνυμα απλα σημερα  αγγιζω το θεμα, και  χτυπω  το κουδουνι ...του κινδυνου.
ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΝ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ.


 ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ , ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.,(ισως δριμυτερος)


ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ


Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ κ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΩΝ.




ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ SOCCERPLUS
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ" Η ΑΠΟΨΗ "ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ κ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΩΝ.

«Τιμητής ο Κούγιας για να γλιτώσει την Παναχαϊκή»


Στη συνέχεια του υπομνήματος, ο Ανδρέας Καραγκιόζης στρέφεται κατά του Αλέξη Κούγια, τον οποίο κατηγορεί ότι του επέρριψε ευθύνες, ενώ η δική του ομάδα (Παναχαϊκή) πρωταγωνιστούσε στο σκάνδαλο των πλαστών ενημεροτήτων.
Κ. Εισαγγελέα,
Θα μου επιτρέψετε να εκφράσω την τεράστια πικρία και αγανάκτησή μου για την εμπλοκή μου στην υπόθεση των πλαστών ενημεροτήτων: Γίνατε αποδέκτης ασύστολων συκοφαντιών. Είναι τελείως άδικο να ελέγχομαι και να συκοφαντούμαι από ανθρώπους όπως ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει το φάσμα της φυλάκισης ως συνέπεια των παρανόμων πράξεων του, ή του δικηγόρου Αλεξίου Κούγια, ο οποίος δημοσίως διατυμπανίζει ότι γύριζε στα μπαρ του Πειραιά με πληρωμένες ιερόδουλες, παρέα με τον Θεόδωρο Κουρίδη. Δεν έχω πρόβλημα με τις προσωπικές επιλογές του καθένα, όταν όμως αυτοί γύριζαν παρέα στα μπαρ, ο ένας (Κουρίδης), που κατέχει πρωταγωνιστική θέση στις δικογραφίες που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο, μεθόδευε την απόλυση μου για να μου φορτώσει το σκάνδαλο των πλαστών ενημεροτήτων, και ο άλλος (Κούγιας) με κατηγορούσε δημόσια ως τον διεφθαρμένο υπάλληλο της ΕΠΟ που είχε «στήσει μαγαζί» (ενώ η δική του ομάδα πρωταγωνιστούσε στο σκάνδαλο!!!).
Τί να πρωτοειπωθεί για τον Αλέξιο Κούγια; Για την ομάδα στην οποία είναι πρόεδρος που είναι αναμεμειγμένη σε όλες τις παρανομίες που καταγγέλλει, δηλαδή σε στημένους αγώνες και πλαστές ενημερότητες, επί μακρόν φίλος με αυτούς που αργότερα κατήγγειλε ως εγκληματική οργάνωση; Για τα πρόστυχα ψεύδη που κατέθεσε για μένα; Διευκρινίζω ότι ποτέ δεν ήμουν μέλος της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών (ΕΙΜ), όπως ψευδώς καταθέτει, αλλά Γραμματέας χωρίς δικαίωμα ψήφου, καθώς από τη δεκαετία του 1980 ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δελτίων ήταν ταυτόχρονα και Γραμματέας της Επιτροπής.
Το Τμήμα Δελτίων εκδίδει τα δελτία των ποδοσφαιριστών κατόπιν εξουσιοδότησης της ΕΙΜ, υπό την εποπτεία και τον έλεγχο της, όπως άλλωστε ορίζει το άρθρο 41 του καταστατικού της ΕΠΟ:»
