Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ...... Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Εχουμε πληροφοριες οτι μεχρι την Δευτερα θα .....σκασει η νεα ανακοινωση της ΠΑΕ.

" Ευχαριστουμε τον .......για την ολιγομηνο προσφορα του στο συλλογο, και του ευχομεθα καλη ...συνεχεια, και καλη σταδιοδρομια. Κατα την διαρκεια της παραμονης του επεδειξε υψηλο φρονημα και επαγγελματικη προσφορα.   Βεβαιως του ευχομεθα  και καθε οικογενειακη ευτυχια."

SPORT BILL

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

Οπως εγραψε το" SPORDOG"   ο κ.Αλεξης εδωσε προπονητικες συμβουλες στον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ του ΠΑΟΚ μετα την ηττα απο την ΣΑΛΚΕ.   Συνεχισε βεβαια και χθες στο φιλικο με το ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ που εδινε συμβουλες και στον Τιμο Καβακα.
-
Ετσι φιλοι μου λυσαμε στην Παναχαικη το προβλημα με τον τεχνικο Διευθυντη  αφου ολα δειχνουν θα τον... αναλαβη ο ιδιος ο κ.Αλεκος.   Α ρε τυχερε κ.Τιμο, θα εμπλουτισεις τις ποδοσφαιρικες γνωσεις σου διπλα στον κ.Αλεκο.  Και βεβαια μετα την απολυση του κ.Μιτσελ απο τον Ολυμπιακο, πιστευω οτι εισαι σε πολυ καλη σειρα για να σε  διαλεξει ο Ελεφαντας για το λιμανι.

SPORT BILL

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ 500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ Β'ΕΘΝΙΚΗ

-Σιγουρα απο τα πιο δυσαρεστα που ακουσαν οι επικεφαλης των ομαδων στην Β΄'εθνικη στο χθεσινο συμβουλιο ηταν για το μετοχικο κεφαλαιο των 500.000 Ευρω  που πρεπει να καλυψουν μεχρι την εναρξη του Πρωταθληματος.  Πολυ μεγαλος πονοκεφαλος για ολες τις νεες ομαδες που ανεβηκαν φετος. Εχουν γινει καποιες προσπαθειες προκειμενου να μειωθει η τουλαχιστον να ΚΑΛΥΦΘΕΙ σε 2-3 ετησιες δοσεις η αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου αλλα στο χθεσινο συμβουλιο της Φουτμπολ Λιγκ τους ενημερωσαν οτι ο Στουρναρας δεν κανει πισω και πρεπει να τηρηθει η νομιμοτητα.

Πιστευω οτι καποιες ομαδες δεν θα μπορεσουν να συγκεντρωσουν αυτο το ποσο,  και τοτε θα αρχισουν αλλες ..περιπετειες για τις ομαδες, ενω ταυτοχρονα τους ανακοινωθηκε οτι ολες οι ομαδες θα πρεπει να εξοφλησουν ολα τα χρεη που εχουν  προς την ΕΠΟ .  Οι ομαδες αντιδρουν, και απειλουν να μην συμμετεχουν στο φετεινο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ.     Οψομεθα τις εξελιξεις που σιγουρα θα ειναι πολλες και δυσαρεστες για αρκετες ΠΑΕ.

SPORT BILL
EXΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ Ο Κ.ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΜΑΚΡΗ

- Δυστυχως για τον Κωστα Γερολυμο εχασε την δικη που ειχε εναντιον του Κωστα Μακρη για κατι επιταγες  που ειχε δωσει οταν ειχε διευκολυνει την Παναχαικη επι εποχης Κ.Μακρη . Φαινεται οτι ουτε ο Αλεξης Κουγιας μπορεσε να κανει κατι, και ετσι ο Κωστας Γερολυμος φαινεται να ζημιωνει με ενα μεγαλο ποσο για την ενασχολησιν του στην ΠΑΕ. "Γαμημενος και δαρμενος" οπως ελεγαν οι παλιοι. Σιγουρα δεν του αξιζε τετοια ...τυχη.

RBB

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ

Κατεληξαν τελικα σημερα το μεσημερι στο συμβουλιο της Μικρης Λιγκας  για το νεο πρωταθλημa που θα αρχισει στις 29 Σεπτεμβριου..

