Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Με λιγες λεξεις, αποχαιρετω τον μεγαλο δασκαλο ΣΠΥΡΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, που σε ηλικια 88 ετων πεταει για το μακρυνο ταξιδι για να συναντησει τους παλιους φιλους του και να μονταρει εκει ψηλα μια νεα ομαδα οπως εκανε την χρυση δεκαετια 1962-1972 που ανεδειξε τους μεγαλυτερους παικτες που εβγαλε το αχαικο ποδοσφαιρο.
Μεγας δασκαλος, παιδαγωγος ,μεγιστος προπονητης, και ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ  και πανω απο ολα ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΠΥΡΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ,  ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ,  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ.

  Γιατι και στη κηδεια του Κ.Δαβουρλη ακουσθηκε απο επισημα χειλη, οτι το γηπεδο της Αγυιας θα ονομασθει ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ.
Και δεν εγινε ποτε. Γιατι αραγε?

sport bill

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014


ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

Εξώδικο του Κούγια σε Αλαφούζο, Θωμαΐδη!

Εξώδικο στους Γιάννη Αλαφούζο και Κυριάκο Θωμαΐδη απέστειλε ο Αλέξης Κούγιας. Ο  ποινικολόγος τονίζει ότι ο δημοσιογράφος βγάζει στην δημοσιότητα απόρρητες μαρτυρικές του καταθέσεις από δικογραφίες, ενώ το κανάλι του Αλαφούζου του ρίχνει... λάσπει και τον δυσφημεί από την ημέρα που ο Κούγιας ανακάλυψε ότι ο Νταμπίζας πήγε να «κλέψει» τον Πλέγα.
Καταλήγοντας, τονίζει ότι αν δεν συμμορφωθούν θα ακολουθήσει μέχρι και την αυτόφωρη διαδικασία!
Αναλυτικά:
«Άγνωστο πώς, βρίσκονται στα χέρια του δευτέρου εξ υμών προσωπικές απόρρητες μαρτυρικές μου καταθέσεις από δικογραφίες, οι οποίες βρίσκονται ακόμα στην κατοχή των Εισαγγελικών Λειτουργών κ.κ. Λακαφώση και Κορέα, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν αποφασίσει για το αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις για αδικήματα, στα οποία είτε εγώ προσωπικά είτε η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» είμαστε πολιτικώς ενάγοντες. Από τη δικογραφία αυτή δεν έχω πάρει αντίγραφο ουδενός εγγράφου.
Ο δεύτερος από εσάς από την πρώτη ημέρα που επανέλαβε τις εκπομπές του για τη φετινή σεζόν στον τηλεοπτικό σταθμό, του οποίου ο πρώτος από εσάς είστε ιδιοκτήτης, χρησιμοποιείτεεπιλεκτικά περικοπές μαρτυρικών μου καταθέσεων, αφού προηγουμένως έχετε προαναγγείλει την παράνομη δημοσιοποίησή τους. Τις περικοπές αυτές χρησιμοποιείτε, για να στοχοποιήσετε είτε εμένα προσωπικά είτε άλλα πρόσωπα, αλλά εκτός του ότι παραβαίνετε το νόμο περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τις χρησιμοποιείτε με σκοπό να με συκοφαντήσετε, παρουσιάζοντας, για παράδειγμα, περικοπές καταθέσεών μου περί του ότι δήθεν έχω παραδεχθεί ότι η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» έχει πλαστή φορολογική ενημερότητα, και μάλιστα ισχυρίζεστε το ψευδές γεγονός ότι η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» επί των ημερών μου είχε και πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα.