Δυστυχώς ο αθλητικός τύπος συμπεριφέρθηκε σαν «κουφός» και «τυφλός» (ενδεχομένως και κατευθυνόμενος), παραλείποντας τη στοιχειώδη δημοσιογραφική έρευνα ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Κανένας δημοσιογράφος δεν ρώτησε τον κ. Κούγια γιατί κατηγορεί εμένα ως διεφθαρμένο εφόσον η ομάδα στην οποία είναι ιδιοκτήτης κατέθεσε πλαστή ενημερότητα. «Φώναζε», όμως, «ο κλέφτης για να φοβηθεί (φύγει…) ο νοικοκύρης», διότι υπήρχε αγαστή συνεργασία του κ. Κούγια με τον κ. Κουρίδη και με την υπόλοιπη ομάδα που λυμαίνεται την ΕΠΟ και σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.
Την ύπαρξη και δράση, άλλωστε, της εγκληματικής ομάδας ομολόγησε και ο ίδιος ο κ. Κούγιας, όταν δήλωσε ότι είχε λάβει διαβεβαιώσεις απ’ την ηγετική ομάδα ότι οι περιπέτειες της Παναχαϊκής θα έχουν αίσιο τέλος (αργότερα, για να «δικαιολογήσει» τη δήλωση αυτή, «διευκρίνισε», θεωρώντας ότι αυτοί στους οποίους απευθύνεται «τρώνε κουτόχορτο», ότι όταν έλαβε τις διαβεβαιώσεις αυτές … έπαιζε το ρόλο … μυστικού πράκτορα για να διεισδύσει στην ηγετική ομάδα …). Όταν όμως η μυστική δράση του κ. Κούγια και οι μυστικές διαβεβαιώσεις της κλίκας λάμβαναν χώρα, εγώ απολυόμουν από την Ομοσπονδία και συκοφαντούμην από τις «καταγγελίες Κούγια», ώστε να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη και να καλυφθεί η δράση τους.
Πώς αθωώθηκαν, κ. Εισαγγελέα, από την ΕΙΜ η ΠΑΕ Βέροια κι η ΠΑΕ Παναχαϊκή;
Ρίχνοντας το βάρος της ηθικής και νομικής ευθύνης στους υπαλλήλους τους! Στη λογίστρια η ΠΑΕ Βέροια και στο γενικό διευθυντή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή, όπως αναφέρεται στις σχετικές αποφάσεις της επιτροπής.
Τί έκανε η ΕΠΟ;
Ακριβώς το ίδιο:
Έριξε την ευθύνη σε εμένα και με απέλυσε «καταδικάζοντας» εμέ και αναδεικνύοντας εμέ ως ένοχο και υπεύθυνο για την υπόθεση των πλαστών ενημεροτήτων! Είναι προφανές ότι δρομολογούνταν οι εξελίξεις από έναν κοινό νου, που δεν είναι άλλος από τον Θεόδωρο Κουρίδη, καθώς αυτός είναι ο συνδετικός κρίκος που μπορούσε να λειτουργήσει και ως δραστικός καταλύτης στις ανωτέρω όμοιες περιπτώσεις.
Η αλήθεια για τη διαδικασία της ΕΠΟ για τις ενημερότητες
Στη συνέχεια ο Ανδρέας Καραγκιόζης αναλύει τη διαδικασία που ακολουθούσε η ΕΠΟ, όταν οι ΠΑΕ κατέθεταν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.
Ποια είναι, λοιπόν, η πραγματικότητα;
Οι ενημερότητες, όπως όλα τα εισερχόμενα έγγραφα στην ΕΠΟ, κατατίθονταν στο τμήμα πρωτοκόλλου (οι ενημερότητες φέρουν αριθμό πρωτοκόλλου της ΕΠΟ) και διανέμονταν ηλεκτρονικά (σκαναρισμένα) για άμεσες ενέργειες στα αρμόδια τμήματα. Εκτός από την ΕΠΟ οι ενημερότητες α) κατατίθονταν κάθε μετεγγραφική περίοδο στις διοργανώτριες αρχές super league και ένωση επαγγελματικού ποδοσφαίρου Β & Γ εθνικής κατηγορίας, και β) στην αρχή κάθε