1) Οι 2 ομαδες του Βολου χωριζονται ως εξης . Η ΝΙΚΗ στο βορειο ομιλο και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ στο Νοτιο ομιλο
2) Οι 4 πρωτες ομαδες καθε ομιλου θα συγκροτησουν ενα πρωταθλημα 14 αγωνιστικων (play off) και θα ανεβουν στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ  οι 3 πρωτες.   Θα υποβιβασθουν  στην Γ εθνικη οι 3 τελευταιες ομαδες των 2 ομιλων.

3) Οι πρωταθλητες των 2 ομιλων  θα παρουν μπονους 3 βαθμων,  στη βαθμολογια του τελικου πρωταθληματος των 14 αγωνιστικων, και για καθε διαφορα 4 βαθμων απο τον τεταρτο 1 επιπλεον βαθμο.

 Εκ πρωτης οψεως το βρισκω πολυ ενδιαφερον πρωταθλημα. Ας ελπισουμε οτι η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  θα ειναι τελικα στις 3 ομαδες που θα ανεβουν στην S.L

SPORT BILL
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΤΗ "ΔΙΚΗ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

- Στη εκπομπη της "ΔΙΚΗΣ"  που παρουσιαζει ο Κυριακος Θωμαιδης και που τελειωσε σημερα το πρωι στις Ο2.00  ηταν καλεσμενος ο πρωην γεν.αρχηγος Π.Σταθακης που παρουσιασε καποια εγγραφα εναντιον του Αλεξη Κουγια, και στοχοποιησε τοσο τον προεδρο της ΠΑΕ, οσον και τον Χριστακοπουλο (λογιστη) για την γνωστη ιστορια των πλαστογραφημενων ασφαλιστικων/φορολογικων ενημερωτητων.

-  Οσοι παρακολουθησαν την εκπομπη, μπορει να εβγαλαν καποια συμπερασματα δικα τους, ομως το RBB  δεν μπαινει στη διαδικασια να αναπαραγει ανακοινωσεις αναξιοπιστων ανθρωπων που εχουν αποκλειστικο σκοπο μονο την  κατασυκοφαντηση του  Αλεξη Κουγια.

Πρωτον διατι πιστευουμε οτι η εκπομπη της "ΔΙΚΗΣ" " ειναι ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και φανηκε καθαρα οταν κυριολεκτικα εκοψε τον ΠΕΤΡΟ ΣΤΑΘΑΚΗ στο" αερα "  οταν αφηνε υπονουμενα για μεγαλη φοροδιαφυγη με λογαριασμο  στη Ελβετια (δεν προλαβε να πει το ονομα ) γιατι φανηκε καθαρα οτι εγινε παρεμβαση στον "αερα" να σταματησει την εκπομπη , οπως και το εκανε ο λεγομενος ....αθλητικος δικαστης.   Αυτο λεγεται " δημοσιογραφικη δεοντολογια"  κυριε Κυριακο?,  οταν μαλιστα υποσχεθηκες 2 λεπτα πριν οτι θα αφηνες τον καλεσμενο σου να πει αυτα που ηθελε ,  οσο και αν αυτα θα ησαν υποβολιμαια , και προφανως αναξιοπιστα.   ΕΙΧΕΣ ΟΜΩΣ  ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ.   ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ , ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

-  Επισης με αυτα που αναφερω, δεν σημαινει οτι δεν " ακουμπαμε " τον κ.Αλεξη.  Ομως επειδη θεωρουμε οτι ενα ανθρωπο οταν τον βλεπεις πεσμενο κατω  ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΤΑΣ..

-  Για τον Π.ΣΤΑΘΑΚΗ,  ο κοσμος εχει βγαλει τα συμπερασματα του. Εμεις  του λεμε μονο οτι " Το δικαιωμα να λες την γνωμη σου δεν συνεπαγεται αυτοματα το δικαιωμα να σε παιρνουν στα σοβαρα"

- Για τον κ.ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ κ.ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΔΙΚΗΣ" που αναπαραγει τετοια θεματα που εχουν παρει ηδη τον δρομο της Δικαιοσυνης,  αλλα και απο την αλλη πλευρα να του υπενθυμισω οτι η παραμονη του στη Πατρα και στην Παναχαικη ειναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ, και το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να σηκωθει και να φυγει.   ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

- Για τον κ.ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ δεν θα πω τιποτε σχετικο με τα καταγγελομενα, αυτο ομως που γνωριζω καλα, ειναι οτι η ομαδα των ΕΞΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΤΗΝ 25/3/2013 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ , ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο κ.ΑΛΕΞΗΣ  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 30/6/2013 ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ.

