Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

                   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ "Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ"
                                                     ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιηθηκε χθες Τεταρτη 30/10/2013 η προγραμματισμενη Εκτακτη Γεν.Συνελευση του Συνδεσμου, οπου παραυρεθηκαν και μελη του Συνδεσμου "NORTENOS"  και παρθηκαν οι παρακατω αποφασεις.
1.  Η  Επαναδραστηριοποιηση του Συνδεσμου μας και η  υλοποιηση των σκοπων οπως αυτοι οριζονται στο Καταστατικο.

2.   Η εκλογη προσωρινης Διοικουσας Επιτροπης με σκοπο την εγγραφη νεων μελων και την ενεργοποιηση των παλαιοτερων και την προετοιμασια για την συγκληση  Τακτικης Γενικης Συνελευσης σε βραχυ χρονικο διαστημα, και την διεξαγωγη αρχαιρεσιων για αναδειξη Διοικητικου Συμβουλιου.

      Ανταλλαχτηκαν αποψεις σε γενικωτερα θεματα που αφορουν την ομαδα της Παναχαικης.

 Την Διοικουσα επιτροπη απαρτιζουν τα παρακατω μελη με αλφαβητικη σειρα.
1. ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, 2. ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, 3. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, 4. ΜΕΣΣΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, 5. ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  6. ΣΠΥΡΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, και 7.ΣΤΡΙΦΤΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

                                          ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΣΦ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 29-10-2013 ΩΡΑ 20.00 ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ DIVERSO ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΨΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΔΗΛ. ΑΧΑΙΩΝ -ΝΑΒΑΧΟ- ΝΟΡΤΕΝΤΟΣ ΚΑΘΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ Κ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ
ΤΑΣΟΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΑΣ.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΚΕΡΔΙΣΕ ΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

 Μεγαλη νικη ψυχολογικη με 1-0 στα Ψαχνα που κερδισε τον Ηρακλη, τον απερIγραπτο διαιτητη ΤΖΗΛΟ, και τον ...αναπληρωτη  προεδρο.
Χωρις μεγαλη εμφανιση, κατορθωσε να ανταπεξελθη στο μεγαλο...σπρωξιμο  του Τζηλου, οπου ολα τα εβλεπε οπως τα ειχαμε προβλεψει.     ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ κ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ, και τα καταφερε κατα το ημισυ διοτι η τυχη ηταν με το μερος
της  ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.
ΤΩΡΑ θα μου πει  καποιος πως εβγαλε την 2η κιτρινη σε παικτη του Ηρακλη. Σας απαντω. Κατα λαθος. <ειχε ξεχασει την 1η καρτα στο Α.ημιχρονο, και για να ισοφαριση την αβλεψια του αυτη, εβγαλε 8 κιτρινες καρτες στην ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. η τυχη ομως ηταν με την πατρινη ομαδα, αφου δεν καταφερε να σημαδεψει καποιο πατρινο παικτη με 2η καρτα.  Του ξεφυγε τελειως ο πειθαρχικος ελεγχος του Τζηλου, και ο γραφικος προεδρος του Ηρακλη με την γκαγκστερικη φατσα ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΞΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 90-10 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ  και δεν μπορουσε να πιστεψει οτι εχασε αυτον τον αγωνα..
Στη τεχνικη  αναλυση του αγωνα δεν υπεσερχομαι, διοτι αλλοι πιστευουν οτι  παιξαμε καλα και αλλοι οχι.
Την δευτερα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ  ΒΟΛΟΥ θα δουμε εαν η νικη αυτη ηταν τυχαια.
Παντως  κ.Αλεξη εαν βγαλεις καποια σκληρη ανακοινωση  για την αθλια διαιτησια ολοι θα ειναι με το μερος σου.
Θα εχεις απολυτιο δικιο.

SPORT BILL

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΡΧΗ

ΤΟ BLOG ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΗΣΗ ΤΟΥ ΣΦ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ < Κ. ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ>.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΧΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ-ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ
GATOS

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Σ.Φ.ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ "ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ"

Με αποφαση του Δ,Σ, του συνδεσμου,  ΣΥΓΚΑΛΕΙΤΑΙ  εκτακτη Γεν.Συνελευση  του Συνδεσμου μας,  την προσεχη ΤΕΤΑΡΤΗ 30/10 και ωρα 20.00 στα ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ "DIVERSO" ( στο ανω μερος της Πλ.Γεωργιου)   με διαφορα θεματα που αφορουν την λειτουργια και δρασεις  του Συνδεσμου.