Ο ίδιος ο παρουσιαστής (δεύτερος εξ υμών), ενώ γνωρίζει ότι η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» στο θέμα των πλαστών φορολογικών ενημεροτήτων είναι παθούσα – πολιτικώς ενάγουσα και υπάρχει εκκρεμής ποινική δικογραφία, με κατηγορουμένους πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ και τον πρώην λογιστή της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» και η οποία είναι εντελώς ανεξάρτητη δικογραφία και έχει ασκηθεί δίωξη για κακουργηματική υπεξαίρεση και πλαστογραφία, αποσιωπά αυτό το γεγονός σκόπιμα και ταυτίζει την «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» με την «ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ», η οποία και πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες είχε, αλλά το κυριότερο απ' όλα, αποσιωπά ότι αυτός, ο οποίος έχει καταγγείλει αυτή τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της Βέροιας, αλλά και έχει αναδείξει και το ουσιαστικό και το νομικό μέρος όλων αυτών των παρανομιών, με ονοματεπώνυμα και χρόνους τελέσεως, είμαι εγώ.
Επειδή όλη αυτή η παράνομη συμπεριφορά σας, και του σταθμού και του παρουσιαστή, ξεκίνησε από την ημέρα που ανακάλυψα ότι ο υπάλληλος της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», Νίκος Νταμπίζας, προσπάθησε να αρπάξει δωρεάν τον ποδοσφαιριστή της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» Κώστα Πλέγα, χωρίς η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» που ανήκει στον πρώτο εξ υμών, να δώσει ένα ευρώ.
Επειδή αυτή η παράνομη συμπεριφορά σας ξεκίνησε εις βάρος μου, γιατί τόλμησα να πωλήσω τον Κώστα Πλέγα στην «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», η οποία έκανε καλύτερη προσφορά από την ΠΑΕ ΑΤΑΛΑΝΤΑ Ιταλίας και δεν δέχθηκα τον εκβιασμό του Νίκου Νταμπίζα να τον παραχωρήσω στην «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», κρατώντας ποσοστό 15% μεταπώλησής του και χωρίς να λάβω ούτε ένα ευρώ, γιατί αλλιώς θα τον έχανα, όταν θα έμενε ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.
Επειδή σας δηλώνω ότι θα σας μηνύσω και θα σας ενάγω για όσα έχετε διαπράξει μέχρι σήμερα σε βάρος μου και ειδικά ο δεύτερος, ο οποίος στο παρελθόν, σε στενή συνεργασία με το διώκτη της Παναχαϊκής, γνωστό Αντεισαγγελέα Εφετών που αντιμετώπισε στην καριέρα του σειρά πειθαρχικών αδικημάτων, πρώην αθλητικό δικαστή, και σε συνεργασία με τους γνωστούς κακοποιούς, οι οποίοι παραπέμφθησαν με το πόρισμα Παπανδρέου, προκάλεσε ψευδή δίωξη της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» για δήθεν δωροδοκία, για την οποία απηλλάγη στο πειθαρχικό μέρος, στο δε ποινικό μέρος, μετά από επεξεργασία, ο Εισαγγελέας Εφετών επέστρεψε τη δικογραφία για συμπληρωματική προανάκριση.
Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
1. ΑΙΤΟΥΜΑΙ αντίγραφα όλων των επεισοδίων της εκπομπής «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ» από 26 Αυγούστου 2014 και μετά.
2. ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΡΗΤΩΣ να χρησιμοποιείτε, αλλά και να διαστρεβλώνετε είτε με τίτλους είτε με προαναγγελίες είτε αποσιωπώντας σημαντικά μέρη των μαρτυρικών μου καταθέσεων τις ως άνω ποινικές υποθέσεις.
3. ΌΠΩΣ η παρούσα αναγνωστεί στην επόμενη εκπομπή σας.
ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα εφαρμόσω σε βάρος σας μέχρι και την αυτόφωρη διαδικασία.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνους, στους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεώς του»