SPORT BILL

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ο Sna Patras (οπαδοι ΠΓΕ  χωρις καταστατικο) εγραψε.

Από το προαιωνιο ερωτημα δεν εξαιρουνται ουτε οι πρωην ποδοσαφιριστες " ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ? "

RBB

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ...ΑΝΑΜΟΝΗ

- Μετα και το χθεσινο φιλικο με τον Βυζαντα (Ο-1 με φαουλ του Κιασσου στο 85'), οι φιλαθλοι της Παναχαικης προβληματιζονται με το αν επαναληφθει το περσινο ναυαγιο , που αν και το ροστερ της ομαδας ηταν πολυ καλο, απο νωρις αρχισαν οι αναχωρησεις παικτων λογω....... ασυμφωνιας με την ΠΑΕ.

-  Πιστευω λοιπον οτι αυτο φοβουνται ολοι στη Πατρα.   Μηπως ξανασυμβει και επαναληφθει η καθοδικη πορεια της ομαδας . Διοτι οπως και να το κανουμε ευκαιρια σαν την φετεινη  ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ.   Οι ομαδες του Νοτιου Ομιλου (πλην ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ) ΕΙΝΑΙ ..ΚΑΦΕΝΕΙΑ.  

Πιστευω οτι ο κ.Αλεκος αυτο το καταλαβαινει πολυ καλα . ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ  " Βαστατε ποδαρακια μου να μη σας χεσει ο κωλος μου" 

SPORT BILL


Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

O ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ

Θα θυμαστε βεβαια ολοι την περιφημη δηλωση του κ.Αλεκου,  οταν προσελαβε για προπονητη τον κ.Παπακωστα, οτι θα ηταν η μεγαλυτερη δικαστικη πλανη εαν τελικα παραπεμθει για τα στημενα ο τιμιοτερος ελληνας προπονητης.    Ετσι αναμενω με αγωνια την νεωτερη δηλωση του, μετα την χθεσινη παραπομπη του κ.Παπακωστα μαζι με αλλους 11 κατηγορουμενους για την υποθεση των στημενων αγωνων,
 - Θα εχει σιγουρα μεγαλο ενδιαφερον η νεα δηλωση του κ.Αλεκου.

SPORT BILL

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

 H ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ FIFPRO KAI WCS  ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ, ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ

- Ο διεθνης Οργανισμος για επαγγελματιες παικτες σε παγκοσμιο επιπεδο (FIFPRO) και η Ενωση παικτων της Ολλανδιας (WCS)  προτρεπουν τους παικτες να μην πηγαινουν σε ΚΥΠΡΟ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, διοτι κινδυνευουν να μην πληρωθουν τα συμβολαια τους.   Προφανως εχουν τις πληροφοριες τους, αλλα πιστευω οτι θα επρεπε να αναφερουν ως παραδειγμα προς μιμησιν την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ που ειναι συνεπεστατη στις πληρωμες των παικτων.  Κυριοι της ΦΙΦΑ  και της ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ  μην μας ριχνετε στο ιδιο τσουβαλι με τις αλλες ελληνικες ομαδες.   Οποιος ερχεται στη Πατρα θα παρει τα λεφτα του.   Το εγγυαται ο  κ .ΑΛΕΚΟΣ.

SPORT BILL

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ο Sin Pge (Oπαδοι Παναχαικης χωρις Καταστατικο) δηλωσε

ΑΛΕΚΑΡΟΣ . " ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ"
(Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μην πεις)

RBB

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

   Ο  ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΡΤΖΟΣ- ΔΗΛΩΣΕ

Ο Γ.Γκορτζος σε δηλωσεις του τονισε οτι το " ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ".

- Αγαπητε κ.Γιωργο, να μην ξεχασεις να γυρισεις πλευρο στο υπνο σου το βραδυ.  Δεν αποκλειεται να δεις σε ονειρο οτι μεθαυριο με την ΚΑΛΛΙΘΕΑ ο κοσμος  της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

- Φυσικα οταν ξυπνησεις  θα καταλαβεις... πολλα  . Καλο..... υπνο φιλε μου.

SPORT BILL
Ο ALGGR.ME E-MAIL ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ

 Με e-mail που μας εστειλε ο αναγνωστης μας " ALGGR", μας ενημερωσε με τo κατωθι μηνυμα¨.

