Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ ΠΕΡΙ... ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας: «Θέλω να σας αποκαλύψω ότι όλο αυτό το διάστημα σας παραπλάνησα, ότι θα φύγει η ομάδα από την Πάτρα, ότι θα πάει στο Αιγάλεω, ότι θα είναι μια ομάδα που θα κάνει προσπάθεια να επιβιώσει στην κατηγορία. Πήρα την απόφαση αυτή για να μετρήσω συμπεριφορές συνεργατών μου, συμπεριφορές ποδοσφαιριστών αλλά και πόσο μετράει η ομάδα στην Τρίτη πόλη της Ελλάδος.
Υποκρίθηκα και βγήκα σοφότερος, αφού πλέον ξέρω τα πάντα, ξέρω συμπεριφορές, ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετεί ο καθένας και πλέον είμαι ένας άλλος Αλέξης Κούγιας. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό ότι η Παναχαϊκή θα παίξει σε άλλη πόλη και ότι δεν θα είμαι εγώ πρόεδρος αυτής της ομάδα. Μέτρησα συμπεριφορές μετά τις κατάπτυστες ενέργειες και ανακοινώσεις της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και η απόφαση μου είναι όσο μπορώ να ζήσω και να βγάζω λεφτά από τη δικηγορία εγώ και η οικογένεια μου θα σηκώνουμε όλο το οικονομικό βάρος της Παναχαϊκής και θα είμαστε στην ομάδα.

- ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ...ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ,  ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ..ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. XA, XA, XA, XA
ΡΕ ΟΥΣΤ'.'.

SPORT BILL


Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο κ.ΗΛΙΑΣ

(ΜΑΣ) ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ.  ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο κ.ΗΛΙΑΣ,  ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ Ο κ.ΑΛΕΞΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΔΙΑΣΕ ΓΙΑ 4η ΦΟΡΑ.   ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ, ΤΡΕΧΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΔΕΞΙΑ  ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ κ.ΑΛΕΞΗ , ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕΡΙΑ?  
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.  ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΟΣΤΕΡ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΟΥ.

SPORT BILL
 
 

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ..ΟΤΙ Ο κ.ΑΛΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Θα εχετε ενημερωθει βεβαια ολοι, οτι ο Προεδρος, εκανε μια μεγαλη μεταγραφη προπονητη. Προκειται για τον πρωην αρχηγο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ '.'. ΓΙΩΡΓΟ ΣΙΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.
Οχι βεβαια της Παναχαικης, αλλα της θυγατρικης ομαδος ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ.(CITY)
ΠΟΙΟΣ αληθεια θα περιμενε οτι καποια στιγμη ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ θα ηγειτο της ομαδος του μεγαλου του εχθρου του κ.Θωμα Μητροπουλου?

Λετε ρε παιδια, να κανει καμμια μεγαλη μεταγραφη και για την ομαδα μας ?   Και βεβαια θα με ρωτησετε .Για ποια απο ολες που εχει αναφερει τελευταια ο κ.Αλεξης?  Τον τεως ΠΑΤΡΑΙΚΟ?
Μηπως, για τους Πετεινους(λογω προπονητικου κεντρου), η για την ομαδα Χ που μπορει να ονομασει οποια θελει εντος της περιφερειας μας(και εχει το δικαιωμα να το κανει).

Ας ελπισουμε να σκεφθει επιτελους σοβαρα, και να αφηση κατα μερος τις αλαζονειες, και να αποφασιση, ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΗ, και εμεις θα την βρουμε την ακρη.

Και προς ενημερωσιν σας, τωρα ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ Γ'ΕΘΝΙΚΗ, γιατι οι ημερομηνιες περασαν, και ολες οι ομαδες της ΓΈθνικης πρεπει να δηλωσουν συμμετοχη μεχρι την 11 Αυγουστου. Οποτε χαιρετε, δεν προλαβαινει(ουμε) να την παει σε εκκαθαριση, και κατα 95% θα τον ...απολαυσουμε και του χρονου στις εβδομαδιαιες του ανακοινωσεις , περι κυνηγων,  μαγγισων, και αορατων εχθρων που... τον κυνηγουν να του κανουν κακο.

SPORT BILL 








Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

 AKOYΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΑΛΕΞΗ ..ΛΕΜΟΝΙΑ

Εγω εαν ημουν στη θεση σου κ.Αλεξη,  θα του τραβαγα μια μηνυση των 150 κιλων, του κυριου Καραπαπα- οσα ζυγιζει ο εκλεκτος αυτος κυριος ..μπουχεσας- για να μην ξανασχοληθει μαζι σου.
Α'. ολα και ολα, κυριε Αλεξη, μια και  εχεις και την μεγαλη δικηγορικη εμπειρια, τραβα του μια μηνυσαρα να του φυγει και αυτουνου... το ανθος της..λεμονιας, και να μας εξηγησει την λεξη "τουμπανιαζω".

κατα τα αλλα," ου γαρ ερχεται το γυρας μονον".   Διοτι κ.Αλεξη αργησες πολυ. Και οπως λεει και ο σοφος λαος μας "ΠΕΡΣΥ ΕΚΛΑΣΕ ΦΕΤΟΣ  ΒΡΟΜΙΣΕ"

SPORT BILL

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ...ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ κ.ΑΛΕΞΗ

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Αλέξη Κούγια κατέθεσε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κώστας Πετρόπουλος, ο οποίος επανειλημμένως έχει επικριθεί για  επιλεκτικές διώξεις.

Αγνωστο είναι αν θα στραφεί και κατά του πρώην ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης Στ.Βελλή, ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει "μαϊμού εισαγγελέα".

- Αναμενεται η αντιδραση του κ. Αλεξη.  Λετε να του κανει και αυτος μυνηση, επειδη τον προσβαλε ?

SPORT BILL

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΠΕΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΥΓΙΑ

Με ποσοστο 57,62% οι φιλαθλοι του ΑΙΓΑΛΕΩ εστειλαν στο κουβα την προταση του κ.Αλεξη για την συμμετοχη της ομαδος στη Β',Εθνικη με το αφμ της Παναχαικης.

Ετσι ο κ.Αλεξης ,εφαγε πορτα και απο Αιγαλεω σιτυ μερια, και τωρα ..θα ελθη παλι προς Πατρα μερια , για να κανη τις προτασεις του ??? στη Γενικη Συνελευση της 10/7.

Εχουμε βαρεθει να το γραφουμε εδω και μηνες.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ εκτος της περιφερειας μας. Το ΑΦΜ του ΠΑΤΡΑΙΚΟΥ εχει περασει στο ΦΕΚ ως ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005(ΠΡΩΗΝ ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ).
 
Για να αλλαξει παλι,  χρειαζεται η συναινεση της Ερασιτεχνικης.  Απο κολπα Κουγια, εχουμε χορτασει, και δεν τον εμπιστευεται πλεον κανενας.  Του ειχαμε προτεινει να πουλησει την ομαδα 1 ΕΥΡΩ.  Δεν μας ακουσε. Του δινεται η ευκαιρια να το σκεφθει μεχρι τις 10/7.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

SPORT BILL