Παρακαλουνται τα μελη και οι νεοι φιλοι του συνδεσμου μας οπως παρευρεθουν προκειμενου να ανταλλαγουν αποψεις που αφορουν την αγαπημενη μας ομαδα της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,
                                                    για το Δ.Σ

ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ     -      ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ .ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΛΟΓΑΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ .
ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ .ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ -ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ -ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΔΕΝ .ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΔΗΛ.ΔΙΓΕΝΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ.ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.ΚΩΣΤΑ ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ .Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΝΙΚ.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ο ΘΑΝ.ΤΖΗΛΟΣ "ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ" ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ

Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα με τον Τζηλο διαιτητη στα Ψαχνα.  Με  προβληματιζει οτι εβαλαν Διαιτητη -ταλεντο για υποψηφιο της Σουπερ Λιγκας, στα  Ψαχνα.    Λιγοι ξερουν τι σημαινει "ταλεντο" στη διαιτησια.   Εμεις το ψαξαμε καλα και σας λεμε οτι εχουν βαφτισει ετσι την κατηγορια αυτων των Διαιτητων  που  ταχα ειναι ταλεντα προκειμενου να μπορουν να τους εχουν στο χερι πιο ευκολα  και να τους χειραγωγουν οπως θελουν.   Μπορει να υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις στη κατηγορια αυτη των Διαιτητων , ομως ειναι μονο 2-3  που ισως  δεν ακουν και πολυ καλα οταν χτυπησει το τηλεφωνο .

Στη κατηγορια ομως του Θαν.Τζηλου, κρατω πολλες επιφυλαξεις και απο οτι γνωριζω, μολις 'ακουστει η γνωστη φωνη απο τον Ευβοικο  χωρο, μαλλον θα κατσει προσοχη και θα παει διαβασμενος.
Δεν θελω να στενοχωρησω τον κ.Αλεξη με περισσοτερα επειδη  θεωρω οτι "νομιζει οτι τα ξερει ολα"  . Και την Κυριακη το βραδυ θα εχουμε παλι ανακοινωσεις για την Διαιτησια.  Πλην ομως οι πατρινοι φιλαθλοι ξερουν οτι η ομαδα παει στα Ψαχνα  ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ.
Καλη επιτυχια στη ομαδα

SPORT BILL

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ

ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ .ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΤΟΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
ΒΑΣΙΛΗΣ

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ-ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ- ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ.ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ.ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΣΧΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΤΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΔΕΝ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ.ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟΝ Η ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ (ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΕΣ-ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ-ΔΙΓΕΝΗΔΕΣ-ΣΤΕΛΛΗΔΕΣ) ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Η ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.  ΚΑΙ ΟΛΑ AYTA ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ.
ΜΙΜΗΣ-ΤΑΚΗΣ
HTAN EΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Παρακολουθησα τις 2 εκπομπες χθες και την προηγουμενη εβσομαδα στο BEST TV της Καλαματας με τον δημοσιογραφο ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟ,  που αποκαλυφθηκε μετα και τις  χθεσινες δηλωσεις του κ.Ραλλη -Προεδρου της Καλαματας_-οτι ειχε συνομιλησει με τον Κουγια για την μεταφορα της Παναχαικης στη Καλαματα  απο τον Ιουνιο. Και  δεν ευοδωθει λογω του τυπικου προβληματος γιατι η Καλαματα ανηκει σε διαφορετικη περιφερεια απο την  Πατρα,  και εκει σταματησαν οι διαπραγματευσεις.

Ειχαμε αναδειξει μεσω του blog μας την ειδηση αυτη, αλλα δεν ειχαμε τις καταλληλες μαρτυριες για να το αναδειξουμε περισσοτερο.

Το θεμα μας ειναι οτι πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι ο.κ.Αλεξης ανα πασα στιγμη μπορει να κανει το απροβλεπτο. Θα μου πει βεβαια καποιος  οτι μετα δεν θα  μπορουσε να εμφα νιστει στη Πατρα, γιατι υπαρχουν και γιαουρτια αλλα... Γιαννινα
. Εμενα ομως με  νοιαζει  τι κανουν τα ΜΜΕ της Πατρας και δεν  δημοσιευουν κατι τετοιες ειδησεις και "ποιουν την νησσαν,"
Ομως σιγουρα σε λιγο καιρο θα επανελθουμε με περισσοτερα στοιχεια.

