Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΟΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ


ΟΠΩΣ  ΣΑΣ  ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ, ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΟΝΟ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ Ο.Κ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΠΗ,  ΚΑΙ 3-4 ΑΛΛΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΑΚΕΛΛΟΣ  ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ , ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΦΕΤΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ , ΟΥΤΕ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 6 ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ Α Δ ΕΙ Α.  (ΜΟΝΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ) 
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ  ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ 1 ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ.  
  ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.  ΕΝΩ 10 ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,  ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΑΠΕΡΙΦΘΗ.
 ΟΥΤΕ ΦΑΚΕΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΝΟ 2, ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΟΝΟ 2.
ΤΩΡΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ?

SPORT BILL

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΦΕΥΓΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Τελικα παει και ο βραζιλιανος Μπαλου.  Οι πληροφοριες λενε οτι φευγει για την πατριδα του. ομως δεν πρεπει να ειμαστε αχαριστοι.  Θα μεινει ο Βαγγελοπουλος, ο Ντα κοστα, ο Πετρος Λενβετακος, ο Ανδρεας Μιχαλοπουλος, ο Βασιλης Στραβοποδης,  και ολη η περιφημη ομαδα των Κ-17. Ετσι τρεμε ΑΕΚ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΟ  ΕΓΓΥΑΤΑΙ Ο κ.ΑΛΕΞΗΣ .

 ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΣΤΗ ΦΟΥΤ-ΜΠΟΛ ΛΙΓΚ.
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ με παικτες ανω των 24 ετων(πλην μονο 2) ουτε επισης να κανουν ανανεωσεις συμβολαιων σε παικτες (πλην μονο 2) που εχουν συμβολαια.
Θα κλαψουν μανουλες παιδια. Λιγο υπομονη μεχρι αυριο.

SPORT BILL

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΟ RBB EYXETAI ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,    Κ Α Λ Η   Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ SITE, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ , ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ.

SPORT BILL

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ  ΦΑΤΙΟΝ "ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ"


cfoot2

 Ελυσαν τα συμβολαια τους με την ΠΑΕ (ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ) οι Βασιλαντωνοπουλος (22 ετων) και ο Φατιον (23 ετων) .  Προφανως γιατι ειναι...... μεγαλοι σε ηλικια,  αφου ο κ.Αλεξης οπως εχει τονισει επανειλλημενως, η ομαδα θα στηριχθει σε παικτες.... νεαρας ηλικιας.

 Αυτο το πλανο προφανως εγκρινεται και απο τον κ.Ηλια.  Ενταξει παιδια.  Μια ερωτηση μονο να κανω προς ΠΑΕ μερια.  Μπορειτε να μου πειτε ποτε θα βγαλετε τα εισιτηρια διαρκειας, για να ...προλαβω ν'αγορασω?  Οχι τιποτε αλλο, αλλα πηρα σημερα και το επιδομα κοινωνικης προνοιας,  οποτε , θα καταθεσω και τον οβολο μου, για την ενισχυση της ομαδας, που σιγουρα του χρονου οπως θα μας εξηγησει και ο κ.Αλεξης ( σε 3 συνεντευξεις τυπου) θα παμε για.... πρωταθλημα.
Αγαπητοι φιλοι της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, καντε ....υπομονη, η ομαδα ετοιμαζεται για την ανοδο.

SPORT BILL


Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ '.'. ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Πραγματοποιηθηκε η " συναντηση"  των  υποψηφιων Δημαρχων και Περιφερειαρχων στα γραφεια της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Γ.Ε οπου μεσα σε 2,30 ωρες συζητηθηκαν , κυριως  το θεμα της αναπλασης του γηπεδου, και μερικα καυτα θεματα που αφορουσαν τον Αλεξη Κουγια και την ΠΑΕ.