ποδοσφαιρικής περιόδου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Το πλήθος των υπηρεσιών-αποδεκτών των ενημεροτήτων και το γεγονός ότι μεταξύ αυτών ήταν και επιτροπές του Δημοσίου, αλλά κυρίως ότι επρόκειτο για ανώνυμες εταιρείες που ελέγχονται από το αρμόδιο Υπουργείο Εμπορίου, σαφώς και με καθιστούσε ανυποψίαστο γι’ αυτό που συνέβαινε (εν αντιθέσει με τους πραγματικά γνώστες). Άλλωστε οι Διοικήσεις της ΕΠΟ ουδέποτε ζήτησαν από το Τμήμα μου, είτε εγγράφως είτε προφορικώς, να πιστοποιείται η γνησιότητα των ενημεροτήτων από τις εκδούσες αρχές.  Το Τμήμα Δελτίων εκδίδει τα δελτία των ποδοσφαιριστών κατόπιν εξουσιοδότησης της ΕΙΜ, υπό την εποπτεία και τον έλεγχο της, όπως άλλωστε ορίζει το άρθρο 41 του καταστατικού της ΕΠΟ:»
Δυστυχώς ο αθλητικός τύπος συμπεριφέρθηκε σαν «κουφός» και «τυφλός» (ενδεχομένως και κατευθυνόμενος), παραλείποντας τη στοιχειώδη δημοσιογραφική έρευνα ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Κανένας δημοσιογράφος δεν ρώτησε τον κ. Κούγια γιατί κατηγορεί εμένα ως διεφθαρμένο εφόσον η ομάδα στην οποία είναι ιδιοκτήτης κατέθεσε πλαστή ενημερότητα. «Φώναζε», όμως, «ο κλέφτης για να φοβηθεί (φύγει…) ο νοικοκύρης», διότι υπήρχε αγαστή συνεργασία του κ. Κούγια με τον κ. Κουρίδη και με την υπόλοιπη ομάδα που λυμαίνεται την ΕΠΟ και σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.
Την ύπαρξη και δράση, άλλωστε, της εγκληματικής ομάδας ομολόγησε και ο ίδιος ο κ. Κούγιας, όταν δήλωσε ότι είχε λάβει διαβεβαιώσεις απ’ την ηγετική ομάδα ότι οι περιπέτειες της Παναχαϊκής θα έχουν αίσιο τέλος (αργότερα, για να «δικαιολογήσει» τη δήλωση αυτή, «διευκρίνισε», θεωρώντας ότι αυτοί στους οποίους απευθύνεται «τρώνε κουτόχορτο», ότι όταν έλαβε τις διαβεβαιώσεις αυτές … έπαιζε το ρόλο … μυστικού πράκτορα για να διεισδύσει στην ηγετική ομάδα …). Όταν όμως η μυστική δράση του κ. Κούγια και οι μυστικές διαβεβαιώσεις της κλίκας λάμβαναν χώρα, εγώ απολυόμουν από την Ομοσπονδία και συκοφαντούμην από τις «καταγγελίες Κούγια», ώστε να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη και να καλυφθεί η δράση τους.
Πώς αθωώθηκαν, κ. Εισαγγελέα, από την ΕΙΜ η ΠΑΕ Βέροια κι η ΠΑΕ Παναχαϊκή;
Ρίχνοντας το βάρος της ηθικής και νομικής ευθύνης στους υπαλλήλους τους! Στη λογίστρια η ΠΑΕ Βέροια και στο γενικό διευθυντή της η ΠΑΕ Παναχαϊκή, όπως αναφέρεται στις σχετικές αποφάσεις της επιτροπής.
Τί έκανε η ΕΠΟ;

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ" Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ"  ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ κ.ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
Φαινεται οτι καποιοι δεν ειδαν με καλο ματι την στροφη των 180 μοιρων του  κ.Αλεξη, και ειναι σιγουρο, οτι θα επαkολουθησουν και αλλα πιο οδυνηρα για τον Προεδρο της Παναχαικης.
SPORT BILL