SPORT BILL

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΡΙ ΕΠΙΡΡΙΨΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ- ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ -ΡΟΛΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΟΛΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ.ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ 4-5 ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ.ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΡΙΠΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΒΒΑΚΑ-ΠΗΔΟΥΛΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗ ΚΙΑΣΣΟ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.
ΛΟΥΛΟΥΔΑΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΚΩΣΤΑΣ -ΡΙΟΝ
O KATHΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Η ομαδα σαπιζει συνεχως και ο Αλεξης ΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ".  Η πρωτη του κινηση ηταν να αλλαξη προπονητη ενω το γηροκομειο που εχει φτιαξει παραπεει και κανεις δεν ξερει που θα φθασει,
Μα ειναι δυνατον μια ολοκληρη ΠΑΤΡΑ που παραγει παικτες να μην παιζει ουτε ενας πατρινος.
Και εγω τιμιως και ευθαρσως ρωτω. Ποιο ειναι επιτελους το προβλημα σου Αλέξη και δεν μας το λες. Εχεις κομπλεξ με τα πατρινοπουλα. Εαν εφερνες τιποτε παικταραδες πρωτοι εμεις θα σε χειροκροτουσαμε.  Εχεις φερει ολα τα σαπακια.  Που ειναι τα πρωταθληματα και οι παιχταραδες που μας ελεγες εσυ και οι εγκαθετοι κονδυλοφοροι που σε περιτρυγυριζουν.
Γι'αυτο ασε τους διαιτητες στην ακρη και ειναι λιγα τα 2 γκολ που εφαγες.  Μια 4αρα ηταν το πραγματικο σκορ ενω η αποβολη επρεπε να εχη γινη απο το πρωτο μαρκαρισμα.
Μη  πιανεσαι απο τους διαιτητες γεια να βγεις λαδι. ,  Με την καρναβαλικη ομαδα που εχεις φτιαξει δεν πας πουθενα, ενω εχεις αλλαξει 50 προπονητες. Δεν σου μενει τιποτε αλλο. Απλα φορεσε μια φορμα ρε Αλεξη μονο εσυ μπορεις να σωσεις το τρελοκομειο σου.

Εμεις θα συνεχισουμε με τους παικτες που ειχες και τους εδιωξες στο Αιγιο, ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ, ΣΚΑΡΤΣΙΛΑ,ΑΓΟΥΡΙΔΗ, ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥ,ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑ,ΛΑΖΑΝΑ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, ΜΠΟΥΡΛΑΚΗ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΡΙ ΣΩΣΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ BLOG ΚΑΙ 4 ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΒΒΑΚΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ <<ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ>> ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΦΙΛΟΙ ΧΡΗΣΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ?ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ?ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ?ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ.ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ.ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟ .ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ?ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΑΜΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΔΙΓΕΝΗΔΕΣ ΣΑΝ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΛΑΚΗΣ -ΤΕΡΨΙΘΕΑ. 

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΟΥ

Μια και ειναι ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΑΧΑΙΚΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΟΥ,  ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο κ.ΑΛΕΚΟΣ.

GATOS
KAΛΗ ΤΥΧΗ κ.Ν.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ

 Το να καθεσαι στην ηλεκτρικη καρεκλα του παγκου της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ δεν ειναι μικρη δουλεια. Ολα εξαρτωνται απο την διαθεση, την αποδοση, και προσωπικοτητα του νεου προπονητη.
Το βασικο ερωτημα ειναι ποσο θα αντεξει στη θεση αυτη.  Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΑΙΖΟΝ ΣΤΗΝ 4ΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.
Ομως  το ξερει πολυ καλα οτι ολοι κρινονται απο τα αποτελεσματα.   ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΑΜΦΙΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΙΩΣ?  //ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΕΣΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΟΥ. //
ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ Κυριακη στα Ψαχνα δεν εχομε τυχη απο πλευρας διαιτησιας.  ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ  ΠΡOΠΟΝΗΤΗ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.

Για τον κ.Αλεξη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, και συνεχιζει να ψωνιζει απο το κατω ραφι.   ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
 ΔΙΟΤΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΑ.

SPORT BILL

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΠΑΤΡΕΩΝ

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΖΑΠΙΝΓΚ ΧΘΕΣ  ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΛΗΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
- ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ , ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ..    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΦΕΟΦΟΒΟΣ ΑΛΕΞΗΣ.   ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ.