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΗ, ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ..ΣΑΓΩΝΙΑ. ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΛΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ , ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ.

SPORT BILL


Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ...ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

Εστω και την τελευταια στιγμη, η ΠΑΕ πηρε το ο.κ απο τον ΔΗΜΟ,  για την μεμονωμενη παραχωρηση του ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ηρακλη Ψαχνων,
Αυτο βεβαια δε μπορει να χαρακτηριστει ως επιτυχια του κ.Αλεξη, που μαλλον απο οτι φαινεται τελικα, εκει στον Δημο... τον λυπηθηκαν, και του εδωσαν το παραχωρητηριο(αφου εδωσε καποιο μερος απο τα χρεωστουμενα)..
Στο παρα πεντε λοιπον, η παραχωρηση, αλλα δεν παυει  να... κοντενει την φημη της ομαδας,  ολο και περισσοτερο.

SPORT BILL




Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

KAΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ

Στην ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων της Παναχαϊκής Αχαιοι-3 τονίζεται: «Μια γλυκόπικρη γεύση αφήνουν τα τελευταία δημοσιεύματα που είδαν το φως της επικαιρότητας όσον αφορά την απάντηση του Δήμου προς την ΠΑΕ ΑΚΑΔHΜΙΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ.
Μια γλυκόπικρη γεύση αλλά και πολλά ερωτηματικά???
Γλυκόπικρη γεύση γιατί ο Δήμος είναι έτοιμος όπως αναφέρει να παραδώσει το στάδιο στο «ανωνύμου εταιρείας κεφάλαιο» όταν αυτό εξοφλήσει της οφειλές του προς τον Δήμο, άλλα για της οφειλές που έχει η ανώνυμη εταιρία προς το ερασιτεχνικό σωματείο δεν αναφέρεστε πουθενά.....Σιωπή;;;
Δηλαδή θα μπορεί ο εκάστοτε ετεροδημότης αυτοαποκαλούμενος επενδυτής να έρχεται και να φεσώνει τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης και μετά να παίρνει συγχωροχάρτι από τον πρώτο πολίτη της δίνοντας του άσυλο στο Παμπελοποννησιακό;;;
Δεν θα έπρεπε ο Δήμος να προστατεύσει το ερασιτεχνικό σωματείο από την εκμετάλλευση του κεφαλαίου ;;;
Και πόσο μάλλον η δημοτική σας αρχή η οποία έρχεται από μια πολιτική παράταξη η οποία είναι κατά του κεφαλαίου... Σας ζητάμε να πάρετε ξεκάθαρη και δημόσια θέση.
Θα παραχωρήσετε άσυλο στο κεφάλαιο που εκμεταλλεύτηκε τον Δήμο και το ερασιτεχνικό σωματείο;;;
Θα παραχωρήσετε άσυλο σε έναν αιθεροβάμωνα  που διασύρει το όνομα του ιστορικότερου σωματείου ανά το πανελλήνιο ;;;
Θα παραχωρήσετε άσυλο στους μπράβους που σπάνε μαγαζιά και χτυπούν ανυπεράσπιστους πολίτες ;;;
Που εξυβρίζουν πρόσωπα και θεσμούς;;;
΄Η θα σταθείτε στο ύψος σας και πλάι στην λαϊκή εντολή για λευτεριά;;;
Πάρτε ξεκάθαρη θέση και αφήστε τις ντρίπλες για τούς ποδοσφαιριστές…
Μας προκαλεί μεγάλη απορία και η στάση που κρατάτε που όπως αναφέρετε και στα εξώδικα που αποστείλατε στην ΠΑΕ ενώ παρανομεί κατά συρροή εσείς δεν έχετε προβεί στης δέουσες ενέργειες για να διαφυλάξετε το συμφέρον του Δήμου και κατ επέκταση το κοινό συμφέρον…
Αν ο εν λόγω αυτοαποκαλούμενος επενδυτής δεν έχει όραμα αλλά ούτε και οικονομική δύναμη ώστε να ηγηθεί καλά θα κάνει να αλλάξει όχι μόνο το όνομα αλλά και την έδρα του Α.Φ.Μ του, γιατί έτσι μπορούμε και εμείς - και σίγουρα καλύτερα - να λειτουργήσουμε μια ΠΑΕ με στυλοβάτη τον δήμο και το λαό που έχει αποστασιοποιηθεί, μια ΠΑΕ που θα αναγεννηθεί από της στάχτες του ολοκαυτώματος του κεφαλαίου και που ήδη έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά εκεί που γεννήθηκαν η θρύλοι ....στην ΑΓΥΙΑ!!!
Σταθείτε στο πλάι της λαϊκής ετυμηγορίας
Σταθείτε στο πλάι του ερασιτέχνη.
Βοηθήστε μας να αναστηλώσουμε την χαμένη μας αξιοπρέπεια, αλλιώς είσαστε και εσείς φρού φρού και αρώματα όπως και οι προκάτοχοι σας»

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΑΡΓΕΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ

Φθασαμε αισιως στον Οκτωβρη,  και ακομα να υπογραφει η συμφωνια για το ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ.

Διαβασα χθες το αιτημα της ΠΑΕ προς τον ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ,  και... ανακουφιστηκα.

Μπραβο κ.Αλεξη θα τους πιασεις κοροιδο εσυ ο εξυπνος και παντογνωστης , για να σου προσφερουν το γηπεδο τσαμπα και... επιδοτουμενο απο τον Δημο.

Πρεπει να το καταλαβεις καλα, οτι ο Πελετιδης δεν θελει να σε βλεπει, και χατηρακια δεν προκειται να σου κανει εαν δεν εξοφλησεις τα περσινα (περιπου 16.000).

Πιστευεις αληθεια οτι ειναι βλακες εκει στο Δημο να σου δωσουν το γηπεδο με ποσοστο ?
Επί ποιων εισιτηριων θα τους δινεις το 15%.  Εαν κοβεις 300 εισιτηρια Χ 10 ευρω τα ακαθαριστα θα ειναι 3.000 . Δηλαδη ο Δημος θα εισπρατει το μεγαλο ποσο των 400-450 ευρω σε καθε αγωνα.
Εαν καταφερεις και το επιτυχεις, θα σου δωσω ειλικρινα συγχαρητηρια.

Γιατι δεν πιστευω οτι επειδη εκοψες 3.000 εισιτηρια(βασει της επισημης εκκαθαρισης που εδωσες προχθες) με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, θα γυρισει ο κοσμος στο γηπεδο.

Στο εχω γραψει επανειλημενα, οτι η ΠΑΤΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
Αληθεια ποιος ξερει τι γινεται με το προπονητικο στη Εγλυκαδα, και γιατι ζητας να φτιαξεις το Βοηθητικο γηπεδο στο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ?

Περιμενα, οτι εστω μεχρι τελος Σεπτεμβριου θα ειχε  τελειωσει το θεμα του γηπεδου.
.
ΑΡΓΕΙΣ κυριε ΑΛΕΞΗ,  ΑΡΓΕΙΣ  ΠΟΛΥ,  ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

SPORT BILL