 " Αυτες οι προβοκατορικες δημοσιευσεις στο  RED BLACK BULL (16 Aυγ..2013 ΩΡΑ 12.09 και  17 Αυγ.2013 ωρα 1.33 ) δεν εχουν καμμια σχεση με εμενα.
   Παρακαλω τους υπευθυνους του site να δημοσιευσει το παραπανω κειμενο στο ιδιο σημειο με την αρχικη δημοσιευση.

ALGGR
O Αlexandros Moulias (ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ)  εγραψε.

Συνηθισμενο το εργο πλεον . Παει και ο Γκουρτσας ελευθερος σε λιγες ημερες (τα τυπικα μενουν, θα με θυμηθειτε).  Με δικια του ευθυνη βεβαια οπως λεει και η κατατρεγμενη ΠΑΕ.........

RBB

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ-

- Μετα τον ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ φευγει και ο ΓΚΟΥΡΤΣΑΣ οπως το ειχαμε προβλεψει 1 εβδομαδα νωριτερα.  Τωρα περιμενουμε να δουμε ποιος αλλος εχει σειρα.  Η ιστορια επαναλαμβανεται, αλλοι φευγουν, αλλοι ερχονται και παει λεγοντας. Τωρα ποτε θα  στρωσει η ομαδα, ενας θεος ξερει. γιατι  ο  κ.Αλεκος ξερει..... να φτιαχνει ομαδες.  . Το παρελθον του ειναι η καλυτερη επιβεβαιωση.

SPORT BILL

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΜΕ 1-0 

Οπως μετεδωσε το evrytania sport H ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ  παρουσια περιπου 70 φιλαθλων νικησε μετα απο πολυ μετρια εμφανιση την ΚΕΡΚΥΡΑ με 1-0 με γκολ του Μαραγκουδακη που κερδισε το ριμπαουντ οταν η μπαλλα κτυπησε μετα απο φαουλ του Κιασσου στο δοκαρι. Στο Β' ημιχρονο επεσε παρα πολυ η αποδοση των 2 ομαδων με αποτελεσμα να αποχωρησουν οι λιγοστοι φιλαθλοι  Τον αγωνα παρακολουθησε και ο κ.Αλεκος και η ομαδa ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ.,
 
SPORT BILL

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

Διαβαζοντας καποιος την συνεντευξη του κ.Αλεκου στην εφημεριδα "ΦΩΣ" χθες,  διαπιστωνει οτι ειπε ακριβως αυτα που ελεγε πριν 4 χρονια οταν ηλθε στην Πατρα . Φυσικα επεισε τους πολυπληθειs οπαδους του( του Ο,5% των Φιλων της Παναχαικης).  Φαινεται οτι το μυνημα δεν το εχει παρει ακομη.

SPORT BILL

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥΡΝΑΤΟΧΕΣΤΕΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ....

- Με χιλια Ευρω τον μηνα τον ειχε τον βραζιλιανο παικτη λες και επαιζε στην ΣΠΙΘΑ ΝΙΚΑΙΑΣ.
Ομως προφορικα ειχε συμφωνησει να πληρωσει τα εξοδα ο Αλεκος για να ελθη η οικογενεια του παικτη στη Ελλαδα.  Και ετσι χαλασε  η μανεστρα και ο παικτης καπακι πηγε στη ΚΑΛΑΜΑΤΑ με μεγαλυτερο πακετο και φερνει και την οικογενεια του.

- Νασαι καλα αγορι, και ευτυχισμενος που ξεμπλεξες απο τον Αλεκο.    Γι'αυτο οποιος εχει ΟΥΜΠΑΛΑ και διεκδικει... διωχνεται, ενω η ΚΟΤΑ... ειναι καλος παικτης.

- ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥΡΝΑΡΟΧΕΣΤΕΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,  ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙΣ.

ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ
Λιγα και καλα .......Κοκκινομαυρα

- Πολυ καλο το σημερινο αρθρο στη "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ"  απο τον Χ.Β .   Σχολιαζει περιτεχνα και με την κατατοπιστικη  και αληθινη σαφηνεια γυρω απο  τις μεταγραφες της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ οπως ακριβως θελουμε και εμεις. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.
- Λετε ρε παιδια να αρχισαν να καταλαβαινουν τα πατρινα Μ.Μ.Ε  την πραγματικοτητα,  και να σχολιαζουν χωρις ...να φοβουνται τιποτε?  - αντιθετως στο σημερινο "ΚΟΣΜΟ" ο απεριγραπτος και δουλοπρεπης ΔΙΓ... ΖΕΙ ΣΤΟ ..ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.
- Εμεις θα του δωσουμε μια τελευταια  ΣΥΜΒΟΥΛΗ,  βασιζομενη στη Ελληνικη παροιμια
'" ΑΚΟΥΣΕ ΓΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΜΕΝΟΥ ΓΝΩΣΗ"

SPORT BILL

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ο Αlggr Pge (Oπαδοι Παναχαικης χωρις Καταστατικο) εγραψε μετα την επικειμενη μεταγγραφη παικτη απο την Αιτη (Μπερτεν-ελευθερος απο Βεροια)
.
" Ποσο χαιρομαι που φτιαχνουμε ομαδα 100% Ελληνικη"

RBB

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ο Tzortzis Gr.(οπαδοι Παναχαικης χωρις καταστατικο) εγραψε

Μην φοβαστε τιποτα τωρα. Ο προεδρος μας αλλαξε, και παλια εδιωχνε τους παικτες τον Γεναρη, τωρα τους διωχνει στην προετοιμασια..... ΕΛΕΟΣ .....

RBB
O Panacha Mono (οπαδοι Παναχαικης χωρις καταστατικο) εγραψε
.
 Παρατηρησα  στο χθεσινο φιλικο οτι ο ΠΑΜΠΟΕ δεν χρησιμοποιηθηκε  καθολου.... αρα μαλλον κουνησε μαντηλι.......
Αντιθετα χρησιμοποιηθηκε ο ΣΙΤΟΕ (2 ΓΚΟΛ) και μαλλον θα ειναι η επομενη μεταγγραφη.

RBB

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ......

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,

Μετα την "φυγη" του ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ  (ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ λογω της ...οικονομικης συνεπειας του κ.Αλεκου) υπαρχουν καποια πραγματα που πρεπει να τονισθουν.

- Αυτο που κυκλοφορει στη ποδοσφαιρικη πιατσα για την ... συνεπεια των πληρωμων του κ.Αλεκου προς τους παικτες  και οχι μονον,   εχει ξεπερασει πλεον τα γραφικα ανεκδοτα που κυκλοφορουν.

Αλλα φιλοι μου  ο κ .Αλεκος κανει την δουλεια του, προστατευοντας τα οικονομικα της ομαδος του οπως αυτος νομιζη καλυτερα, χωρις να υπολογιζη το μελλοντικο ...κοστος της ΠΑΕ, που πλεον εχει γινει αναξιοπιστη.

- Εγω ομως εχω να υποδειξω προς ολους τους παικτες τους νυν και τους μελλοντικους της ομαδας την φρασιν που ειπε ο τ.προεδρος των Η.Π.Α κ. ΛΥΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ.
 " ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ" 

SPORT BILL

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ

  - Πρεπει ολοι μας να προβληματισθουμε οτι θεμα δεν ειναι οτι φευγει ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ.  Το θεμα μας ειναι γιατι ξαφνικα εφυγε ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ.  Μηπως κρυβεται κατι αλλο και η ΠΑΕ κωφευει? Εμεις απο την προηγουμενη εβδομαδα γραψαμε οτι θα φυγει ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

 - Μηπως απαναληφθει παλι η περσυνη ιστορια, και οποιος παικτης ζητα τα δεδουλευμενα του, θα προκυπτει θεμα...αναρμοστου συμπεριφορας?

- Γιατι εγω εμαθα οτι ετοιμαζεται και αλλο επιλεκτο μελος (Γ..........) να μας αποχαιρετισει.  Θα σας κρατω ενημερους μολις  μαθω νεωτερα.

SPORT BILL

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ

Mας κουναει μαντηλι ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ.  Δεν αντεξε να... προπληρωνεται τους μισθους του, και ετσι πηρε αποφαση και μας εγκαταλειπει.  Φυσικα στις δηλωσεις του, δεν ξεχνα να ευχαριστησει την ΠΑΕ που τον... πληρωνε τοσο... τακτικα . Στο καλο αγορι μου. Οι πατρινοι φιλαθλοι θα σε θυμουνται.

SPORT BILL
Ο SIN PGE  (ΟΠΑΔΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ)  ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΜΥΝΗΜΑ

Ο Αλεξης ο παικταρας μας....ξηλωθηκε και πληρωσε προκαταβολικα την εταιρεια HELLASOD και το χορταρι ερχεται.
Χαρα οι ΠΕΤΕΙΝΟΙ,  και εγω πλεω σε πελαγη ευτυχια.