ΑΛΕΞΗ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,
ΑΛΕΞΗ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΗΣ , ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΗ Η ΡΟΥΦΙΟΝΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. 
ΠΑΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΗΣ.
ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ,
 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

 ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ

ΛΑΓΟΣ ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΕ... ΠΑΤΡΙΝΑ ΥΛΙΚΑ

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12/10 ΩΡΑ 12.33 ΜΜ η ΤΟΥ" GATOS"  9/10 ΩΡΑ  7.22 M.M. KAI NA ΠΩ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ  ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΑΒΑΚΚΑ.    ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΩ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.  ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ κ.ΑΛΕΞ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙ...ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.

ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.  ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ,  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΩ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ.  ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ" ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ"
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.
ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΛΑΓΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΤΙΦΑΔΟ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΥΛΙΚΑ.
ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΕΙΣ  ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ (ΚΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ ΟΜΑΔΟΣ)  ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, 1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, 2-3 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΞΕΡΑ, 10 ΚΟΚΚΟΥΣ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΟΥ, 1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑΣ, 2,5 ΚΙΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ,ΑΛΑΤΙ,ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ.ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ,1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ, 1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ , 2 ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΣΕΛΙΝΟ ,1/2 ΚΙΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ,1 ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ 10 ΚΟΚΚΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥ  ΠΙΠΕΡΙΟΥ.(ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΟΥΣ)
ΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΙΦΑΔΟ (ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ) . ΜΠΟΡΕΙΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΛΑΓΟ, ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΓΕΙΡΑ  (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ)  ΜΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ(ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ)  ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ.
ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙ.  ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ  ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΟΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΖΕΣΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΔΕΣΜΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ  ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥS  ΣΟΥ.(ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ)
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ  ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Η ΛΥΣΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥ ΚΡΥΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΦΥΝΤΑΝΗΣ/ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ/ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ/) ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΛΙ ΑΝΟΣΤΟ (ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ).
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ,Π.ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ,Β,ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΡΕΧΑΛΙΤΖΗΔΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (Α.ΖΗΚΟΣ,ΖΕΡΔΕΒΑΣ) ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΑΛΛΗ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ  ΣΤΙΦΑΔΟ (4ΑΔΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΖ) ΘΑ ΚΑΕΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕΙ.
ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΑΜΦΙΣΣΑ.

SPORT BILL

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ.  ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΚΟΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ 0-0.   ΡΕ ΣΥ ΑΛΕΞΗ, ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΣ..  ΜΕ 400 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΓΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ , ΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΣΑΙ ΣΚΡΑΠΑΣ.   ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.

 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΧΑΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ  ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ.
 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ.  ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ,  ΑΛΛΑ Ο ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ .  ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΙΕΣΤΙΟΥ.  ΞΕΡΩ  ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ . ΝΟΗΤΑ ΜΟΝΟ ΞΕΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ.  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.   ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ.  ΟΥΣΤ.

ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ..... Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΠΕΡΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ........ ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ..... ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ ........ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΓΩΝΙΑ κ.ΑΛΕΞΗ

SPORT BILL

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΓΙΑ

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ,  ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ,  ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ κ.ΑΛΕΚΟΥ ΟΠΩΣ  ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΟΝ κ.ΑΛΕΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ.
ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ  ΚΥΡ'ΑΛΕΚΟ ΚΥΡ'ΑΛΕΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΤΖΙΠΕΤΟ.

SPORT BILL
NEΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ 

Ο κ.ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΓΟΥΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0-3 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ "ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ"ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΟΛΑΙΜΗ ΞΕΦΟΥΛΚΗΣΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΔ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ , ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΜΠΑΞΗ, AMΠΑΡΚΙΟΛΗ, ΚΑΙ ΣΙΑ .

- ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ
. ΜΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΥΤΜΠΟΛ-ΛΙΓΚ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ.

- ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ κ.ΑΛΕΞΗ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ, ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ. ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΡΕ ΑΛΕΞΗ. ΚΟΥΡΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑ.

SPORT BILL

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

AΛΕΚΟ,  ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.  ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΑΓΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.  ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ , ΜΑΓΟΥΛΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ.
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ.   ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ'.'.
ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΑΝΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕIΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ?
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ,
ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Αγωγή και από τον Θωμα

ΑΓΩΓΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΝ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΝΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
SPORT BILL

Αγωγή κι πο τον θωμα


Αγωγή Πιλαβιου στον Κουγια


Πολύ κοκο και κανένα αβγο