Με αναμικτα αισθηματα, παρακολουθησα την ενδιαφερουσα συζητηση, που ομως κατα την ταπεινη μου αποψη  ΕΛΑΜΨΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ  ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.... ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Δεν ξερω τι δουλιες ειχαν Κυριακη πρωι, αλλα κ.κ  ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ, ΣΙΩΚΟ, ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗ, ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ,  ΔΗΜΑΡΑ,  ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ  , ΣΠΑΡΤΙΝΕ , ΠΕΛΕΤΙΔΗ , ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 30' ΛΕΠΤΑ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ...ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.

ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ,ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ (ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ κ.ΚΟΥΓΙΑΣ) ΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ  ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ,  ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ,  ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ... ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ,  ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ,  ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ " ΗΛΘΑΝ, ΕΙΔΑΝ, ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΑΝ" , ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ... ΜΟΝΟ ΤΟΥ κ.ΤΖΑΝΑΚΟΥ, και του Αντιπεριφερειαρχη  κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ.

Για το θεμα της αναπλασης , ο αρχιτεκτων και μελετητης της αναπλασης του γηπεδου κ.ΘΥΜΙΟΣ ΜΟΥΓΓΟΛΙΑΣ,  παρουσιασε αναλυτικα τα μεχρι σημερα δεδομενα, και η συζητηση  εκλεισε, οτι θα πρεπει να ευαισθοποιηθουν αλλα και να πιεσθουν απο την νεα δημοτικη αρχη οι βουλευτες του Νομου για να πιεσουν μεσω της Βουλης την αλλαγη του Γ.Π.Σ της περιοχης,  και μαζι με την προσφατη νομοθετικη ρυθμηση που κατατεθηκε στη Βουλη και για το γηπεδο της Α.Ε.Κ να μπορεση και το γηπεδο της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ να εχη την αδεια,  ωστε εαν και οταν βρεθει ο υποψηφιος παραγοντας/επενδυτης να ειναι τα παντα ετοιμα και να μην υπαρξη η παραμικρη καθυστερηση (απο την αποκεντρωμενη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ)

Εν πασει περιπτωσει, επειδη στην σημερινη συζητηση ΔΕΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ, ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ,  ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΤΕΘΕΙ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ,  ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

SPORT BILL




Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΠΑΡΕΑ

Φαινεται εκει στη Επιτροπη Εφεσεων της Ε.Π.Ο του την ειχαν φυλαγμενη του κ.Αλεξη. Τον εξοντωσαν με 72.500 ευρω προστιμο σε αυτον και την ΠΑΕ, ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ " ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ,  ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ...ΚΟΡΟΙΔΟ."

ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.  ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ,  ΠΟΣΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο κ.Αλεξης.

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ  ΠΡΟΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ 2.000 ΕΥΡΩ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ.(Σ'ΑΥΤΟ  το προστιμο, δεν του φταιει κανενας, ηθελεστα και παθεστα) συν οτι για μια ακομη φορα,μειωθηκε το πρεστιζ της ομαδας.

SPORT BILL

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

ΘΕΩΡΩ , ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,  ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ THN KΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ,  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ,  ΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ,  ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, ΚΑΙ  ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ,   ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΕΙ  ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ.

SPORT BILL

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤ.ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Με ανακοινωση της η Διοικηση της Ερασ.Παναχαικης,  καλει ολους τους υποψηφιους Δημαρχους και περιφερειαρχες, να τοποθετηθουν δημοσια σε ανοικτη συζητηση που θα γινη την Κυριακη το πρωι στις 11  στο κλειστο γηπεδο της,  με θεμα την ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,  ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ.
- ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ,  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ,  ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ,  ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΕΣ  ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΚΑΥΤΑ  ΘΕΜΑΤΑ.

ΕΤΣΙ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ..ΛΟΓΟ ,  ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,  ΝΑ ...ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΓΑΠΑΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ? ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΩΡΑ.

ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ,-ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ-  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ.  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ,  ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ...ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

SPORT BILL

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014



 ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Δεν πληρωσε το παραβολο, και ετσι η Επιτροπη Εφεσεων δεν του χαρισθηκε, και το προστιμο των 17.500 παρεμεινε.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

«Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου,  την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και του προέδρου ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ κατά της υπ΄αριθμ. 154/3-4-2014 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ».

SPORTBILL