RBB
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ "ΥΦΑΝΤΗΣ" ΜΑΖΙ

Αλλη μια μεγαλη επιτυχια του κ.Αλεξη.  Ξασφαλισε την " βρωσιν"  της ομαδος απο τα λουκανικα και αλλαντικα "ΥΦΑΝΤΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.   Εγω το θεωρω επιτυχια, γιατι σε τετοιες εποχες καλο ειναι να εχουμε αποθηκευμενα μερικα κιλα λουκανικα . Ποιος ξερει, μπορει να μας χρειασθουν σε δυσκολες ωρες.   Α'. τα σωστα πραγματα πρεπει να τα λεμε.  Τωρα για την " πoσιν" κοιταει προς την μερια της " ΛΟΥΞ."    Ε, δε γινεται  ο κ.Μαρλαφεκας να μας αφησει ετσι.  Κατι θα δωσει και αυτος.  Και τα αναψυκτικα κατι ειναι και αυτα.

SPORT BILL

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΒΟΛΛΕΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

- Πολυ μπερδεμα ρε παιδια με το σημα της ομαδας στο βολλευ. Και ρωτω. ειναι δυνατον να παιζει η ομαδα χωρις το σημα της ομαδας ,  και να φορουν μονο τα χρωματα (μαυροκοκκκινα) στις φανελες
Τι στο διαολο, συμφωνια ειναι αυτη ?  Περιμενω να μπει μια ταξη στο θεμα, Εκει στη Ερασιτεχνικη θα πρεπει να το ξανασκεφθουν, διοτι ο κ.Αλεκος καραδοκει να το εκμεταλευτει..
SPORT BILL

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΜΥΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
χθες βραδυ ( μεταξυ 23.30-23.40) σε περιοχη μεταξυ Ριου-Αγ.Βασιλειου εγινε καποιο σημαντικο ραντεβου του κ.Αλεξη. Μολις μαθουμε τι ακριβως συζητηθηκε  μεταξυ των συνομιλητων (παραπανω απο 4 ατομα) θα σας ενημερωσουμε. Παντως κατι δεν μου αρεσει απο αυτη την συναντηση.
SPORT BILL

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟ 2

Για να διαβαση καποιος τα ηδη δημοσιευμενα  514 σχολια ,  θα παει στη  αναρτηση της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ    21 Ιουνιου 2013   και θα κανει   Enter  εκει που λεει  514 σχολια
RBB
  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟ  1  

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ/ΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG MAΣ,  ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ, ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΒLOG ΑΥΤΟ , ΔΥΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟ. 

ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΕΥΡΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ  ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ,  ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ.  

ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ  ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ. 

 , ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ  Enter στη λεξη-  σχολιο-  η στη λεξη -δεν υπαρχουν σχολια -  ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ  και θα γραφετε οπως και πρωτα το σχολιο σας.

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒLOG


Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν (Σωτηρης/Σωτηρια)
 SPORT BILL

Ενα ποδοσφαιρικό ανέκδοτο με 2 τρελλούς

Ητανε λοιπον 2 τρελλοι και τους ερχεται η ιδεα να παιξουν ποδοσφαιρο. Πανε στο γηπεδο της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΚΑΙ λεει ο ενας. ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ τους 22 ποδοσφαιριστες, και εσυ λεει στον αλλον κανε τους 20.000 φιλαθλους.

Πραγματι ανεβαινει ο ενας στις κερκιδες της θυρας 2 και ο αλλος αρχιζει τις μπαλιες. Κανει ενα κατεβασμα καταπληκτικο και βαζει μονος του ΓΚΟΛ. Τρεχει λοιπον πανυγυριζοντας προς την εξεδρα και κανει τις γνωστες ανηθικες χειρονομιες. Τοτε ο αλλος τρελος που ηταν στη κερκιδα πιανει ενα μπουκαλι γυαλινο με πορτοκαλαδα ΛΟΥΞ του το πεταει, και του ανοιγει το κεφαλι.

Καλα του λεει ο αλλος τρελος, απο  22 ποδοσφαιριστες εμενα πετυχες ?΄
Και απαντα ο αλλος απο την κερκιδα. 20.000 κοσμος, εγω το εριξα΄?

- SPORT BILL